manul core carpani girince cbo kapali zaten. |
Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (105. sayfa)
-
-
2022pgs bendede var stok soğutucu ile 1.15v 4.1ghz.
Güçlü soğutucu ile 4.3ghz 1.22v . 4.4ghz 1.32v.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Himm 1.25v 4.2
4.3 denedim mi hatırlamıyorum şu an.
Ben llc ayarını karıştırmadım stok soğutucuyla 1.15 4.1 gayet iyiydi sendeki soğutucu biraz daha hallicesi 1.15/1.20 4.2 olması lazım
Wraith Prism var.
1.225 ile çakıyor 4.2
Isı 80 leri aşıpta mavi ekran yiyorsan soğutucu değişmeli. 70 leri dahi görmeden mavi veriyorsa işlemci limiti. 4.1 de stok soğutucuyla 77 görüyordum r 20 de
4.25ghz 1.25v deniyorum şu anda. 68 derece üstüne çıkmıyor CBR20'de arka arkaya 5 10 test.
4.4ghz mavi ekran veriyor.
1.25. 4.3ghz stabil olabilir. Sonra bellekleri gıdıklayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Ekim 2020; 0:26:54 >
4.3/4.4 o soğutucu ile çok zor. Şuan havalar serin kule tipi var 4.4 de 71 oluyor sıvı soğutma ile yaz ortasında 77 oluyordu
4.3ghz 1.25te cbr20 ilk testte mavi ekran verdi. Demek ki sınırımız 1.25v için 4.25ghz. gayet yeterli.
Bellekleri kurvaliyim birazda. 3744c16 filan
-
Anakart degistim dun, b450 s2h ile 1.275 4.4ghz calisiyordu 1.25te r20de mavi veriyodu.
B450 tomahawkmaxa gectim 1.25 4.4 calisiyo bi sorunda goremedim valla
O islemci ustunde bakin dediginiz sayi 2020nin nisanini isaret ediyor. Sansliyim baya heralde
Dün biraz kurcaladıktan sonra, nedense bugün stabil ayarlarımda sorunlar çıkmaya başladı.
-
Bu arada stok soğutucu değil. 3900x ile gelen Wraith Prism soğutmada baya başarılı. Onu kullanıyorum.
70 üstüne çıkmıyor yükte. Boşta 35-50 arası değişiyor ne hikmetse sabit voltaj ve çarpan olmasına rağmen.
-
Ozaman şöyle yapın 1.25v verin 4.1ghzden başlayıp yukarı doğru çıkın. Gördüğümüz yeni seri 1.25v ile 4.2ghz tüm çekirdeklerde ulaşıyor.
üstü biraz şans işi.
-
Tomahawk max gerçekten güzel anakartmış. Ben de kurcaladıkça anlıyorum.
soğutabilirseniz 1.275te 4.5ghz deneyebilirsiniz
-
Isi ile ilgili bi sorun yok en agir oyunda bile 60i gecmiyo ama yeni yeni oc yaptigim icin acaba bozulurmu diye korkuyorum yada yaptigima degermi
1.275v u gecmediginiz sürece bir problem olmayacağını söylüyor forumlar.
Eğer stabilite sorunları yaşarsanız ve bu durum canınızı sıkarsa stok kullanmanız daha iyi. Onun haricinde tabiki performans artışı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manuel o.c'de biosta kapalı tutmamız gereken ayarlar hangileri?
Arkadaşlar B450M S2H modeli voltaj ayarı hakkında yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X