|
OYAK ve Renault'dan Türkiye yatırımı: Duster, Türkiye'de Renault logosuyla üretilecek (5. sayfa)
-
-
Yapma yaw Allah'ına mı?
🤣🤣🤣
Daha Gördüğünü yorumlamaktan acizsin, kalkmış burada togga ömür biçiyorsun, utanmıyorsun değil mi paylaşanın bile togg değil dediği arabaya alman malı demeye?yalan ağzınıza yuva yapmış sizin
komik Şarlo seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 9 Aralık 2023; 13:49:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pardon?
Yalan söylediğim için özür dilerim mi diyecektin?
Tabi tabi Almanya'da kaza yapmış togglar tabi
DAMINA KOYDUNUZ ÜLKENİN. EKONOMİ İYİYMİŞ. HEE ÇOK İYİ..
-
Bu yıl 1.2 130Hp de otomatik olacak mı bilmiyorum bilgi yok ama otomatik olan 2025 de motor 140 Hp olunca gelecek demişler yani 2025 de 1.2 130 hp motor 1.2 140hp olacakmış belki bizde renault amblemli olacağı için daha erken çıkabilir yada 2025 i bekler çünkü ilk hibrid motorla satılacak diyorlar
Ayrıca 1.2 TCE 140Hp in LPG lisi de çıkacakmış 2025 de bu baya satar
Fransız sitesindeki bilgiler şu şekilde
-
Allah görüyor yalana devam ediyorsun , cevap veremeyince yalana devam
yalanını ben ıspatladım sen bana cevap ver
ben gazete haberi attım , sende o adamın yalanını devam ettiriyorsun aynı görüştesiniz yalancı
biraz Kuran ı Kerim oku da yalancılığın ne kadar büyük günah olduğunu öğren ,meal heryerde var ama kendin oku ondan bundan sorma anladın sen onu yalancılara sorarsan böyle yalanlara devam edersiniz
yalancılığına birde iftira eklendi , öbür tarafta hesabını vereceksin yalancı ve iftiracı
-
Renault yeni bir fabrika kurmuyor. Yeni modeller mevcuttaki fabrikasında üretilecek.
Sadece üretim planı ve teknolojisi üzerine yeni yatırımları olacak. Bunu da maliyetleri azaltmaya yönelik yaptıklarını açıkladılar zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Engelleyip kaçtığı yetmiyor bir de bana yan hesap demiş iyi mi
Söyle şikayet etsin yan hesap süresiz ban sebebidir
Abdülhamid neyi beğenir bilemem de(bu Abdülhamid sevdası nereden onu da bilmiyorum), forumdaki yabancılar kaçtı kimse yatırım yapmıyor bittik ölduk diyen müptezellerin hoşuna gitmediği gerçek
Dedim.
Sorma , şimdi beni de engellemiş :))
togg dan rahatsızlar renault yatırım yapar rahatsızlar ne oldukları belli ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X