Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.12 4.2 ghz için sıcaklık değerleri max. 64 görünüyor. Benim 92 mm fanli eski soğutucum 63 derece c20 bencmarkında. Demekki sogutucunun çok bir farki yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beetle king kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, bdielari seçip seçip siniflandirip ona gore satıyorlar. Anakart kötü olsa calistirmayabilirdi diye dusunuyorum

• Şimdi 1 tane daha sipariş geçeceğim. Firma 2020SUS gönderecek. bu kodlu ürünü kullanan varmıdır veya tavsiye edermisiniz ?
  • Hangi firma acaba ?

• Amazon'dan aldım sanıyorsam 2019sut olması lazım. Tak çalıştır ram gpu cpu hiç dokunmadım. Dragon Centerı açtım baktım extreme mod var denedim 4.1'e çıktı işlemci. Sanırım forumda da bu değelere ulaşılıyor.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Amazon'dan aldım sanıyorsam 2019sut olması lazım. Tak çalıştır ram gpu cpu hiç dokunmadım. Dragon Centerı açtım baktım extreme mod var denedim 4.1'e çıktı işlemci. Sanırım forumda da bu değelere ulaşılıyor.

4176 mhz için, 1.37 v çok çok fazla hocam.Ben de 2019sut kullanıyorum.4.2 ghz için 1.125 v full stabil.Degrade yaşamadan,voltajı düşürün.

• beetle king kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bişey yapmadım sadece dragon center'dan extreme performans moduna aldım. Anakart zaten öyle extreme oc izin vermez bilinçli aldım. Oyunlarda fps sayacı açmayan adamım render falan yok. Oyunu açıyorum akıcı 2k oynatıyor kapatıyorum. O yüzden dokunmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

1.25V ile 4.5 yapıyor bendeki 2019sut
    madein china mı maleysia mı hocam maleysia lar sanırım tırt. 2019 sut ile 2013 sus arasında tercih yapıcam sizin gibi 4.5 ghzi 1.20 li boltlarda bikac kişi daha goren varsa sut olandan alıcam gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinözd

Şimdi 1 tane daha sipariş geçeceğim. Firma 2020SUS gönderecek. bu kodlu ürünü kullanan varmıdır veya tavsiye edermisiniz ?
    firma asını ve fiyatı paylaşırsanız iyi olur. ve gelince de testleri paylaşın uygunsa ilk defa bu kodlu işlemci olucak.

• ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda en düşük 4.2ghz var. 4.3 4.4 kullanan kişiler var. Extreme modu kapatin. Hem frekansı düşüğe ayarlamış hem de gereksiz fazla voltaj vermiş. Boşuna işlemcinizi eskitmeyin.

Stok kalsa hem daha az ısınır hem daha fazla performans alirsiniz

• zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    Stok kullanacağım msi b450m pro max var zaten overclock yapmaya izin vermeyecek. Şuan beni üzmüyor ileride anakart değişirim o zaman yaparım overclock
    Valla 4.2ghz 1.2v deneyin derim, bu şekilde hem overclock olmamış olur hem de işlemciniz daha serin calisir. Stoktan bir tık fazla performans almış olursunuz.
    Tabiki karar sizin

• Xt modelleri fos çıkınca 3600 ve 3600X'e zam geldi. Teknolojininyolu sitesinde öğle civarı pgs, pgt ve sus kodlu ürünler olduğunu doğrulattım. Saat 16 gibi istediğimde hepsine ikisine de en az 100 TL zam yapmışlar.

Öyleyse onu deneyeceğim. Şuan uzay montaj henüz kasayı alamadım Kasayı alıp sistemi adam etsek bu işlere vakit ayıracağım inşallah
    tamam hocam, anakartınız kaldırır o kadarını. Zaten iyi bir sonuç alırsanız siz direk üstünü de denersiniz

• socqeh S kullanıcısına yanıt
    n11 de techno store mağazasındaydı öğlen 1358 tl idi. Satışı kapatıp 1479tl den tekrar satış açmışlar.
    hocam bu biostaki normal ve expert modlar var onu ne ayarlamak gerekiyor oc yaparken.

• socqeh S kullanıcısına yanıt
    Expert yapın daha çok ayar görünür olacaktır

• gec kaldılar zam yapmaya. ben iade ettim yeni alcam zam gelmiş. gerçi birkaç yerde 1300 lere var da.

• Bu işlemcinin fiyatı o kadar çok oynadı ki sürekli indirip yükseltiyorlar.Birazda bu konunun etkisi oldu sanırım çok arayıp kod soran oldu adamlar da fiyat arttırdı ama 1400 küsürlerden kimse almazsa yine indirirler diye düşünüyorum sonuçta sabahtan akşama kur uçmadı bunun mantıklı bir açıklaması yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 7 Temmuz 2020; 21:27:1 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.