Şimdi Ara

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
14
Favori
28.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ares48_

quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

3.soruda doğru iz üstündeysem kolay
    Dansa odaklanın

psy gentleman
    gibi görünüyor ama değil.

bende öyle düşündüm fakat degil.

• kolbastı yazıyom lan
  • Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi

3. Soruya bir de böyle bakın.
  • bi ipucu olabilir aslında farkındaysanız 3 kelime varmış gibi ve ortada 2 simge var yani orası 've' olabilir sizce olabilirmi?? ama hepsi farklı harf olursa saçma bişi olurmuş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

Yeni Riddle Oyunu - 15. Seviye Eklendi

3. Soruya bir de böyle bakın.

Sex yazıyor aha sex yazıyor

Ben buldum beyler.

• Şifremi kabul etmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayın genler ya

• 3 çok zor bune be ipucu lazım
  • Hocam sorular kolayda ipucularını çok saçma veriyorsun çözmek isteyenler farklı farklı konulara geçiş yapıyor.Anlaşılabilecek ipucu vermen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

Hocam sorular kolayda ipucularını çok saçma veriyorsun çözmek isteyenler farklı farklı konulara geçiş yapıyor.Anlaşılabilecek ipucu vermen lazım.

+65454654513649845131264135213212123612781632871632123612341623142516236817236237162312415341643516234123123682138162317623816237162371637163287
  • En yüksek seviyeye en az tahminle ulaşan top 5'e giriyor. Ama diğer gereksiz arkadaş gibi cevapları paylaşırsanız alenen pek bir anlamı kalmayacaktır tabi... Kayıt olur olmaz 2'de 2 yapan bi kaç arkadaşın da hesabını sildim. Keyif almaya bakın, kimse size ödül vermeyecek soruları bildiğinizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhane

bi ipucu olabilir aslında farkındaysanız 3 kelime varmış gibi ve ortada 2 simge var yani orası 've' olabilir sizce olabilirmi?? ama hepsi farklı harf olursa saçma bişi olurmuş gibi

+1 Bende öyle düşünüyorum Zaten altta bu benim ilk saçmalamam değil yazmış

• quote:

Hocam sorular kolayda ipucularını çok saçma veriyorsun çözmek isteyenler farklı farklı konulara geçiş yapıyor.Anlaşılabilecek ipucu vermen lazım.

Her soruyu 2dk'da çözecekseniz olmaz ki zaten. :) Cevaplarla ipuçları elbet ilişkili. Hali hazırda istatistiklerden belli kaç kişinin ne yaptığı.

Riddle oyunu elbette uğraştıracak, size bilmece sorup yanıtını istemiyorum ki. Mantık kuracaksınız. Ki kuruyorsunuz da gördüğüm gibi :) Bulunuyor bir şekilde.

Soru göndermek isteyen olursa PM atmanız yeterli, onları da eklerim sorun değil.
  • 1 saatte değerlenmiş vay anasını.
  • 3. sorudayım
  • bir soke değil

• 3. soru için bir ipucu daha verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un4saken

3. soru için bir ipucu daha verdim.

Çok fazla olmuş

Ayrıca türkçe karakter olmasa ve bitişik yazılsa kelimeler daha rahat olur kanımca.
  • quote:

hocam öyle bir ipucu veriyorsunki o ipucuya bakarak bir soru daha çıkıyor karşımıza
  • quote:

quote:

hocam öyle bir ipucu veriyorsunki o ipucuya bakarak bir soru daha çıkıyor karşımıza

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.