Şimdi Ara

YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
10
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane 1.5 dci 110 hp icon donanım . Bize 78 e geldi ( derin mavi - stepne - 8.7 inc rlink 2 ) şuan 88 sanırım . Megane lar ispanya reno fabrikasında üretiliyor. Bayide inceledim kendimi premium serisi bir araca binmiş gibi hissetmiştim. Herşeyi ile müthiş duruyordu. Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin.
  • pizdies kullanıcısına yanıt
    Bu oyak kampanyası iyimiş. Ben benzinli ıcon'u 74 e aldım... Sırf istediğim renk olsun diye Bursa'dan sipariş verdim ve aracı gidip alma fırsatım olmadığı için 500tl de nakliye ödedim.
  • Herkese Merhaba arkadaşlar,

Bende bugun istanbul istinye MAIS'e ugradım. Araçların hepsi gelmiş( Megane 1.5 Icon EDC). Hatta Tüm araçların faturalandırma işlemlerinide yapmışlar en son benimki kalmış. Teslimatlar bayram sonuna kalmış sanırım. Sipariş edilen tüm araçlar geldi dedi satış temsilcisi. Hatta 2 tane araç gecikti baya onlardan biride benimki malesef.

Aracı bayram sonrası haftaiçi alacağım inşallah. Maisin sunmuş olduğu 3'lü paket var. Film + Boya Koruma + Araç altı koruma 1100 TL. Fiyat nasıldır sizce? Yaptıranlar araştıranlar varsa haber verebilir mi?

Kasko : 1600 TL Sigorta ise 945 TL çıktı. Bu konuda da tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brthsyn

Herkese Merhaba arkadaşlar,

Bende bugun istanbul istinye MAIS'e ugradım. Araçların hepsi gelmiş( Megane 1.5 Icon EDC). Hatta Tüm araçların faturalandırma işlemlerinide yapmışlar en son benimki kalmış. Teslimatlar bayram sonuna kalmış sanırım. Sipariş edilen tüm araçlar geldi dedi satış temsilcisi. Hatta 2 tane araç gecikti baya onlardan biride benimki malesef.

Aracı bayram sonrası haftaiçi alacağım inşallah. Maisin sunmuş olduğu 3'lü paket var. Film + Boya Koruma + Araç altı koruma 1100 TL. Fiyat nasıldır sizce? Yaptıranlar araştıranlar varsa haber verebilir mi?

Kasko : 1600 TL Sigorta ise 945 TL çıktı. Bu konuda da tecrübeli arkadaşlardan bilgi bekliyorum. :)

Aynı teklifi bana da yaptılar ..
    Ben yaptırma gereği duymadım.
    Trafik sigortası 660 tl çıktı. Kaskoyu eski kaskomu devam ettirdim kasım ayının sonuna kadar 120tl fark ödedim.

• Arkadaşlar 1 temmuzda aracımı teslim aldım. Icon 1.5 dci Edc. Yaklaşık 180 km kullandım ve tam anlamıyla renault`nun çağ atladığı bir dönem yaşıyoruz. Aracın sessizliği,kalitesi, şanzımanı ve özellikle görünüşü baştan aşağı iyileşmiş. Aracı gören herkesten olumlu girdiler geliyor. Ben şimdilik şehir içi ortalama 5.2 lt elde ettim. Daha da düşecek gibi. Aracın iç ambiyansi gece çok zevkli bir sürüş sağlıyor. Yani kısacası bu araç “amaaan sonuçta reno” culara inat yapılmış sanırım. Ellerine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk depo yakıt tüketimi beklediğimden oldukça yüksek oldu.Yol bilgisayarınım ölçümü oldukça başarılı,nerdeyse birebir ölçüyor..
    Bu mesaja eklenen görseller:

YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de]

• Nazar değmesin ben de sakin sayılmayacak bir performansla şehir içi 400kmde 5.5lt ortalamadayim. Eco kullanımda sanırım araç yakmayacak
    Aracı almayı düşünenler için söylüyorum bu araç gece çoook fena birşey

• fatih061135 F kullanıcısına yanıt
    5.5 iyimiş
    ben 6.7-6.8 bekliyordum ama olmadı. Eco mod iyi hoş ta çok cansız ya , spor moda alınca gaz pedalı tepkisi inanılmaz oluyor , ancak pek kullanamadım bu modu . Kitapçıkta ilk 1000km aracı zorlamayın yazıyor. Sollamalar dışında pek 3500 devri geçmedim.
  • Tabi bu arada benim araç icon 1.5 dci edc. Ayrıca bu süreçte klima hiç kapanmadı. Bu motorun en önemli özelliği sanırım bu. Az yakan ve performanslı bir motor. Tam bizlik

Aracı almayı düşünenler için her türlü soruyu cevaplayabilirm.

• Selamlar. R-Link sitesine kayıt olmayı beceremedim. Bi seri no istiyor orayı geçemedim. Nasıl kayıt olacağım ?

Ayrıca bende Ayarlar kısmında Sistem Bilgisi işaretlenemez şekilde gösteriyor giremiyorum.

Orada yazdığı gibi Usb belleği araca takıp bir süre bekliyorum. Kayıt sırasında ilk açılan yerdeki bilgileri doldurup o seri no istediği kısma geliyorum bu sırada usb yi takıyorum ama çalışmıyor. Otomatik olarak atmıyor o seri noyu.

Birde Note 4'ü telefon olarak ekledim fakat Bluetooth sıkıntılı galiba uyumsuz gibi. Note 3 ile sorunsuz çalıştı Note 4 ile çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neleda -- 8 Temmuz 2016; 1:12:55 >
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.aracın ekranı 7 inç mi? Gözüme daha küçük geldi.ben de klima ayar düğmelerini ayrı olmasından yanayım.dokunarak klimalı aç ayarla zor iş.icon daki 7 inç ekranda, 8.7 inç gibi zor mu ayarlanıyor ?gördüğüm kadarıyla bunda 3 düşme var.8.7 inç te 2 düşme var tşk.

• Merhaba arkadaşlar, bende sonunda dün aracımı aldim. 1.5 edc icon. Tek bir hayal kırıklığım oldu aracı oyak kampanyasi ilesiparis ettikten ve satışıda basladiktan sonra satış temsilcisine ön park sensörünun olup olmadığı sormuştum. Icon pakette mevcut demişti ama malesef yokmuş.

İşin kötü yani tamponda yerde yok sonradan taktirmak için en çok istediğim durumlardan biri malesef olmadi ama araç her haliyle güzel. Sorusu olanlara cevap verebilirim.

• brthsyn kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun.

Ön park sensörü değil de Icon donanıma 360 derece park sistemi Kontrol Paketi ile beraber geliyor..Müşteri temsilcisinin gazabına uğramışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

Aracınız hayırlı olsun.aracın ekranı 7 inç mi? Gözüme daha küçük geldi.ben de klima ayar düğmelerini ayrı olmasından yanayım.dokunarak klimalı aç ayarla zor iş.icon daki 7 inç ekranda, 8.7 inç gibi zor mu ayarlanıyor ?gördüğüm kadarıyla bunda 3 düşme var.8.7 inç te 2 düşme var tşk.

Evet benim arac Icon.7'' ekranda klima düğmeleri tuşlu sadece fan ayar kısmı dokunmatik.Ama o da ekranda değil iki düğme grubunun arasında yer alıyor.(2 tane karşılıklı yonca işareti var o kısım) 8 inçte olanda klima ile ilgili resimde de görüldüğü üzere 4 işlev var ..Diğerleri muhtemelen ekrandan yapılıyor YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de]

• quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Orijinalden alıntı: surkent021

Evet benim arac Icon.7'' ekranda klima düğmeleri tuşlu sadece fan ayar kısmı dokunmatik.Ama o da ekranda değil iki düğme grubunun arasında yer alıyor.(2 tane karşılıklı yonca işareti var o kısım) 8 inçte olanda klima ile ilgili resimde de görüldüğü üzere 4 işlev var ..Diğerleri muhtemelen ekrandan yapılıyor YENİ RENAULT MEGANE IV - [Ana Konu - 65.250 TL den Başlayan Fiyatlarla Türkiye'de]

Hocam hayırlı olsun arabanız. Bende megane ile ilgileniyorum. Fakat dizel ile benzinlideki 10000 tl farka değer mi emin değilim. Yakıt tüketimi şehir içi ortalama km ile paylaşmanız mümkün mü? Yukarıda paylaştığınız değerler yüksek geldi bana. Acaba biraz daha düştü mü?

• fat_old_sun F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Bu değer bayramda trafiğe takılmadan elde edilmiş değer.Ben bunun 0.5lt daha az olmasını beklerdim.Ama araç daha çok yeni 1000km dahi olmadı belki ileriki süreçte biraz daha düşebilir.Haftasonu 400km uzun yol yapacam ortalama aynı hızlarda giderim bakalım bu defa ne sonuç çıkacak.Ama şehir içinde çok dur-kalk olan, rampası bol bir şehirdeysen 8lt nin üstünde yakar.Aşağısı olmaz.

• ognemir kullanıcısına yanıt
    Cevap için tşk hocam.klima açısından 7 inç daha kullanışlı duruyor.kazasız belasız sürüşler .bana görede sakin trafikte 7.5 yakar gibime geliyor.

• surkent021 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.Bence 7.5 olması için trafiksiz bir şehirde yaşamanız lazım :) istanbul gibi saçma bir tragiği olan şehirde bu değer mümkün değil.
    Birde birçok C segmenti araçta üst donanımlarda karartılmış arka camlar varken bu araçta olmaması bence wksiklik.Film ile bu iş çözülür ama bu defa da tragik polisinin insiyatifine kalıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 14 Temmuz 2016; 16:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

Teşekkür ederim.
    Bu değer bayramda trafiğe takılmadan elde edilmiş değer.Ben bunun 0.5lt daha az olmasını beklerdim.Ama araç daha çok yeni 1000km dahi olmadı belki ileriki süreçte biraz daha düşebilir.Haftasonu 400km uzun yol yapacam ortalama aynı hızlarda giderim bakalım bu defa ne sonuç çıkacak.Ama şehir içinde çok dur-kalk olan, rampası bol bir şehirdeysen 8lt nin üstünde yakar.Aşağısı olmaz.

Teşekkürler.
    Benim araç c4 dizel manuel. Ankara da 4.5 ortalama ile geziyorum. Tabi yol bilgisayarının yalancısıyim. Megane aynı yolda 7.5 yaksa yeter bana. Aradaki farkı sigarayı bırakıp çıkarmayı düşünüyorum

Kazasız belasız sürüşler. Yakıt bilgilerini paylaşmaya devam edersiniz çok makbule geçer.

• fat_old_sun F kullanıcısına yanıt
    Dizel C4'ten sonra benzinli araç üzülmenize sebep olabilir :) Benim önceki de benzinli olduğu için alışık olduğum bir durum.Tüketim garibime gitmedi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.