Şimdi Ara

yeni reset ne zaman gelir??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıkıldım artık ölmekten 7. kez öldükten sonra bırakmaya karar verdim. yeni resetle birlikte başlıcam aynı anda 3 hesap birden kasarım yoksa başka türlü olmıcak. ne zaman reset gelir acep? bilen varsa sölesin. oyunda herkesin güvendiği birisi var bi benim yoq kimi vursam 2 saate kalmaz gidiyom. sıkıldım artık.kimseyi vurmadanda canım sıkılıyo. mermim olunca 3 saatte bir birini vururum mob +.

• yeni rest tarihini bilmiom ama tahmini baya var
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardımmedin

sıkıldım artık ölmekten 7. kez öldükten sonra bırakmaya karar verdim. yeni resetle birlikte başlıcam aynı anda 3 hesap birden kasarım yoksa başka türlü olmıcak. ne zaman reset gelir acep? bilen varsa sölesin. oyunda herkesin güvendiği birisi var bi benim yoq kimi vursam 2 saate kalmaz gidiyom. sıkıldım artık.kimseyi vurmadanda canım sıkılıyo. mermim olunca 3 saatte bir birini vururum mob +.

1. reset ailleler coğalıp savaş cıkınca gelir 2. 3 hesap birden kasarsan benim zamanımda ban yada admin kill vardı 3. sü arka bulmak istiyorsanm ailenin adamlarıoyla kaynaş:D

• 3 ay sonra gelir
  • vallaha reset gelirse super olur.Benim arkadaşım reset geldikten sonra günlerce omerta oynadı.Ailesini kurdu.Su an oyunun birincisi.
  • Eger Tr'de oynuyosan MIRC'den #Help.tr kanalına gir +(Voice) vermelerini bekle ve verilince Reset ne zaman diye sor yanıtını alırsın.Ayrıca Birden fazla hesap açarsan Duperlıktan Akill yersin soluyim
  • 21 aralık.
  • rest barafranca.com a geldi arkadaşlar 2 gün oldu buyrun...

gen.tr de kısa sürede gelmesi bekleniyor com da yeni versiyon deniyor versiyon uyumlu cıkar ise diger web alanlarınada dagıtılarak rest lencek.

bende gen tr bekliyorum şimdilik com idare..
  • pazartesı reset gelıo arkadaslar ...DELİTTO...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.