Şimdi Ara

Yeni Renault Austral Türkiye'de ön siparişe çıkıyor: İşte fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
14.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben satış temsilcisinden duyduğumu yazıyorum umarim siz haklisinizdir bende cok merakli değilim parami bağlamaya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    O bayi muhtelemen baska cakalliklar pesinde. Cunku ben de hem bayilerden hem de renault Turkiye'den dogrulattim ki 250 bin TL bayi degil direkt Renault Mais'in hesabina aktariliyor. Arac gelince fiyat belli olup fatura kesiliyor ve kalan fiyat talep ediliyor dediler. Hic gormedigin bir arabaya 1M baglamak mantikli degil.

• Setsa kullanıcısına yanıt
    Kendisinden cok yakin zamanda, 3ay siramizi bekleyerek, liste fiyatindan hic bir zorlama olmadan, kardeşime clio aldik. Sozune inandığım birisi yani. Ama dediğim gibi, paramin cebinde durmasini tabii ki bende isterim. Bana sadece abi hazirlikli ol dedi. Yani sanki ben alacakmisim parayi gibi alinganlik etmeniz hoş değil, hepimiz burda kendimiz icin en uygunu arıyoruz. Bilgi paylaşıyorum pişman oluyorum.

• onur_0304 O kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir sey demiyoruz. Biz de resmi kanaldan aldigimiz bilgiyi bayi tarafindan kandirilma ihtimaliniz olmasin diye paylasiyoruz. Guveniyorsaniz konu kapanmistir zaten. Alirsaniz hayirli olsun simdiden

• İsim yazdırma işini nasıl yaptınız arkadaşlar. Bizzat bayiyemi gitmek gerekiyordu?
    Ben internet sitesinden isim bıraktım ertesi gün bulunduğum ildeki bayi aradı almak istediğimi söyledim. Zaten Satış temsilcisi hiç bir şey bilmiyordu anladığım kadarıyla öylesine aramış. Listedemiyiz şimdi
    Pazartesi bir daha arayayım ama hiç umudum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 21 Nisan 2023; 15:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan sonra suv harici araç çıkmayacak piyasaya sanırım, içimiz dışımız suv oldu..

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Yok bir kaç bayi aradım. 2 gün sonra bayi aradı Tc kimlik renk isteği araç sahibinin ismini aldılar. Bizim admıza pazartesi başvuracaklar.

• Görkem Berat kullanıcısına yanıt

Bende bunlar istenmedi. Hayırlısı artık

• Aylardir bekledigim aractan renault olur olmaz prosedurleriyle soguttu.

Musteri hizmetleri farkli konusuyor satis temsilcileri farkli konusuyor. Insallah galerici ve al satcilarin eline bu arac dusmezde insanlar keyfini cikarir

• 250 bin kapora istiyorlar fakat fiyat sabitleme yok herhalde benim aldığım bilgi bu şekilde zaten aldıkları 250 bin Arabanın vergisiz fiyatının yarısı neden fiyat sabitlemiyorlar anlamış değilim fakat bir yandanda sabitlenmesini istemiyorum belki araç seçimden sonra geldiğinde hükümet değişirse gençlere ötv indirimi olur ordan faydalanabiliriz.

• Fishingmannn F kullanıcısına yanıt

Fiyat sabitleme olursa ÖTVsiz fiyatı sabitlenir zaten, gençlere ÖTV indirimi olsa, odemeyeceginiz ÖTVyi mi alacaklar sizden.

• Fishingmannn F kullanıcısına yanıt

Aracın bedelinin yarısını al sonra fiyat sabitleme, hiç mantıklı değil.

• Çocukluk arkadaşım 2022 yılı sonuna kadar MAİSte bölge satış sorumlusuydu, 2023 itibariyle farklı bir sektörde çalışıyor ama hâlâ MAİS'te irtibatları var. 500 adedi duyunca hiç umutlu konuşmadı, pek umutlanma dedi.
    Bilginize...

• Carsever kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaşınızın bu yorumundan 250 bin kaporoya fiyat sabitleme olmamasına rağmen bu aracın mantıklı olduğunu, fırsat olduğunu, alınabiliyorsa alınması gerektiğini çıkardım şahsen. Ya şu kaporo biraz düşük olsa ya da fiyat sabitlenebilseydi keşke araç gerçekten güzele benziyor.

• Sabah 05'de Renault Mais Maslak kapısında sıraya girdim. Giden ilk kişiydim. 07:30'da bayii açıldı. 08:30'da 5 kişi kampanya'ya isim yazdırıp 250.000 TL yatırmak için içeri girdik. Görevlinin dediği şuydu; "İsim listeleri çoktan belirilendi. Boşuna geldiniz."

@RenaultTurkey, Renault Mais Yapacağınız işin allah belasını versin.

@renaultgroup, @renault_uk ile @renault_fr a yazıyorum.

• barisg B kullanıcısına yanıt

Tam Türkiye'lik bir kamera sahnesi yaşamışsınız.

Düzen değişmedikçe herşey aynı kalacak.

Aslında geçen hafta isimler yazdırıldı ve bayilerle telefonda görüşülmesi gerektiği söylenmişti. Bugün sizin adınıza veya isim alanların adına başvuruda bulunulacak. Bayiler listeleri bugün mais renaulta iletecekler.

• geçen hafta isim yazdırıp bugün aranan oldu mu  

gecen hafta içi mais ankaraya gıttıgımde isim yazmadıklarını p.tesı sabah sıparıs acılacagı söylediler . buna ragmen el altından aracları satmıslar. sabah 8 de mais ankaraya gidecektım vazgectım. iyiki gitmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 24 Nisan 2023; 10:14:6 >

MAİS musteri hizmetlerine sikayette bulunun, resmi olarak bugun başlıyor basvuru, ilgili Mais şubesini ve size izah eden yetkili şahsı sikayet edin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.