sıkıldım artık ölmekten 7. kez öldükten sonra bırakmaya karar verdim. yeni resetle birlikte başlıcam aynı anda 3 hesap birden kasarım yoksa başka türlü olmıcak. ne zaman reset gelir acep? bilen varsa sölesin. oyunda herkesin güvendiği birisi var bi benim yoq kimi vursam 2 saate kalmaz gidiyom. sıkıldım artık.kimseyi vurmadanda canım sıkılıyo. mermim olunca 3 saatte bir birini vururum mob +.
yeni rest tarihini bilmiom ama tahmini baya var
quote:
Orjinalden alıntı: yardımmedin
sıkıldım artık ölmekten 7. kez öldükten sonra bırakmaya karar verdim. yeni resetle birlikte başlıcam aynı anda 3 hesap birden kasarım yoksa başka türlü olmıcak. ne zaman reset gelir acep? bilen varsa sölesin. oyunda herkesin güvendiği birisi var bi benim yoq kimi vursam 2 saate kalmaz gidiyom. sıkıldım artık.kimseyi vurmadanda canım sıkılıyo. mermim olunca 3 saatte bir birini vururum mob +.
1. reset ailleler coğalıp savaş cıkınca gelir 2. 3 hesap birden kasarsan benim zamanımda ban yada admin kill vardı 3. sü arka bulmak istiyorsanm ailenin adamlarıoyla kaynaş:D
3 ay sonra gelir
vallaha reset gelirse super olur.Benim arkadaşım reset geldikten sonra günlerce omerta oynadı.Ailesini kurdu.Su an oyunun birincisi.
Eger Tr'de oynuyosan MIRC'den #Help.tr kanalına gir +(Voice) vermelerini bekle ve verilince Reset ne zaman diye sor yanıtını alırsın.Ayrıca Birden fazla hesap açarsan Duperlıktan Akill yersin soluyim