Bildirim
Yeni Reklam Filmimiz Nasıl olmuş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ayıp oluyor sio mio?
şaka bir yana ben reklamcılık okuyorum sizce mezun olunca iş imkanım ne olur? kendimi ingilizce açısından geliştiriyorum.+ felsfee okuyucağım ikinci üni olarak. teşekkürler. reklam filiminizide beğendim ama fazla sade olmuş. diğerlerinede bakayım -
çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: çaya düşen sinek
çöp
Değerli yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: çaya düşen sinek
çöp
Değerli yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fyani
İş imkanı her zaman yardımcı oluruz. Yetenekli insanların her zaman yanımızda yeri vardır.
Teşekkürler. Hele bir mezun olalım. Firmanız aklımın ucunda bulunsun :) -
Milan Kundera Firmamıza gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim. -
Daha kendilerine bile hazır site teması kullananlar başkalarına web tasarım ceoluğu mu yapacak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
Daha kendilerine bile hazır site teması kullananlar başkalarına web tasarım ceoluğu mu yapacak :)
Firmamızın yapamayacağı site yok rahat olun. Google bile yaparız. Siz paradan haber verin. Site hazır değil. Biz yaptık. Değerli yorumunuzdan dolayı teşekkür ederiz. -
Anlatim guzelde alt bar cik basit durmus renklerle vs sanki sonradan konulmus gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://m.youtube.com/watch?v=qKN2o1qdmRs [DHTUBE=] hocam bu da sizin isiniz mi?
Allah hayırlı etsin iyi günlerde kullanın
Ben niye hiç bu tarz şeyleri beğenemiyorum? -
Bu kadın arkadaşlar bionluk'ta bu tip reklamı çok ucuza yapıyorlar. Açıkçası bu tarz reklamlar bana basit geliyor. Çok klasik, sizi farklı kılmayacak bir şey olmuş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çöp
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X