Şimdi Ara

Yeni RPG Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir süredir rpg oyun oynamıyorum. Aslında bir süredir doğru düzgün oyun oynamıyorum, okul sağolsun. Tatilin gelmesiyle beraber sağlam rpg oyun arayışına girdim ama malesef zevk alarak oynayacağım, beni sıkmayacak bir oyun bulmakta zorluk çekiyorum. Oynadığım rpg oyunlar:

-Neverwinter Nights serisi
    -Titan Quest ve ek paketi
    -Mass Effect serisi
    -Witcher 1 ve 2
    -Fable serisi
    -Deus Ex Human Revolution
    -Dungeon Siege 3
    -The Elder Scrolls Morrowind, Oblivion, Skyrim
    -Fallout 3 ve New Vegas
    -Dragon Age Origins ve 2

Third person oyunlar ilk tercihim değil şahsen, hele diablo 3 veya torchlight 2 oynamayı hiç istemiyorum. Tabi ki Neverwinter Nights gerçekten çok iyiydi ama benim tercihim first person oyunlar. Sacred 2 yi biraz araştırdım ama konusunun pek çekici olmadığını öğrendim, konu çok önemli benim için. Eğer bu oyunlar dışında bildiğiniz kendine hem oynanışı ile hemde hikayesi ile bağlayan bir oyun varsa çok iyi olur.

edit: Klavye kayması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 6 Ocak 2013; 17:23:37 >

• Darksouls bir dene derim. Kendine kesinlikler bağlayan bir oyun.
  • Bir ps2 oyunu olan Final Fantasy 10 emulatör ile çok rahat çalışmakta ve çok keyiflidir. Bunun dışında Baldur's Gate Enhanced edition öneririm. Fallout 1 ve 2 ,3 den çok çok daha güzel bir oyundur bana göre.
  • sana Divine Divinity gider özellikle son çıkanını oyna bi de son parçayı indirirsen daha iyi eco dracois ten save import edilmiyor çünkü. ufak tefek problemler var ama hikaye olarak çok iyi dene bi onun dışında sanırım sevdiğin tür açık harita hack-n-slashlar ve has rpgler(NWN gibi taktik üzerine kurulu) oynayacağın pek bişey kalmamış borderlands dene bi zaten önerecek bişey kalmamış pek bitirmediğin kayda değer aklıma gelen oyunlar

edit:Unutmuşum istediğin tipe çok uygun Mount & Blade var grafikler süper değil ama aşırı zevklidir

Divine Dİvinity 2
    Two Worlds 2 (bu 2 oyununda 1.leri farklı gelebilir DD iyi olsada biraz eski kalıyor TW1 de daha çok kötü sınıfına koyuyorum)
    Dark Souls

pek bişeyde aklıma gelmiyor belki Asya çıkışlı rpgleri denemelisin yada rpg öğeleri içeren farklı tip oyunlara yönelebilirsin mesela D
    Darksiders
    Devil May Cry
    God of War gibi(konsol varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 3 Ocak 2013; 3:19:56 >

• Teşekkürler beyler, Divine Divinity 2'yi denemeyi düşünüyorum. Final Fantasy serisini aslında çok merak ediyorum, belki onlarada bir göz atabilirim. Devil May Cry 3, Darksiders 2 ve Mount and Blade serisini oynadığımı yazmayı unutmuşum :)
  • Final Fantasy serisini emulatör ya da kiralık bir konsol bulup oyna derim. 5. oyundan 10. ya kadar oyna ama.11 den itibaren biraz suyu çıkıyor ne yazık ki serinin. Ama 5,6,7,8 çok çok iyidir, kesin dene.
  • Second person nasıl oluyor arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için Nick tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Second person nasıl oluyor arkadaşlar ?

Öyle birşey yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kene.

quote:

Öyle birşey yok ki.

Arkadaş öyle demişte kafam karıştı.
  • quote:

quote:

quote:

Öyle birşey yok ki.

Arkadaş karıştırmış sanırım, eğer oyunu düşmanının gözünden oynayabiliyorsan second person olur ama pek imkanı yok gibi :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle birşey yok ki.

Arkadaş karıştırmış sanırım, eğer oyunu düşmanının gözünden oynayabiliyorsan second person olur ama pek imkanı yok gibi :)

First person diyecektim Klavyemden kaymış. Second person diye bir olay yok, yani oyunlarda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: [Tuor]

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle birşey yok ki.

First person diyecektim Klavyemden kaymış. Second person diye bir olay yok, yani oyunlarda yok

var ama çok kullanılmıyor hatta çok nadide 2nd person oyunlar var ve bunların %99 text bazlı oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

quote:

Orijinalden alıntı: [Tuor]

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle birşey yok ki.

var ama çok kullanılmıyor hatta çok nadide 2nd person oyunlar var ve bunların %99 text bazlı oyunlar

Yeni RPG Tavsiyesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.