Şimdi Ara

Yeni Renault MEGANE Sedan DİZEL vs Yeni Civic Sedan BENZİN/LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizolsanız hangisini tercih ederdiniz? ve niye ?
    Joy 1.5 dCi 90 bg (Otomatik)Dizel vs 1.6 Elegance Eco (Otomatik)BENZİN/LPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkocc -- 8 Şubat 2017; 13:9:15 >

• Megane tasarım yeter. Dci motor güzelliğini saymıyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane alırdım, civice bir türlü ısınamadım tasarımı çok abartılı ve kalitesi düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Şubat 2017; 13:9:3 >
  • Nereden bakarsanız bakın kesinlikle Megane. Her yönü ile Civic'imi iyi bir araç. Civic apaçilerin sayesinde ekmek yiyiyor artık. Hiçbir avantajı yok.

• Megane'ı sahibindende araştırın derim. Liste fiyatından daha uyguna 0 km EDC vs bulabilirsiniz. Tercihimse Megane olurdu. Bu devirde atmosferik arabaya o kadar para gömmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane hocam

• kesinlikle megane
  • MEGANE

Galericilerin toparladıklarından 0 alırsın uyguna bir üst paket. İlla bayi dersen çoğu zaman Reno indirim konusunda da iyidir .

Örnek 0 İlan
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-0-km-2016-yeni-megan-sedan-touch-dizel-otomatik-1.5-dci-edc-397546398/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Şubat 2017; 15:12:14 >
  • motor hariç civic. o motorla malesef çok çağdışı. dışı iyi ama içi kof.
  • megane tabi
  • Tartışmasız objektif yorum megane

Not:renaulttan nefret ederim.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    bi takmışsınız civic apaçisi. Araba 90 bin TL ne apaçisi hangi apaçide 90 bin verecek para var. Siz 20 bin lik civic lerle karıştırdınız galiba
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Civic apaçilerin sayesinde satıyor yalansa yalan diyin. Yok efsane kasa, yok uzay kasa, yok sorumsuzluk vs vs diye iyicene şişirdiler, Honda Türkiye baktı bu millet 98 model 20.000₺'ye satılıyor, sıfırı 80-90.000 olsa millet alır dedi, ki alıyoruz da. Zaten şu sizin dediğiniz 20.000₺'lik apaçilerin yüzünden ne olduysa oldu.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    +1 .Adam haklı beyler dağılın

• Tabiki megan 4 sedan

• Megane
  • civic.

• Civic çok güzel bir araba olmuş.fiyatlar yakın birbirine ben Civic derdim.siz hangisini begeniyorsaniz onu alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalitesiz dediğiniz Honda Civic aracına 6 yıl garanti veriyor. Hem de herşeyine garanti verebiliyor. Diğer firmalar da bu yok. Garanti diyorlar şu senin hatan bu senin hatan diyorlar. Hondayı almanızı tavsiye ederim.
  • justify J kullanıcısına yanıt
    İç mekan kalitesinden bahsettim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.