|
Yeni Renault Austral Türkiye'de ön siparişe çıkıyor: İşte fiyatı
-
-
Tasarımı çok güzel. 3008 ile birlikte segmentin en güzeli olacak gibi.
-
tam 1 milyoncu dükkanı olduk
-
Ön sipariş vatandaşa değil yanlış anlaşılmasın. Sarı sitede kimlere yapıldığını görürsünüz.
-
Büyük kiralama firmaları, galeriler “bana oradan 100 tane sar muhittin” diye girmişlerdir bayiye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zorunlu Aksesuar için kaç yüz bin tl isteniyor onu yazmamışsınız
-
5 sene sonra üretimden kalkar. Ondan sonra 2.elde satmaya uğraş dur. Niye reno isim değiştirir durur araçlarına anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeminle piyasa ne alırsan 1 milyoncularla doldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
El altından alınan para ile 1.3 milyon
Hafif hibritten sonrasını okumadım
1.2 hybrid gelmesini beklerdim yine ölü doğdu.
-
Türkiye ye opsiyon ses sistemi gelmiyor şaka gibi
-
24 Nisan da ön sipariş açılacak
haziranda gelecek araç fiyat sabitlemesi yok diyorlar
o zaman lansman fiyatının ne anlamı kaldı diye sordum cevap yok (lansman fiyatında belirtilen pakete elektrikli bagaj , şerit asistanı , kablosuz şarj vs de dahil değilmiş)
bir de 250 bin tl parayı bağlayacak haziran ortasına kadar iyi ihtimal
ne anladım bu işten var mı izah edecek biri
kadjara talismana ne olduysa buna da olur.
-
Galericilere hayırsız olsun inşallah. Malum halk değil onlar alıyorlar. Tez zamanda hepsi batsın.
Arkana gelecek mi acaba? Bilgisi olan var mı?
www.sahibinden.comJust a moment...https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-arazi-suv-pickup-renault-2021-4.ay-cikisli-52.000-km-sanroflu-boyasiz-degisensiz-1072954064%2Fdetay
Bunun tasarım daha iyi ama australında kokpitini iyi yapmışlar.
-
Bunu yeni nesil kadjar adı altında satmak niye zor geliyor acaba?
Bırakın hocam algı yapmayı yaaa! Fetöcümüsün kardeşim sen!!!!
1 milyonluk arabanı takasa götür. 650 binden onu alsınlar, kalanını öde. Üstüne 30 bine kaplama, aksesuar ve sorma ver paketi al. Sende al arabayııı !!
Ön sipariş vatandaşa değil yanlış anlaşılmasın. Sarı sitede kimlere yapıldığını görürsünüz.
|
Büyük kiralama firmaları, galeriler “bana oradan 100 tane sar muhittin” diye girmişlerdir bayiye.
|
Yeminle piyasa ne alırsan 1 milyoncularla doldu
|
5 sene sonra üretimden kalkar. Ondan sonra 2.elde satmaya uğraş dur. Niye reno isim değiştirir durur araçlarına anlamıyorum
|
Galericilere hayırsız olsun inşallah. Malum halk değil onlar alıyorlar. Tez zamanda hepsi batsın. |
El altından alınan para ile 1.3 milyon
|
Zorunlu Aksesuar için kaç yüz bin tl isteniyor onu yazmamışsınız
|
tam 1 milyoncu dükkanı olduk
|
Sabah 05'de Renault Mais Maslak kapısında sıraya girdim. Giden ilk kişiydim. 07:30'da bayii açıldı. 08:30'da 5 kişi kampanya'ya isim yazdırıp 250.000 TL yatırmak için içeri girdik. Görevlinin dediği şuydu; "İsim listeleri çoktan belirilendi. Boşuna geldiniz."
@RenaultTurkey, Renault Mais Yapacağınız işin allah belasını versin. @renaultgroup, @renault_uk ile @renault_fr a yazıyorum. |
Benzer içerikler
- udf dosyası nasıl açılır
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
- instagram görüldü kapatma
- xiaomi whatsapp sorunu
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X