Şimdi Ara

Yeni Renault Clio'nun tasarımı tamamen ortaya çıktı [Güncelleme] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Clio 5 bence güzel olmuş. Markanın yeni yüzünü almış. Renault C ve özellikle D segmentte yaptığı model ismi değişikliği hatasını , umarım Clio içinde ilerki yıllarda yapmaz.(Megane içinde yapmamalı.D segmentte ise bir isimde devam etmeli bence)

Dış dizayn bence güzel , agresif , kapsamlı bir makyaj seklinde. Umarım iç mekandaki , ucuz ve sert plastik kullanımını azaltırlar. Keza dışardan istediği kadar iyi gözüksün, iç mekan gercekten cok önemli.Türkiye deki pazarı düşünüldüğünde 1.3 tce motor , MTV acısından bence gerekli,aracın yıllık MTV si 1.5 dci ler için yüksek kalıyor.
  • Çok beğendim 1.0 Turbo benzinli modelin performansını ve yakıt tüketimini merak ediyorum.

• Clio kullanmış biri olarak o berbat konsol ve iç gövdeyi hiç sevmiyordum. Şimdi nefis olmuş açıkcası.

Kasa zaten güzel.

Beğendim.
  • Gider bu kağıt gibi takoza 130.000 TL ister şimdi.Buna bu rakamı vereceğime tanktan biraz hafif S60 alırım ikinci el hem bunu performans olarak katlar hemde güvenlik olarak üstünden geçer.

• O ekranin daha büyüğü yokmuymus? 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim ne suçumuz vardı arka camlar bile manuel gösterge desen kaset çalar gibi teyp var

• Eyyy clio önce yol tutuşunu düzelt viraj dönerken hatim indiriyorum.

• Vergisini ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Darknesia

Lütfen elinize bir cetvel alıp 1.4 ve 3 cm'in sizi neden bu kadar üzmüş olduğunu gözden geçirin derim :) (hatta varsa aracınız, aracınızın üzerinde cetveli tutup bakın) Bahsedilen cm'ler gözle anlaşılacak değişiklikler değil.
    Bu segment arabalardan bütçe imkanı nedeniyle vazgeçilemediği ve zaten zor sığdığımız için, ben 1.90 bir birey olarak üzülüyorum. İsterse 2mm küçülsün.
  • Elektrik, hibrit derken, borcu beklerken, taşıt alacağız derken uzaydayım. Clio yine tutar, biz bakar.

• doğan kabakta detaylı izledim bence güzel olmuş tasarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.