Şimdi Ara

Yeni Ram Aldım Ama Bilgisayarım Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün vatan bilgisayara gidip yeni bir ram aldım. 8 gb tek modül. Eve geldim taktım bilgisayarın ilk giriş kısmı açılıyor sonra kendisi reset atıyor. Sürekli böyle oldu. Bilen bir arkadaş varmı acaba bana yardım edebilecek? DDR3 Ram aldım uyumlu yani.
    Anakart : Asus P7H55-M LX
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 5670
    İşlemci : İntel Core i3-550

• Ram'in voltajindan kaynaklandigini dusunuyorum, yeni nesil ramler 1.35V eski ramler 1.5V buna bi bakin bakalim. Ram kutusunun uzerinden 1.35V gibi bir deger yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen tam takamamışsındır. Anakartı açıp iyice yerine oturt. Anakart kendini yakmamak için kendini kapatıyo diye düşünüyorum
  • Baktım şuanda bulamadım malesef. Yazmıyor sanırım
  • ozgur391 O kullanıcısına yanıt
    Tam taktığımdan eminim. Kilitledim hatta ram i
  • o zaman bilemicem bi bilgisayarcıya göstermekte fayda var
  • Biosu sıfırlayıp öyle açın bilgisayarı , eğer ahci modda kullanıyorsanız sıfırladıktan sonra ahci mod ayarını yapmayı unutmayın aksi takdirde yine açılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer7

Dün vatan bilgisayara gidip yeni bir ram aldım. 8 gb tek modül. Eve geldim taktım bilgisayarın ilk giriş kısmı açılıyor sonra kendisi reset atıyor. Sürekli böyle oldu. Bilen bir arkadaş varmı acaba bana yardım edebilecek? DDR3 Ram aldım uyumlu yani.
    Anakart : Asus P7H55-M LX
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 5670
    İşlemci : İntel Core i3-550

Anakartın tek modül 8Gb ram desteklemiyor. 2X4gb şeklinde toplam 8 gb destekliyor.https://www.asus.com/tr/Motherboards/P7H55M_LX/overview/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Ekim 2016; 16:40:50 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim. 2x4 alıcam o halde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.