Yeni bir psp aldım, yanındada demo disk ve nfs most wanted oyununu aldım çok memnunum...
Yanlız bu ayki gamepro türkiye dergisinde pspde emulatorleri falan çalıştırıldığını, kopya oyunlarının mümkün olduğunu okudum malesef ayrıntıya girmemişler,
Sizden ricam bu daha pspsi yeni alan bu kardeşinize pspyi öğretmeniz...
Yaa müzik, resim falan yükledimde MUSIC, PHOTO klasörü var, video klasörü yok, videoyu nasıl oynatcam ki,
Yardımlarınız için çok teşekkürler...
video için program kullan psp video9 veya psp moviecreator tavsiye ederim pspnin versiyonu kaç ona göre sana sahte oyun oynayıp oynayamıyacağını sölerim
1.52 versiyon,
teşekkürler...
o zaman önce 2.00 a yükseltmen ardındanda 1.50ye düşürmen gerek kopya oyun oynamak için ayrıca en azından 1gb hafıza kartının olması lazım...
çok karışık hocam orası yaa, siteden bişey anlamadım, buraya kopyalayıp, yapıştırabilirmisin, yazıyı bi zahmet...
nası karışık ya en sade anlatım şimdiye kadar ki... ondan bişey anlamadıysan bi pspciye götür o düşürsün versiyonu
quote:
Orjinalden alıntı: MyLoveConsol
çok karışık hocam orası yaa, siteden bişey anlamadım, buraya kopyalayıp, yapıştırabilirmisin, yazıyı bi zahmet...
Dostum, sana Türkiye' nin en güzel psp sitesini veriyorum, anlatımlar her siteden daha profosyonel ve güzel + diğer sitelerde olmayan türkçe görsel videolu dersler var, aşağıdaki sitenin forumlarında