Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lecturer

ÜSTEKİ RESİMLER PSP 3000'E ALTTAKİLER SLIM'E AİTTİR

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>>

Hocam yanlışın var,alttaki resimler PSP 3000. Dikkat edersen PSP yazısının solunda mikrofonu görürsün.

• PSP-3000 gittigidiyora geldi buyrun link alacak olanlar için 10 tane var;
    http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-PSP-3000-1GB-UMD-OYUN-UMD-MOVIE_W0QQidZZ13061868
  • elimde iki psp var ne güzel hepsi de kırılmışbu aleti kıramazlarsa pek tutacağını düşünmüyorum bende bir anda soğudum aletten
  • arkadaşım bu hafta sonu amerikaya gidiyor ve kasım başında gelecek, bu arada kırılırsa sipariş edeceğim yoksa buradan custom firmware atılmışını almayı düşünüyorum...
  • iki ihtimalde de almak istiyorsan amerikadan getirttir bence cebin için daha uygun olur
  • PSP-3000′de Kullanılan Anakart TA-090 / Şuan için Pandora Kabul Etmiyor

Yeni çıkan PSP modeli PSP-3000′de Ta-090 anakartı kullanıldığı ortaya çıktı, bu anakartta Ta-088 vol.3′de olduğunun benzeri bir koruma sistemi kullanılmış ve pandora çalışmıyor. Ta-088 vol.3′de pandora en azından LED ışıklarını yakabiliyordu, Ta-090 PSP açılmıyor bile.

Bu anakart daha önce PSP-2000′de kullanılan Ta-090′dan farklı, Ta-088 vol.3 koruması eklenmiş bir Ta-090. Yani orjinal Ta-090 anakart bu oluyor. Ek donanım veya yöntemle bu anakartta da pandora çalıştırılabilir diye düşünülüyor. M33 takımı çalışmalara devam ediyor, gelişmeler sitemizde.

• quote:

Orjinalden alıntı: ****.

PSP-3000′de Kullanılan Anakart TA-090 / Şuan için Pandora Kabul Etmiyor

Yeni çıkan PSP modeli PSP-3000′de Ta-090 anakartı kullanıldığı ortaya çıktı, bu anakartta Ta-088 vol.3′de olduğunun benzeri bir koruma sistemi kullanılmış ve pandora çalışmıyor. Ta-088 vol.3′de pandora en azından LED ışıklarını yakabiliyordu, Ta-090 PSP açılmıyor bile.

Bu anakart daha önce PSP-2000′de kullanılan Ta-090′dan farklı, Ta-088 vol.3 koruması eklenmiş bir Ta-090. Yani orjinal Ta-090 anakart bu oluyor. Ek donanım veya yöntemle bu anakartta da pandora çalıştırılabilir diye düşünülüyor. M33 takımı çalışmalara devam ediyor, gelişmeler sitemizde.

Yeni PSP alacaklar için kötü haber.Ama eninde sonunda hallederler bu anakartıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 17 Ekim 2008; 1:11:57 >

• kesin alacağım, inşallah bu süre zarfında kırılacağının sinyalleri gelir, yeni psp nin ekranı daha güzel ve mikrofon olayı da zaman zaman işe yarayabilir

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

iki ihtimalde de almak istiyorsan amerikadan getirttir bence cebin için daha uygun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

kesin alacağım, inşallah bu süre zarfında kırılacağının sinyalleri gelir, yeni psp nin ekranı daha güzel ve mikrofon olayı da zaman zaman işe yarayabilir

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

iki ihtimalde de almak istiyorsan amerikadan getirttir bence cebin için daha uygun olur

Mikrofon sadece skype için başka bir yerde işine yaramaz.

ALINTI : "PlaySation Resmi forumunda konuşulanlara bakılırsa , birçok üye yeni lcd ekrandan memnun değil. Alttaki resimde de göreceğiniz gibi, hızlı karelerde cisimlerde üst üste binme oluşuyor. PSP XMB menüde iconlar arasında geçiş yaparken de bu durum belli oluyor."

Cracki çıkmadan alma uzun süre oynayamayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancakmak -- 17 Ekim 2008; 13:01:37 >

• hmm bu karelenme olayı can sıkar, bilgi için teşekkür ederim, psp 3000 çıkınca eski versiyon psp bulunur mu acaba oralarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggy06 -- 17 Ekim 2008; 13:48:57 >
  • 5.0 m33 çıktı :) hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

hmm bu karelenme olayı can sıkar, bilgi için teşekkür ederim, psp 3000 çıkınca eski versiyon psp bulunur mu acaba oralarda?

Bulamazsınız zaten onun çıkartılma amacı odur korsanı ortadan kaldırmak, psp 3000'de ps3'e benzer bir cpu sistemi kullanıldığını duydum ve ps3 hala kırılabilmiş değil ama ilerde kırılırmı bilmem. Üzerinden 1 seneden fazla süre geçti hala kırılamadı :)

Yani psp 3000'de bu şekilde olabilir o yüzden bence psp slimler varken hemen al, 3000'de birşey yok sadece ekranı daha parlak o da güneş altında oynamadıkca işine yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****.

5.0 m33 çıktı :) hayırlı olsun

3000 için mi çıktı?
  • yok normal psp 2000 ler için ama downloadı tamamlayamıyorum yarıda kesiliyor neden acaba.
  • evet psp 2000 ve psp 1000 için 5.0 m33 çıktı.

@cancakmak, PC'den indirip öyle atmayı deneyin birde, rapide uploadlamıştım
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    Be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 4:1:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gxlbrkt

Ben 2 ay içinde khalkedondan alıcam 2000 tabi ozaman kadar piyasadan kalkmazsa. 3000den soğudum ben arkadaşlar.
    Birde psp2 çıktığında bence hiç kırılamaz diye düşünüyorum heralde psp2 çıkınca oyunlara bol bol para vericez yada slime devam ederiz.

Çıkmadan bilemeyiz, sanmıyorum sony bu şekilde 3. dünya ülkelerine konsol satamaz. 1.5 milyar çin, 1 milyar hindistan birde bizim gibi fakir ülkeleri toplasan dünya'nın yarısı eder, sony kırdırtır onu bir şekilde eli mahkum.

• Ya zaten PSP2 çıkarsa yazılımın değişeceği kesindir sonuçta 1000,2000,3000 serisi olarak gider bu yeni oyunları aynı oyunlar.Yani PSP2 olursa zaten devrim getirtecek kadar özellik koyarlar yeni grafik motoru,yeni yazılım ve yeni donanım özeliikleri zaten PSP-3000'nin kırılması başarılmazsa PSP2 için kırılması olanaksızdır tabi bu PSP2'de değil başka bir isimde olabilir.Bu olay aynı Nintendo'nunki gibi DS'i çıkardılar sonra Lite'ını en sonunda da DSİ çıkacak ama oyun yazılımında grafik yazılımında değişikilk olamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 17 Ekim 2008; 21:00:43 >
  • arkadşlar psp slimle fiyat farkı kaç ytl.bu arada ben psp slimden sonra özelliklerini fazla anlıyamadım hemen hemen aynı.pek fazla değişlik yok zannedersem.ben psp slim almaya karar verdim tavsiyelerinizle ama acaba beklesemmi yeni psp yi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.