Şimdi Ara

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
14
Favori
28.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünden beri uğraşıyorum meger 3. sorudaki cevabi bulmusum. ama farkli yazmam lazimmis. keske tam yazimi gibi olsaydi cevap. 4. soru kolay zaten cal keke call!

uffff ilk 5 te olacaktim ve bi kadar ugrasmicaktim 3. soruyu yapabilseydim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. soru geldiğinde hızlı davranırsın :p soruyu çözen ilk 5 kişi sırlamaya giriyor.
  • yok abi naptıysam bulamadım bu 2. soruyu :D acık yanı heryer özelden biraz daha yadım et
  • 5. soru eklendi.
  • 1.soruya biraz daha ipucu allttan baktım yok sağdan,soldan olmuyo ipucuuu
  • 5.soru ipucu lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @un4saken 5 çok basit olmuş hocam bence sık soru eklemek yerine biraz zorlayıcı eklersen daha iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sth_ -- 17 Mayıs 2013; 15:11:29 >
  • Sonra pm'de ağlıyorlar ipucu ipucu diye :P Günde 1 tane zorlayıcı yeter, daha ilk seviyeyei geçemeyen bi dünya insan var onları da düşünmek gerek :D
    akşama sanırım bulurum sağlam bişeyler

• BEn varım lan 1.seviye ipucu nolur
  • Hala 3'teyim.
    İpucu alabilir miyim lütfen?
  • 3.sorunun ipucunu ve yanıtını daha uygun hale getirdim. Kafanız karışmayacaktır artık. Sadece ilk ipucunun nasıl çözüleceğini bulmanız yeterli. Daha sonra verdiğim ikinci ipucu ile bağlantı kurarsanız yanıt çıkıyor ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 17 Mayıs 2013; 15:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

3.sorunun ipucunu ve yanıtını daha uygun hale getirdim. Kafanız karışmayacaktır artık. Sadece ilk ipucunun nasıl çözüleceğini bulmanız yeterli. Daha sonra verdiğim ikinci ipucu ile bağlantı kurarsanız yanıt çıkıyor ortaya.

Tama Şerlok Holms olayını çözdüm sonra Şerlok dans sahnesine baktım ama yok.
  • bitti :) şimdilik
  • ben hala 2 deyim NSte2Uk bundan bişey mi çıkarıcaz anlamış değilim
  • 2. soruda monitörü bozdum parlaklık ayarlarıyla oynarken
  • 1. soru ipucu lütfen
  • 1. soru ile ilgili birazcık daha ipucu isteyen varda söyleyemiyor galiba hadi yine iyisiniz.

1. soru için ipucu verin la
  • Nedir bu 1 soru ip ucu verin yahu

• 6 gelir mi bu akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Nedir bu 1 soru ip ucu verin yahu

resmin üzerinde "dur" biraz :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.