Şimdi Ara

Yeni RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni Ram alacağım ama nasıl birşey olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. İnternetten biraz araştırma yaptım. CPU-Z diye bir program var dediler, indirdim. Açtım ve her sekmesinin fotoğrafını çektim. Nasıl bir Ram alabilirim? Bana yardım eder misiniz ? [SPD sekmesindeki Slot#1 kımı boş (Galiba yeni alacağım Ram'i oraya takacağım.)] Fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar?!.

• Cpu-z'de memory kisminin fotosunu at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoları alalım?
  • Arkadaşlar özür dilerim resim boyutu büyük olduğundan upload'ı uzun sürdü. Aksilikler yaşandı uzun süre yüklenmedi ve sonunda işte resim :http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/31/1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö-K -- 31 Mayıs 2014; 12:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-K

Arkadaşlar özür dilerim resim boyutu büyük olduğundan upload'ı uzun sürdü. Aksilikler yaşandı uzun süre yüklenmedi ve sonunda işte resim :http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/31/1.pngundefined

Acilmiyo.

• Linkte bir hata olmuş yeniledim şimdi birdaha deneyin lütfen!
  • Cl5 667 mhz ddr2 olmasi lazim.

Edit: belki programda yarisi cikiyosa cl10 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 31 Mayıs 2014; 12:50:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Eski pc için ram tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cl5(yada Cl10) 667MHz DDR2'yi bizim bilgisayar çalıştırır diyorsun yani? Peki daha iyisini çalıştırır mı ?
  • quote:

Cl5(yada Cl10) 667MHz DDR2'yi bizim bilgisayar çalıştırır diyorsun yani? Peki daha iyisini çalıştırır mı ?

Zannetmiyorum fakat bence para biriktir biraz guncelleme yap pcye. Anakart, ram, ekran karti ve islemci al.

• Onların hepsini tek tek alacağıma yeniden toplama bilgisayara alayım daha iyi
  • quote:

Onların hepsini tek tek alacağıma yeniden toplama bilgisayara alayım daha iyi

Hazir pc alma. Dediklerimi topla. Sen kac tl toplayabilirsin ona gore bir seyler oneriyim.

• Yeni bir bilgisayar alacak kadar para biriktiremem o kesin. Babam alırsa alır ki babamda 1 bilemedin 1,5 en fazla para harcar bir bilgisayara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.