Şimdi Ara

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
14
Favori
28.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.soruda verdiğin kodla siteyede giriyorm video çıkıo ancak o sayfada yazan herşeyi deniyorm olmuyo arkadaş yha
  • [Hesabım] bölümü tamamlandı arkadaşlar. Çok detaya önem vermedim kusura bakmayın, işinizi görsün yeter. isterseniz şifre ve emailinizi değiştirebilirsiniz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinci soruya takılan arkadaşlar da buldukları ipucunu bi araştırsınlar, karşılarına çıkan şeyin sonuna kadar beklesinler. En sonunda sevdiğim şeyi bulabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidx64

un4saken subliminal mesaj veriyor.
    Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

birinci soruya takılan arkadaşlar da buldukları ipucunu bi araştırsınlar, karşılarına çıkan şeyin sonuna kadar beklesinler. En sonunda sevdiğim şeyi bulabilirler.

en iyi ipucu bu heralde :)
  • Kullanıcı adını değiştirmek isteyen olursa da pm atsın. ATM'de ufak bi işim var, halledip gelince bi kaç soru ayarlayıp koyacağım.
  • 5'i anlamadım, amuda kalktım, tersten baktım yine olmadı
    başka ipucu var mı?
  • kuşbakışı baktın mı?
  • hocam ben siteye hiç giremiyorum
  • 3. soruya bir ipucu veren yok mu?
  • Başlardayım. Sokemonunkinden daha zevkli geldi bana
  • İlk soruyu safariden çözmek mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette. Soruları tüm browserlardan çözebilirsiniz. Teknik ya da spesifik şeylere dayalı sorular sormuyorum. Sadece nereye bakmanız gerekiyor onu kavramalısınız.

Yahu şu ilk soru neymiş ayrıca, en basit olması gerekirken çözemeyen çok oldu :) Gözünüzün önünde olanı göremiyorsunuz sadece. yoksa çok şeker bi soru :)
  • Hocam 6 için bi ipucu, öteki soruları neredeyse tek hamlede çözdüm bunda takıldım. Site kodlarına, php kodlarına baktım hatta sql injection bile denedim kusura bakma ama :D uhu fotosu çıktı 404 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Hocam 6 için bi ipucu, öteki soruları neredeyse tek hamlede çözdüm bunda takıldım. Site kodlarına, php kodlarına baktım hatta sql injection bile denedim kusura bakma ama :D uhu fotosu çıktı 404 :D

404 uhu not found favori sayfamdır

Aslında ipucunda söylediğim çok açık. oyunu manipüle edip hile yapın diyorum. Daha ne diyeyim :) Basit düşünün.
  • Yav ben normal hayatta hile yapmıyorum ki başarı için
    Yani hile yapmaya çalışıyorum boş cevap falan giriyorum ama yemiyor
  • Şurda kıvrılsın bu mesaj zamanı gelince düzenleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schw -- 17 Mayıs 2013; 23:09:09 >
  • Cevap değil de ipucunu bulmuşsunuzdur belki, hı? HI?
  • yazdığım ipucuna odaklanın... "oyunu manipüle edip, hile yapın"
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.