Şimdi Ara

Yeni Renault Koleos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir araba alacak insan 0-100'e neden bu kadar takılır?

70 bine RAV4 var, Grand Vitara var, Sportage var, var da var. Şahsen Koleos'la falan işim olmaz.
  • duster daha oturaklı duruyo sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

duster daha oturaklı duruyo sanırsam

kesinlikle

ve son duyduğuma göre ml 65 amg'nin piyasaya çıkışını duster'a göre ayarlıyormuş mercedes-benz
  • Renault hastasi olmama rağmen bu arabayi bende begenmiyorum.
    Ama konfor guvenlik performans iyidir o ayri.
    Dizayn i clio ya benziyor.Bence daha farkli bir tarz yaratilabilirdi. Olmamis renault.
  • cesit olsun diye yapilmis bir arac bence gelicekte cok daha iyilerini tasarim vb gibi yapacaklarina eminim renonun.
  • Koreli görüntüsünden kurtulmadan kimseye kendini beğendiremez. İç mekana el atmışlardır belki dedim ama o da aynı kalmış .
  • 70 bine suv olarak rav4 binek olarak da insignia turbo alırdım. Koleos çok gereksiz ve tipsiz bir araç.renault bu kategoride geri kalmamak icin cikardi bence bu araci
  • bu başlığa konu olan yazı sadece fransız versiyonlar için tr de değişiklik yok artı zaten white edition olarak bu model zaten vardı onda renk seçenekleri artmış bu bilgi renaulttan alınmıştır..
  • Tipi Cliodan biraz daha iyi

Performansı fındıuk motorlu Tiguanın gerisinde
  • ARACIN FİYATINA GÖRE ÖZELLİKLERİ MUHTEŞEM VE ARACIN PEK RENAULTLA ALAKASI YOK 4*4 USTASI NİSSAN ÜRÜNÜ BİLİP BİLMEDEN VE DAHİ KULLANMADAN VE EMİNİMKİ ÇOĞU YORUMCUDA ÇIPLAK GÖZLE VE DOKUNARAK ARACI İNCELEMEDEN SALLIYOR BOŞ BOŞ ...HA EVET BENDE 2010 PRİVİLLEGE İNCİ BEYAZ CAM TAVAN FULL MODELİ VAR MEMNUNUM HEMDE ÇOK AMA İSTERİMKİ ARAÇ FAZLA SATMASIN VE HER KÖŞE BAŞINDA KOLEOS GÖRMEYEYİM...YANİ SİZ ALLAYIN ARAÇ ÇOK KÖTÜ YA CİDDEN HA
  • Çok güzel bir araba değil, özellikle piyasadaki modelini yakından incelediğimde bir SUV dan ziyade SUV a benzetilmiş Scenic gibi geldi bana.

Zaten Scenic ile bir 4x4 denemesi olmuştu renault un.

Renault' un bence en ama en çirkin arabası tartışmasız Avantime dır.

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

• kalas bi araba yapmış reno buna o para verilir mi
  • Bu arabayı bir tek ben mi beğendim ? Motoru hariç
  • Ben beğendim açıkcası..
  • -hacim
    -konfor
    -makul tüketim
    arayanlar için çok uygun fiyatlı bir SUV.

2.0 dizel 150 beygir AT;
    veya biraz daha hızlı olsun diyenler için
    2.0 dizel 170hp MT.
    İkiside 70 bin fiyat ile çok makul. Çok fonksiyonel ve geniş bir iç mekanı var ve kokpitin kalitesi de hiç fena sayılmaz.
    Ayrıca süspansiyonlar filan çok iyi çalışıyor tam konfor odaklı, sessiz; aileler ya da kalabalık kullanımlar için ideal bir model.
    benzinli ve biraz daha sportif;
    60 bine 1.4 TSI 150 beygir Tiguan
    dizel ve biraz daha konforlu;
    70 bine 2.0 dci otomatik Koleos ... bu sınıfta bana en mantıklı gelen iki model.
  • görüntü hariç aracın pek bir eksisi görünmüyor dostlar ama görüntü bence en önemli kriter yolda giderken milleti döndürüp baktırabilmeli verdiğimiz parayla çektiğimiz dikkat orantılı olmalı yine de görüntü hariç ben bir eksisini göremiyorum
  • 2000 motor sıfır arabanın vergisini düşünüce dizel olmasının avantajı da kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedyaGaranti

2000 motor sıfır arabanın vergisini düşünüce dizel olmasının avantajı da kalmıyor.

yıllık belli bir vergi farkı var ancak dizel arabayla tüketimi düşünmeden gidersin.
    benzinli arabayı performanslı kullanırsan boyundan büyük yakar. dizel tüketimi "bassan" da benzinli kadar yükselmez.
    sonuçta yaptığın km' ye göre oldukça farkeder.
    herşeye rağmen yıllık vergisini düşünecek olanın da bu meblağlara çıkmaması gerek zaten. bu işin ucuz yollu çözümleri de var, nerede duracağını bilmek önemli.
  • ARAÇ BENDE 3 AYDIR VAR DAHA 1400 KM YAPTIM HEP ŞEHİRİÇİ KULLANDIM VE SIKI DURUN SARFİYAT SADECE 8 LT BU RAKAM BU AĞRILIKTA 320 TORKU OLUPDA ''BIRAKTA GİDEYİM'' DİYEN BİR PERFORMANS İÇİN MÜTHİŞ...PULUDA 870 TL GİBİ..VE İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN SOKAĞA ÇIKTIĞIMDA DÖNÜPTE BAKMAYAN TEK İNSAN YOKTUR..BU ARABA SADECE FOTOJENİK DEĞİL..GERÇEĞİ MÜTHİŞ ÇEKİCİ...ÖZETLE GEÇEN YIL ARAÇ ÇIKTIĞINDA İLK GÖRDÜĞÜMDE BUNU HANGİ ANGUT ALIR BİLE DEMİŞTİM Kİ ŞİMDİ RESMEN ARABANIN TUTUKUNUYUM...HA BU ARADA ELİMDEN EN AZ 20 KÜSÜR ARABA GEÇMİŞTİR DAHA PAHALISIDA VARDI AMA PARASINI EN HAKEDEN BU..AMA SAKIN ALMAYIN ARACI HER KÖŞEBAŞINDA KOLEOS OLMASIN HELE DE BEYAZINI HİÇ DÜŞÜNMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

Çok güzel bir araba değil, özellikle piyasadaki modelini yakından incelediğimde bir SUV dan ziyade SUV a benzetilmiş Scenic gibi geldi bana.

Zaten Scenic ile bir 4x4 denemesi olmuştu renault un.

Renault' un bence en ama en çirkin arabası tartışmasız Avantime dır.

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

Hakikatten ya, ama çok değişik olmuş. Bir kere kullanmak isterdim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.