Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.430
Cevap
67
Favori
558.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Bu aracin bagaj olculeri dortyuz kusur verilmis ama kullanilabilen hacim 377 litre.
    Benim icin 450 ve uzeri psikolojik sınır. Sirf bagajdan dolayı 2008 den vazgectim. Bundan da gecerim gibi.

Hocam 2008'in ölçülerini nereden buldunuz? Bizimle de paylaşabilir misiniz? 2008 ilgilendiğim araçlardan biri.

2008in 360 lt bagaj hacmi.
    Sanirim google gorsellere 2008 baggage yazinca katalog olculer bolumu cikmisti. Ordan hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault club sitesinde bir kullanıcı, İstanbul daki bayi ye gelmiş fotolarını çekmiş bazı bayilerde satışa geçmiş gözüküyor ama sitesinde henüz yok.
  • youtube da .090 tce test şürüşleri var ,izleyin.... motor sesi biraz fazla içeriye giriyor .
  • Aklıma gelmişken belirtmekte fayda var.. bayilere gelir gelmez,sazan misali hemen atlamayın, adamların bir yerlerini kaldırmayın. bir kuruş indirim yapmadıkları gibi 1.5 kat bindirim yapmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

juke iyi rakip olur ancak fiyat politikası aracın kaderini belirleyecektir.
    otomotik hemen gelmez ise zaten diyecek söz yok

Otomatik araç var ancak dizel otomatik şimdilik yok.
    Fiyat aralığı belli zaten. 38-52 arası motor ve donanıma göre değişen.
    Bence bu araç için uygun bir fiyat aralığı.

Dizel otomatik olmayışı beni hayal kırıklığına uğrattı. 1.2 edc'nin fabrika yakıt tüketim verisi nedir hocam?

1,2 edc nin yakıt tüketim değerleri;
    Şehirdışı : 4.7
    Şehir içi : 6.6
    Ortalama: 5.4

1,5dci nin yakıt tüketim değerleri;
    Şehirdışı : 3.4
    Şehir içi : 4.2
    Ortalama: 3.7

0,9 tce nin yakıt tüketim değerleri;
    Şehirdışı : 4.3
    Şehir içi : 6.0
    Ortalama: 4.9

• Son güncel bilgiler;
    Captur'da Joy donanım olmayacakmış. Sadece Touch ve Icon donanımlarda gelecekmiş.
    Çift renk seçeneği sadece Icon donanımda olacakmış. Touch donanımlar tek renk olacakmış.
    Bir de ilk gelen serilerde belli motor seçenekleri belli renklerde olacakmış.
    Örneğin;
    1.2 EDC Icon alacaksanız sadece Turuncu gövde, Siyah tavan
    1.5 dci Icon alacaksanız sadece Siyah gövde, Beyaz tavan
    1,5 dci Touch donanım alacaksanız Komple Beyaz
    gibi...
  • B-SUV, Mini MPV tarzdan hoslanip da bu araxi yakindan gorenler cok begeniyo.
    Ben araci inceledikten sonra bu yil olursa
    1.2 EDC
    Gelecek yil alirsam da 1.5 EDC dusunuyorum.

• Crosover bir araçta benzinli motordaki bu yakıt değerlerini yakalamanız çok zor.. Clio 4 kullanıcıları renault club sitesinde benzinli motora yakıt tüketimi konusunda saydırıyorlar diyebilirim :)

0.9 motor bu araç için yetersiz olur diye düşünüyorum. Sonuçta bir mini SUV.. Yokuşta, dolu halde bayılma olabilir..

1.2 EDC alacak arkadaşlara saygı duymakla birlikte tercihim 1.5 dizel motor olur..

Her yeni araçta olduğu gibi bunda da hatalar olacaktır diye düşünüyorum.. Bu yüzden araç piyasaya sürüldükten sonra belli bir süre gözlemlemekte fayda olacağını düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreScHaraKoU

Crosover bir araçta benzinli motordaki bu yakıt değerlerini yakalamanız çok zor.. Clio 4 kullanıcıları renault club sitesinde benzinli motora yakıt tüketimi konusunda saydırıyorlar diyebilirim :)

0.9 motor bu araç için yetersiz olur diye düşünüyorum. Sonuçta bir mini SUV.. Yokuşta, dolu halde bayılma olabilir..

1.2 EDC alacak arkadaşlara saygı duymakla birlikte tercihim 1.5 dizel motor olur..

Her yeni araçta olduğu gibi bunda da hatalar olacaktır diye düşünüyorum.. Bu yüzden araç piyasaya sürüldükten sonra belli bir süre gözlemlemekte fayda olacağını düşünüyorum..

Dizel ve EDC tadindan yenmez ama bu sene yok bu ikili. Bu sene TCE EDC var.

• Merhaba Arkadaşlar,ben hem 2008 i hemde Captur u takip ediyorum.Bu iki araç hakkında ne düşünüyorsunuz.henüz iki aracıda canlı görmesekte bence 2008,bence Captur

demenizi gerektirecek farklılıklar sizin için neler.Ben Catur u alırım çünkü şundan veya ben 2008 i alırım çünkü şu özelliginden gibi sorulara cevap verirseniz sizce hangisi.....

Benim kafamdaki bazı sorular..

1-Captur çok tutacaktır,çünkü bilindik Renault altyapısı,1,5 dci bilindik motor,Cılo 4 ün bilinirligi vede begenilmesi sonucu vede tabiki 2.elde tutulma.

2-2008 in Captur dan artısı Cam tavan +otamatik vites seçeneginin olması +Grip Kontrol sistemi gibi.....

Benim videolardan yaptıgım tespitler bunlar..Ya sizce....
  • Ben 2008 harici bir arac dusunmuyodum taki bagaj hacminin 360 lt oldugunu ogrenrnr kadar. Capturda en azindan bagaj derinlesiyo ve arka koltuk ileri geri.kayiyo. Tıpkı kia vengadaki gibi. Bagaj buyuyo yani. Ama tasarim olarak 2008 bir adım onde.

• quote:

Ben 2008 harici bir arac dusunmuyodum taki bagaj hacminin 360 lt oldugunu ogrenrnr kadar. Capturda en azindan bagaj derinlesiyo ve arka koltuk ileri geri.kayiyo. Tıpkı kia vengadaki gibi. Bagaj buyuyo yani. Ama tasarim olarak 2008 bir adım onde.

Merhaba tasarım olarak 2008 daha bir Suv havası var,Capturda sanki o hava o duruş eksik gibi...Canlı görerek daha detaylı inceleyerek dogru tercihi yapmak dilegiyle.

Bağaj konusunda haklısınız ama 2008 in arka koltuklarıda tek hamlede düz bir şekilde yatabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estur

Merhaba Arkadaşlar,ben hem 2008 i hemde Captur u takip ediyorum.Bu iki araç hakkında ne düşünüyorsunuz.henüz iki aracıda canlı görmesekte bence 2008,bence Captur

demenizi gerektirecek farklılıklar sizin için neler.Ben Catur u alırım çünkü şundan veya ben 2008 i alırım çünkü şu özelliginden gibi sorulara cevap verirseniz sizce hangisi.....

Benim kafamdaki bazı sorular..

1-Captur çok tutacaktır,çünkü bilindik Renault altyapısı,1,5 dci bilindik motor,Cılo 4 ün bilinirligi vede begenilmesi sonucu vede tabiki 2.elde tutulma.

2-2008 in Captur dan artısı Cam tavan +otamatik vites seçeneginin olması +Grip Kontrol sistemi gibi.....

Benim videolardan yaptıgım tespitler bunlar..Ya sizce....

Altta paylaştığım videoda bu her iki model karşılaştırılmış ve kullanım kolaylığı,ergonomi anlamında kazananın Captur olduğu söylenmiş.Tabii bu karşılaştırma kişiden kişiye değişecektir.Her iki aracı da canlı incelemek ve test etmek gerek

Video linki >>http://www.youtube.com/watch?v=hi30Nbx42PA

• 2008 basbaya SUV gorunumlu. Captur bi tuhaf.
    Birde 2008 ne zaman gelicek belirsiz.

• quote:

2008 basbaya SUV gorunumlu. Captur bi tuhaf.
    Birde 2008 ne zaman gelicek belirsiz.

Merhabalar.2008 i görünüş olarak çok begeniyorum,2008 in gelecegi tarih için Haziran ayı diye bir sitede okumuştum.
  • Az önce bir siteden okudum chevrolet trax da haziran da satışa başlıyormuş. Fiyat 48-55 arası olacak yazmışlar...bu araba da güzel görünüyor. Rekabet kızışacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: handuvarları

Az önce bir siteden okudum chevrolet trax da haziran da satışa başlıyormuş. Fiyat 48-55 arası olacak yazmışlar...bu araba da güzel görünüyor. Rekabet kızışacak

Trax vergi avantajini dizelde kullanamicagi icin sadece 1.4 1.6 benzinli únitelerle isi zor.
    Ama 1.4 T AWD keyfi baska olur heralde.

• Bu arada 2008 icin Ekim Kasım diyolar.

• trax ın vergi avantajsızlığını anlayamadım.Captur un motor seçenekleri de bana saçma geldi.0.9 , 1.o motorlar kendini kanıtladı mı ki? bunların kendini kanıtlaması için piyasada 4-5 yıl sorunsuz kullanılmaları gerekir diye düşünüyorum. Captur un 1.2 sinin de otomatik olması manuel düşünecek olanları kısıtlıyor. Geriye sadece dizel 1.5 kalıyor.
  • Dizeli 1.7 TRAXın. 70 bin TL
    Ayrica bagaj Corsa gibi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.