yeni psp aldım 2000 modeli "slim" aldım... bitirdiğim oyunlar: god of war nfs underground rivals nfs undercover nfs mostwanted daxter medal of honor heroes 1 medal of honor heroes 2 toco race driver 3 pes 2008(kariyer modu-tüm eşyaları falan aldım) pes 2009(kariyer modu-tüm eşyaları falan aldım)
20 kadar günde sürekli oynadım bunlar bitti şimdi hangi oyuna başlamalıyım pes 09 u online de oynuyorum...mohh2&1 i oynuyorum ama o kadar sarmadı...pes online de tek oynadığım oyun neredeyse... online oyun tavsiyesi lazım bir de düzgün kariyer modunda falan single oyun lazım
burnuot serisini oyna rpg türünde ff:crisis core var özellikle pcde ko falan oynadıysan ona benziyo hafif level skiller potlar falan var sadece bunları hikaye örgüsüne göre kullanıyosun.Toca 2yi oynamadıysan oda güzel 3ü bitirdim 2ye nie başlıyım diyebilirsin ama ikisininde zevki ayrı fps istersende resistance oynunu oynamanı tavsiye ederim
Rock Band Unplugged
ben şu anda pes 09 online takılıyorum,gow u bitirdim zaten rock band ı yarın indireceğim...