Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler en geç ne zaman gelir bu PSP-3000
  • ben slim kullanıyorum fakat o resimdeki gibi ekran kalitesi dandik değil dikkat ettiyseniz 2 psp yi alt alta koyup karşılaştırdıklıarı resimde üsttarafta 2000 altta 3000 var üsttaraftan gelen ışık 2000 üzerinden yansıma yaptığı için kamrada soluk durmasına neden oluyo anlicaanız usta bir fotoğrafçı hilesi bu işlemi 2000 i alta alıp da yaparsanız emin olun 3000 den daha parlak zannedersiniz çok bariz bir fark olmasada tahminim brightness i düşürmüş olablirler anlamak için tv kumandasını elinize alıp brightness i iyice kısın ( güneş simgesi olan) dediğimi anlayacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

ben slim kullanıyorum fakat o resimdeki gibi ekran kalitesi dandik değil dikkat ettiyseniz 2 psp yi alt alta koyup karşılaştırdıklıarı resimde üsttarafta 2000 altta 3000 var üsttaraftan gelen ışık 2000 üzerinden yansıma yaptığı için kamrada soluk durmasına neden oluyo anlicaanız usta bir fotoğrafçı hilesi bu işlemi 2000 i alta alıp da yaparsanız emin olun 3000 den daha parlak zannedersiniz çok bariz bir fark olmasada tahminim brightness i düşürmüş olablirler anlamak için tv kumandasını elinize alıp brightness i iyice kısın ( güneş simgesi olan) dediğimi anlayacaksınız

psp 3000 in özelliği zaten parlamaması...( yeni lcd ekran daha çok renk güneş altında oyun oynayabilme vs vs...)
    bi de öyle insanları saf yerine koyup güneş simgesi olan demişsin kendini o kadar yorucağına parlaklığını kısarsın dersin olur biter

çok iyiyse ingilizcen git başka yerde kanıtla birader

• arkadaşım bu forumda herkes çok bilmiş deği ben renk parlaklığından bahsediyorum başkası onu backlight (arka ışık) olarak anlayabilir brightness daha genel bir terim oduğu için onu kullandım bunun çok iyi ingilizce bilmeyle alakası yok ayrıca henüz cihazı görmediğim için bu sadece bir tahmindi belki sanılanın aksine parlak ön lens camını matlaştırmış da olabilirler böylelkle yansıma engellenmiş olur vs vs ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gxlbrkt

Arkadaşlar ben ilk defa psp almayı düşünüyordum gerçi daha parayı bile ayarlamadım ama 3000'i duymadan önce slim alıcaktım zaten şunun şurasında 15-20gün kalmış çıkmasını beklerim ve kırılmasını beklerim kırıldığı gibi gider alırım bir dahada artık sony psp2'yi ne zaman sürerse 1-2 sene sonra o zaman alırım.Peki arkadaşlar bu psp 3000'e en fazla kaçlık hafıza kartı takılıyor 8gb 'mı olmuşken bali 16gb olsaydıda.
    Bir sorum daha var peki bu bataryalar kaç saat dayanıyor film izleyip oyun oynayınca.

PSP-3000'nin kırılmasını beklersen ohoooooooooo.Alet korumalı oalcak çünkü Japonlarınki zaten olmuyordu şimdi hiç olmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: cırık

PSP-3000'nin kırılmasını beklersen ohoooooooooo.Alet korumalı oalcak çünkü Japonlarınki zaten olmuyordu şimdi hiç olmaz...

bu konuda daha detaylı bir açıklama yaparsanız çok memnum oluruz
  • PSP Slimlerin fiyatı düşer diye bu modeli merakla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orjinalden alıntı: cırık

bu konuda daha detaylı bir açıklama yaparsanız çok memnum oluruz

ta088 vol.3 anakartlı psp'lere pandora uygulanamıyordu. son çıkan ta090 anakartında pandora çalışıyor, psp3000'de de bu son anakart kullanılırsa sorun olmaz.

• PSP Slim alın gitsin bence. Video desen Çevir MPEG4'e falan ne olacak sanki.
    Güneş ışığına tutup ta oyun oynamayız zaten.
    Hem bunun pili zaten dayanmıyor bir de yeni ekran sayesinde 20-25 dakika da kullanım süresi azalacakmış diye duydum ohooo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

PSP Slim alın gitsin bence. Video desen Çevir MPEG4'e falan ne olacak sanki.
    Güneş ışığına tutup ta oyun oynamayız zaten.
    Hem bunun pili zaten dayanmıyor bir de yeni ekran sayesinde 20-25 dakika da kullanım süresi azalacakmış diye duydum ohooo...

Şarj süresi sorunu giderildi.Ama dediğin gibi sanki güneş ışığının altında oynayacağız.Bu arada Skaty bende onu diyorum sanırsam SONY korumasını arttıracak mesela Japonlar'ın yaptığı aletlere kopya versiyon atılamıyor.Tabii yeni model için Pandora geliştirebilirler.
  • psp almayı düşünüyodum....bunu görünce biraz erteleyim dedim...ne zaman gelir bu cihaz ülkemize arkadaşlar?
  • Khán kullanıcısına yanıt
    15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 3:59:49 >

• İşte PSP-3000'in Unboxing Görüntüleri

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

• Bari oyun açsaydıda farkı görseydik.Sağol BBR ama rengi çok kötü bu renk nedense bana göre PSP'de hiç şık durmuyor...
  • versiyonda bir değişiklik olur heralde yani home değil de ps yazar,onun dışında fazla bir gelişme yok almaya değmez bir makina,mikrofonu ise ne zaman kullanırsın ki,oyun adına fazla bir gelişme görmedikten sonra bu makinayı almanın bir manası yok bence
  • Oyun adına fazla değişiklik göstermiş değil çünkü hiç göstermemiş.Bu arada videosunu izledim PSP Slim ve Fat'tan ekran kalitesi olarak dağlar kadar bir fark göremedimFatt'tada aynı oyunu oynatacak bunda da aynı oyunu oynatacak.
  • 3000 modeli güzelmiş Tabi anlatılanlar doğruysa
  • Arkadaşlar PSP Slim almaya karar verenler bu durumda biraz daha beklesinlermi? Ne dersiniz fiyatlar düşermi
  • fiyat düşer, dolar yükselir, gene aynı hesaba gelir, beklemenin sonu yok maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.