Şimdi Ara

Yeni Renault MEGANE Sedan DİZEL vs Yeni Civic Sedan BENZİN/LPG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • megane dizel motoruyla tercih sebebi. ayrıca edc şanzımanda yağlı versiyon
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Tasarimi farkli olabilir Japon marksi oldugu icin. Begenen var, begenmeyen var. Ama sorunsuzluk konusunda tartisilmaz, Honda 6 yil garanti veriyor motora, baska marka oyle bir garantisini veriyor mu?! 2.elde de deger kaybetmiyor, ondan. Bence cok yanlis bir elestiri yapiyorsunuz. Ayrica Honda satislarda dunyada da 4. sirada. Ve sadece bizde "apaci" klasina giriyormus. Hata bence markada degil.
  • Ben genelin aksine yeni Civic'i beğendim.D sınıfı vari bir araç olmuş.Motor biraz cvt ile sağır kalıyor onun haricinde fena araç değil.Ayrica 3-5 sene binip Apaçi kere kâr ederek satarsınız kaymaklı kadayıf olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 13 Şubat 2017; 12:44:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetinOztok kullanıcısına yanıt
    Yeni Civic, sınıfındaki en yakışıklı araçlardan biri ona lafım yok. Sorunsuzluk konusunda, motor zaten neredeyse 10 yıldır Vtech harici bir teknolojisi olmayan atmosferik kullanıyor, bir zahmet sorunsuz olsun o da. Millet atmosferik motorlardan vazgeçiyor, biz hala taş devrinden kalma gitmeynen motor kullanmaktan zevk alıyorsanız bilemeyeceğim.

Garanti hikaye, özellikte Türkiye'de. Ne yaparsan yap kullanıcı hatası sayılacak. İsterse sonsuza kadar garantisi olsun. Zaten 6 yıla baktığınız zaman, 3+3 şekilinde olduğunu, bazı motor ve aksamlarını kapsamadığını göreceksiniz. Yanılmıyorsam bir konuda Civic sahibi biri aracındaki sorunlarının bir türlü giderilmemesi konusunda dertliydi.

İkinci elde değer kaybetmemesi konusunda, şu ikinci el yüzünden 30 yıldır yürüyen tabutları, uçan tenekeleri itelediler. Size sorarım, Efsane kasa dedileri araçta ne var efsane olacak ve emsal araçlardan iki kat pahalı olmasına? Eğer Yurtdışında değer bile görmeyen 1996 model hiçbir donanımı olmayan bir araca 20.000 veya 2006 Model bilmem efsane kasa uzay kasa araca 45.000 vermek sizi memnun ediyorsa bilmiyorum.

Satış konusunda, VW globalde birinci numara, fakat yediği naneleri biliyoruz. Patlayan Dsgler, milleto zehirleyen hileli dizeller, telefon gibi yeni motor çıkarması.. Veya da Egea şuanda en çok satılan araba, Civic'ten iyi bir araç mı?

Sokakta bir durun bakın veya da malum siteyi inceleyin, en çok hangi marka-model araçta modifiye var ve ne kadara satılıyor? Bu araçlar hem görsel, hem de işitsel kirlilik yaratıyor. Bunları modifiyet eden, piyasanın yükselmesini ve aç gözlü Honda Türkiye'nin yine vurun garibana diye pahalıya satmasını sağlayan, trafikte canınızı tehlikeye atan "apaçi" değil de nedir?

Yanlış anlaşılmasın sözüm size ona veya herhangi birine değil, nacizane kendi fikirimi söyledim. Hata markada değil, zihniyelerde. Ha, efendi gibi araç kullanana laf etmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.