Bildirim
Yeni Reklam Filmimiz Nasıl olmuş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ayıp oluyor sio mio?
şaka bir yana ben reklamcılık okuyorum sizce mezun olunca iş imkanım ne olur? kendimi ingilizce açısından geliştiriyorum.+ felsfee okuyucağım ikinci üni olarak. teşekkürler. reklam filiminizide beğendim ama fazla sade olmuş. diğerlerinede bakayım -
çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: çaya düşen sinek
çöp
Değerli yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: çaya düşen sinek
çöp
Değerli yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fyani
İş imkanı her zaman yardımcı oluruz. Yetenekli insanların her zaman yanımızda yeri vardır.
Teşekkürler. Hele bir mezun olalım. Firmanız aklımın ucunda bulunsun :) -
Milan Kundera Firmamıza gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim. -
Daha kendilerine bile hazır site teması kullananlar başkalarına web tasarım ceoluğu mu yapacak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
Daha kendilerine bile hazır site teması kullananlar başkalarına web tasarım ceoluğu mu yapacak :)
Firmamızın yapamayacağı site yok rahat olun. Google bile yaparız. Siz paradan haber verin. Site hazır değil. Biz yaptık. Değerli yorumunuzdan dolayı teşekkür ederiz. -
Anlatim guzelde alt bar cik basit durmus renklerle vs sanki sonradan konulmus gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://m.youtube.com/watch?v=qKN2o1qdmRs [DHTUBE=] hocam bu da sizin isiniz mi?
Allah hayırlı etsin iyi günlerde kullanın
Ben niye hiç bu tarz şeyleri beğenemiyorum? -
Bu kadın arkadaşlar bionluk'ta bu tip reklamı çok ucuza yapıyorlar. Açıkçası bu tarz reklamlar bana basit geliyor. Çok klasik, sizi farklı kılmayacak bir şey olmuş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X