Şimdi Ara

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
14
Favori
28.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: un4saken

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

3u buldumda mantıksız birşey deneyip istatistiği düşürmeyeceğim bi kontrol edeyim :D

yanlış dedi

İstatistiğin önemini biraz indirgedim. top 5 cevap sayısına göre düzenlenmiyor artık. 3. seviyeden itibaren ilk bulana göre sıralayacak. Dilerseniz 1000 tane denemeniz olsun, değişen bişey olmayacak :)

daha iyi olmuş bence.3.Soruda "saçma" ile alakalı ne varsa yazdım :D daha dogrusu saçma olan herşeyi :D gözlük ve pipo dan temel reis bile yazdım , beni ne durumlara düşürdün

• Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

3u buldumda mantıksız birşey deneyip istatistiği düşürmeyeceğim bi kontrol edeyim :D

yanlış dedi

İstatistiğin önemini biraz indirgedim. top 5 cevap sayısına göre düzenlenmiyor artık. 3. seviyeden itibaren ilk bulana göre sıralayacak. Dilerseniz 1000 tane denemeniz olsun, değişen bişey olmayacak :)

daha iyi olmuş bence.3.Soruda "saçma" ile alakalı ne varsa yazdım :D daha dogrusu saçma olan herşeyi :D gözlük ve pipo dan temel reis bile yazdım , beni ne durumlara düşürdün

Önce ilk resimdekinin anlamını çözün, daha sonra "saçma"nın önemini anlayacaksınız. ilk resimi çözmek için de sherlock holmes'a ihtiyacınız vardır belki. Daha ne kadar ipucu vereyim

• 3. soru güzelmiş
  • Biraz uğraştırdım bu soruda kabul. Ama bulan buluyor, biri daha yaklaştı görüyorum, birazdan çıkarır cevabı :) Ama her soru öyle basit olursa, ohoo. Hem bana da biraz zaman kalsın hazırlamak için.
  • yaklaşanın nicki ne acaba :)
  • quote:

Biraz uğraştırdım bu soruda kabul. Ama bulan buluyor, biri daha yaklaştı görüyorum, birazdan çıkarır cevabı :) Ama her soru öyle basit olursa, ohoo. Hem bana da biraz zaman kalsın hazırlamak için.

o benim galiba
  • b0Ni buldu ve yerleşti ikinci sıraya. Tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 16 Mayıs 2013; 20:19:53 >
  • ipucu istiyorum 3. soru için :(
  • birde kaldık hocam ya ipucu ver :)
  • dursun
  • 3'ü geçtim sonunda.
    Cevabı bulmuşum ama yanlış yazmışım onun için uğraşıyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir sistemden baksana cevabı yanlışmı yazıyorum
  • 3 te bir kitaba geldim şimdi napıcam
  • bu alana reklam verebilirsiniz uygun fiyata
  • 3.soru cok tanıdık geldi
  • 1. soruda kaldık valla ipucu bekleniyor

• Biz forumdan bir arkadaş ile uğraşıyoruz şu anda yenisi için. Yakın zamanda açarım konusunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

3.soru cok tanıdık geldi

sherlock holmesün bir kitabında var bu soruyla ilgili bir olay her şekil bir harf simgeliyor ama ben daha 1de olduğum için detaylı bakamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Biz forumdan bir arkadaş ile uğraşıyoruz şu anda yenisi için. Yakın zamanda açarım konusunu..

Sen aç, ben de oynayayım. Böyle zevki çıkmıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.