Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
36.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bende PSP 2000 almayı düşünüyordum fakat birden son bir kaç haftadır PSP 3000'in haberlerini duydum ve beklemeye karar verdim. PSP 3000 hakkında bayağı bilgi edindim fakat bir soru kafama çok takıldı. PSP 3000'in kırılması ne kadar sürer, ben çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum Spot bir yerden. Sizce biraz daha mı bekleyeyim. Normalde 2000 modelini alacaktım fakat sonuçta bir kere PSP alacağız ve aldımmı en iyisini alayim dedim. Kırılıp kırılmaması çok kafama takıldı, detaylı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim.
  • 3000 çıksada slim fiyatları düşse bende slim sahibi olsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

3000 çıksada slim fiyatları düşse bende slim sahibi olsam

eğer kırılması uzun sürerse slim fiyatı aynı kalır bence
  • LCD ekranını iyileştirmişler PSP3000de ilk dikkat çeken ooo Japonlar rahat durmuoki

PS2 inceldikçe inceldi

PS3 için ne düşünüolar allah bilir
  • Arkadaşlar bu gelen -3000 versiyonu slim değil mi
  • PSP 3000'de tabii ki slim olacak. Bu arada yeni aldığım bilgilere göre, PSP 3000, Dark Alex'in eline geçmiş fakat ana kartı yüzünden kırılmaz diyor. Bu kıramazsa başka biri kıracak veya PS3 gibi imkansız hale gelecek. (ne güzel 3000 alacaktım, soğudum şimdi cidden).

PSP 3000 alacaklar (bende) biraz daha, hatta belki 1 yıl daha bekleyecek gibi...
  • beyler, 24 ekimde Turkiyede (istanbul) olacagim ve yanimda 3 tane PSP-3000 olacak. Hepsini de satmayi dusunuyorum, ilgilenen olursa mesaj atabilir. Istedigim fiyat 400ytl.

Paket icerigi; PSP-3000 (gumus) + 1gb MS Duo + Ratchet and Clank: Size Matters Game + National Treasure 2: Book of Secrets UMD ve kutudan cikan diger aksesuarlar. Resimdekinin aynisi.

(Bu bolume satis ilani verilebiliyor mu tam bilmiyorum. Uygunsuz bulunursa lutfen kaldirilmasini rica ediyorum)

• arkadaşlar ne kadar acı ve yazıktır ki arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi anakart değişik sadece pandora değil hiç bir şekilde karttan oyun oynamaya izin yok
    yani ben slim almicam 3000 beklicem diyen arkadaşları bilmiyorum ama slimlerin üretimi birkaç gün önce tamamen durdu yani artık slim üretilmiyo buda şu demek oluyo artık sadece stoklardaki slimler var bunlarda bitince fat modellerin bittiği gibi piyasada sadece 3000 olucak ve mecburen 3000 alıcaksınız daha sonrada psp oyunları için servet ödeyeceksiniz benim vazgeçilmezim olan psp de karttan oyun oynanmıyor olsaydı kesinlikle bi köşeye atarrdım bence slim almanın tam zamanı tabi benim orjinal umd almaya param var ben 3000 alıcam diyorsanız tabi oda sizin hayırseverliğinizdiyorsanız

• 4 ay önce PSP SLİM almıştım tam zamnınd almışım valla.
  • geçen perşembe psp'm geldi.(abim sağolsun)tam zamanında almış.bende burun kıvırmıştım ilk başta 3000 çıkacak diye.
  • Eğer bu kırılamama haberi doğru ise Psp slimlerin fiyatı tavan yapar.Hele hele piyasada azalınca ne olur bilemiyorum.Almak isteyen şimdiden alsın bence.
  • ÜSTEKİ RESİMLER PSP 3000'E ALTTAKİLER SLIM'E AİTTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 15 Ekim 2008; 18:25:30 >

• Renkler 3000 de daha soluk gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

ÜSTEKİ RESİMLER PSP 3000'E ALTTAKİLER SLIM'E AİTTİR

sanki alttaki slimin rengi daha kaliteli güzel gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 15 Ekim 2008; 18:28:28 >

• 15 Ekim 2008 Tarihinde 199 Euro = 250 Dolar = 350 YTL Olarak Amerika Ve Kanada'da Satışına Başlanacak

+ Buna Ek olarak PSP Slim Fiyatları 150 Euro = 220 Dolar = 260 YTL 'ye Düşecek.Yani Şu Sıralar Slim Almayıp PSP-3000'i Bekleyenler Yaklaşık 50 Euro = 80 YTL Kadar Kar Ettiler

İide bana amerikadan 2 hafta önce psp slim geldi ben şu anda galiba %100 kardayım:D
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 4:0:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gxlbrkt

Off ya kırılmayacakmı arkadaşlar kesin kırılmaz mı tüh ben hemen parayı bulup slim alayım bali.

yoo kırılabilir.Sabredebileceksen biraz daha bekle derim
  • Lecturer iyi kandırıyorsun .alttaki 3000 üstteki 2000 nereden anladım derseniz hem renk farkı var hemde alttakindeki home tusu PS resmi var ve SONY yazısı solda slimde SONY yazısı sağdadır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 15 Ekim 2008; 21:13:50 >
  • Aceleyle yazdım kanka doğrudur kimi niye kandırayım
  • Kusura bakma o zaman.Şahsi görüşüm 3000'le 2000 arasında ekran bakımından dağlar kadar fark yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.