Şimdi Ara

Yeni Renault Koleos (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SethValore

Çok güzel bir araba değil, özellikle piyasadaki modelini yakından incelediğimde bir SUV dan ziyade SUV a benzetilmiş Scenic gibi geldi bana.

Zaten Scenic ile bir 4x4 denemesi olmuştu renault un.

Renault' un bence en ama en çirkin arabası tartışmasız Avantime dır.

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

Bencede piyasaya çıkmış en güzel ve farklı araçlardan biri benim olsun isterdim koleksiyonluk tam.

• ARKADAŞLAR; BAZILARINIZIN DEDİĞİ GİBİ ARAÇ DIŞARIDAN ÇOK İYİ GÖZÜKMÜYOR; İKİNCİ ELİDE ÇOK İÇ AÇICI DEĞİL,
    BEN DE ÇEVREMDE FAZLA GÖRMEDİĞİM BU ARACI İLK GÖRDÜĞÜMDE, BU NASIL BİR İNSAN ALABİLİR HİÇ HAYATINDA SUV
    GÖRMEMİŞMİ Kİ BUNU ALMIŞ DİYE DÜŞÜNDÜM. ALACAĞIM SON ARAÇ BU OLUR DEMİŞTİM...
    DEMİŞTİM, TA Kİ SHOWROOMDA İÇİNE GİRİNCEYE KADAR 2000 CC DİZEL ARAÇLARI ÇOK DOLAŞTIM, (ÇOK PAHALILAR HARİÇ,
    Q5,X3 VS.) İÇİNE GİRİNCE FERAHLIĞI, ÖN KONSOLU, ÖZELLİKLERİ İLE SINIFINDAKİLERDEN ÇOK FARKLI, KULLANDIKÇA
    İNSAN DAHA ÇOK SEVİYOR, CESARET EDİP ALAMAYAN BAŞKA MARKA ARAÇ ALAN ÇEVREMDEKİ KİŞİLER ARACIMA BİNİNCE
    GERÇEKTEN ÇOK BEĞENİYORLAR (QUASHQAİ, KUGA, TİGUAN,CAPTİVA...)
    ARACIN SÜRÜŞÜ ÇOK ZEVKLİ, ULUDAĞDA KARDADA TEST ETME ŞANSIM OLDU HİÇ BİR SIKINTI YAŞATMADI, İÇ GÖRÜŞ MESAFESİ
    ÇOK İYİ. BEN BUNU KULLANAMAM DİYEN EŞİM DAHİ ARAÇTAN İNMEK İSTEMİYOR.
    YAKIT OLARAK 180 TL YE DEPO FULLENİYOR, 900 KM YOL YAPABİLİYOR STANDART ŞEHİR DIŞI KULLANIMDA (90 KM/H)
    ŞEHİR İÇİ 730-750 KM YOL YAPIYOR. SUV BİR ARACA GÖRE OLDUKÇA MAKUL. Kİ BEN FORD FOCUS TDCİ ARAÇTAN SONRA BUNU ALDIM
    MEMNUN KALMAZSAM DİYE DÜŞÜNCELERİM VARDI. ONUNLA 1 DEPOYLA (45 LT CİVARI) 1100 KM YOL YAPIYORDUM. ÖNCE YADIRGASAMDA
    1765 KG AĞIRLIKTA 2000 CC 150 BG OTOMATİK VİTESE GÖRE GAYET UYGUN DİYE DÜÜNÜYORUM.
    AÇIKÇASI HERKESTE OLMAMASINDAN MEMNUNUM ÇEVREMDEKİ HEP AYNI ARABALARI GÖRDÜKÇE BENDE FARKLI BİR ARAÇ OLMASI,
    VE ALMAYANLARIN PİŞMANLIKLARI GÖRMEKTEN MEMNUNUM. BU ARADA BAKIMLARIDA 20.000 KMDE BİR. BAGAJI SINIFINDAKİ EN GENİŞLERDEN BİRİSİ, YOKUŞ İNİŞ DETEK SİSTEMİ ÇOK KULLANIŞLI, EL FRENİ ÇEKME DERDİ YOK, KOLTUK ISITMALARI ÇOK BAŞARILI 200 KM/H HIZA RAHATLIKLA ÇIKIYOR. ALACAK ARKADAŞLAR ÇOK DERT ETMESİN KISA SÜREDE SATMAYI DÜŞÜNMÜYORLARSA EĞER....

• quote:

Orijinalden alıntı: smersin48

ARKADAŞLAR; BAZILARINIZIN DEDİĞİ GİBİ ARAÇ DIŞARIDAN ÇOK İYİ GÖZÜKMÜYOR; İKİNCİ ELİDE ÇOK İÇ AÇICI DEĞİL,
    BEN DE ÇEVREMDE FAZLA GÖRMEDİĞİM BU ARACI İLK GÖRDÜĞÜMDE, BU NASIL BİR İNSAN ALABİLİR HİÇ HAYATINDA SUV
    GÖRMEMİŞMİ Kİ BUNU ALMIŞ DİYE DÜŞÜNDÜM. ALACAĞIM SON ARAÇ BU OLUR DEMİŞTİM...
    DEMİŞTİM, TA Kİ SHOWROOMDA İÇİNE GİRİNCEYE KADAR 2000 CC DİZEL ARAÇLARI ÇOK DOLAŞTIM, (ÇOK PAHALILAR HARİÇ,
    Q5,X3 VS.) İÇİNE GİRİNCE FERAHLIĞI, ÖN KONSOLU, ÖZELLİKLERİ İLE SINIFINDAKİLERDEN ÇOK FARKLI, KULLANDIKÇA
    İNSAN DAHA ÇOK SEVİYOR, CESARET EDİP ALAMAYAN BAŞKA MARKA ARAÇ ALAN ÇEVREMDEKİ KİŞİLER ARACIMA BİNİNCE
    GERÇEKTEN ÇOK BEĞENİYORLAR (QUASHQAİ, KUGA, TİGUAN,CAPTİVA...)
    ARACIN SÜRÜŞÜ ÇOK ZEVKLİ, ULUDAĞDA KARDADA TEST ETME ŞANSIM OLDU HİÇ BİR SIKINTI YAŞATMADI, İÇ GÖRÜŞ MESAFESİ
    ÇOK İYİ. BEN BUNU KULLANAMAM DİYEN EŞİM DAHİ ARAÇTAN İNMEK İSTEMİYOR.
    YAKIT OLARAK 180 TL YE DEPO FULLENİYOR, 900 KM YOL YAPABİLİYOR STANDART ŞEHİR DIŞI KULLANIMDA (90 KM/H)
    ŞEHİR İÇİ 730-750 KM YOL YAPIYOR. SUV BİR ARACA GÖRE OLDUKÇA MAKUL. Kİ BEN FORD FOCUS TDCİ ARAÇTAN SONRA BUNU ALDIM
    MEMNUN KALMAZSAM DİYE DÜŞÜNCELERİM VARDI. ONUNLA 1 DEPOYLA (45 LT CİVARI) 1100 KM YOL YAPIYORDUM. ÖNCE YADIRGASAMDA
    1765 KG AĞIRLIKTA 2000 CC 150 BG OTOMATİK VİTESE GÖRE GAYET UYGUN DİYE DÜÜNÜYORUM.
    AÇIKÇASI HERKESTE OLMAMASINDAN MEMNUNUM ÇEVREMDEKİ HEP AYNI ARABALARI GÖRDÜKÇE BENDE FARKLI BİR ARAÇ OLMASI,
    VE ALMAYANLARIN PİŞMANLIKLARI GÖRMEKTEN MEMNUNUM. BU ARADA BAKIMLARIDA 20.000 KMDE BİR. BAGAJI SINIFINDAKİ EN GENİŞLERDEN BİRİSİ, YOKUŞ İNİŞ DETEK SİSTEMİ ÇOK KULLANIŞLI, EL FRENİ ÇEKME DERDİ YOK, KOLTUK ISITMALARI ÇOK BAŞARILI 200 KM/H HIZA RAHATLIKLA ÇIKIYOR. ALACAK ARKADAŞLAR ÇOK DERT ETMESİN KISA SÜREDE SATMAYI DÜŞÜNMÜYORLARSA EĞER....

kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanın diyelim o zaman

• koleos 2.0 dynamic sahibiyim.. vallahi performans süper. Ayarında rakiplerine avans veririm:))
  • Koleos için zamanında showrooma gittiğimizde araca inmemiz ve binmemiz birkaç saniye sürmüştü; Annem ve Babam'ın yorumlarını aktarayım:
    Annem: - "Bu araba Scenic'ten küçük. Beğenmedim."
    Babam: - "Benim arabamdan kalitesiz bir arabaya üstüne 40bin tl vermem"
  • kaleos tan daha çirkin renaultlarda var
    örneğin sarkozynin makam arabası

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

Yeni Renault Koleos

• O kol ne öyle ya, hay maaşallah. Fırıncı küreği gibi
  • Ankarada yaşıyorum iki kez kaleos görmüşlüğüm var ama gerçekten merak ettiğim bi şey var; bu araca neden ve nasıl suv deniyor ? Scenici zorda olsa anlarım ama bunun isimlendirilmesi hatalı gibi. Suv denince daha iyi bir intibakmı uyandırıyor? Bu suv ise c-max, citroen picasso nedir? Cidden merakımdan soruyorum bilen var ise ve bilgi verirse sevinirim
  • vasat bir araç.
  • eskisinden daha bir KALEOS(kalas) olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 17 Şubat 2012; 18:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Ankarada yaşıyorum iki kez kaleos görmüşlüğüm var ama gerçekten merak ettiğim bi şey var; bu araca neden ve nasıl suv deniyor ? Scenici zorda olsa anlarım ama bunun isimlendirilmesi hatalı gibi. Suv denince daha iyi bir intibakmı uyandırıyor? Bu suv ise c-max, citroen picasso nedir? Cidden merakımdan soruyorum bilen var ise ve bilgi verirse sevinirim

SUV denilen araçlar genellikle 4x4 olan x5, q7, ml, crv, x-trail, vs. tarzı otomobiller. MPV olanlar ise Scenic, Zafira, C-max, Picasso tarzı araçlar hocam.
  • çok güzel bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Ankarada yaşıyorum iki kez kaleos görmüşlüğüm var ama gerçekten merak ettiğim bi şey var; bu araca neden ve nasıl suv deniyor ? Scenici zorda olsa anlarım ama bunun isimlendirilmesi hatalı gibi. Suv denince daha iyi bir intibakmı uyandırıyor? Bu suv ise c-max, citroen picasso nedir? Cidden merakımdan soruyorum bilen var ise ve bilgi verirse sevinirim

sizin saydığınız araçlar mpv denilen sınıfta yer alıyor. suv ayrı bir segment aslında 4 çeker arazi sınıfına suv deniyor fakat günümüzün modası çakma suv lerde bu sınıfta yer alıyor (yüksek görünümlü 4x2).
  • Bu araclarda kullanilan otomatik sanzuman tipi nedir arkadaşlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.