Bildirim
Yeni Rp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yahu varya sıktın ama! -
Ama Bence İİ Olcak -
Up -
Yardım Etcek Yokmu Up -
sen ne yapacan söyle ben ona göre yardımcı olmaya çalışırım
mesela popomundonun rpsini yapalımmı -
ya rp işi bitti artık. Bitti bitti bitti bitti bitti bitti bitti bitti bitti bittibitti bittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibittibitti... Tutmuyo işte kardeşim. Açmayın şunları. -
Yaa Sanane Kardeşim Sevenler Oluyo Nden Açmıcakmışız -
sonuna kadar RP -
şu rp dediğiniz ney hani aptal aptal forum oyunlarımı? -
quote:
Orjinalden alıntı: uA YalovA
şu rp dediğiniz ney hani aptal aptal forum oyunlarımı?
aynen öle -
Arkadaşlar noluyor zevler ve renkler tartışılmaz ve herkesinkisi farklıdır...Siz sevmiyorsanız başka sevenler var...
Aptal aptalda demeyin insanlar emek harcıyor ona... -
..........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 19 Eylül 2012; 15:29:10 > -
quote:
nesi emek onun yaw açıyorsunuz free site 2 iç konu açyıorsunuz sonra adını rp koyuyorsunuvalla ben hiçbişe anlamıyorum oyun diye giriyorum forum çıkıyor
rpyi bende pek sevmesemde senin yorumun yanlış..insanların emek harcadıkları şeylere aptal aptal diemessin..çok biliosan kendin yap bakalım tutucakmı..hane yapmak kolaymış ya?..
ayrıca madem rp sevmion ve bu topice faydan olmucak yorum yapma.. -
..........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 19 Eylül 2012; 15:29:13 > -
quote:
savunması olmayan insanlar hemen emeğe saygı der.başka bir savunma bulun bence kendinize kimse ne desem emeğe saygı diyor hemenve rp ye bir emek gerektiğini düşünmüyorum.
biz savunmamız olmadıı için emee saygı demioruz..emek olduu için emee saygı dioruz..
ayrıca bi savunmamız var veya yok bundan sana ne?savunmamız olsa nolcakki?
bak bende dedim rp sevmem ama yaptıın yorum yanlış..kendini bu kişinin yerine koy?sen bi rp yap ve başkaları gelip senin rpne aptal aptal vb yorumlar yapsın?hoşuna gidermi?
rpye emek gerekir..zati emek harcamadan yaparsa tutmaz.. -
.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 19 Eylül 2012; 15:29:17 > -
o forumlar için ne kadar emek harcanıyo varya !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X