Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o zaman hangisini alayım n11 de Teknolojinin yolu diye bir satıcıda 2001Sut ve 2019Sut kalmış Bf2010Sus için pazartesi yi mi bekleyeyim kalmismidir bazı yerler açık değil arayip soramiyorum bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ED -- 11 Temmuz 2020; 16:5:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • R0ED R kullanıcısına yanıt
    Overclock kasacaksanız 2010sus araştırın. Değilse yeni seriden herhangi bir işlemci de olur. Hepsi tüm cekirdeklerde 4.2ghzi görüyor gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2001sut 1.12 4.2 stabil çalışıyor hocam
  • umitslam U kullanıcısına yanıt
    Anakart modeliniz nedir hocam 1.12 4.2 bence gayet iyi bir değer

Msı b450 gaming plus max anakart ve dark x124 sogutucu ile kullanıyorum masaüstünde 38 derece, oyunlarda 55 civarında dolanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: beadlock2247

2013 sus işlemci ile maalesef 4.2 ghz 1.25V ve 4.3 ghz 1.34V un altına inemedim.
    Gelmiş geçmiş en takoz 2013 SUS denk geldi herhalde..
    yanlız degilmişim 2010sus un takozuda bende

4.2 1.25v
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

yanlız degilmişim 2010sus un takozuda bende

4.2 1.25v

Alıntıları Göster
    her 201x sus iyi olmuyor demekki biraz da şans işi

• hakanlevent kullanıcısına yanıt
    Aynen, hepsinin iyi olmadığını görmüş olduk, birkaç farklı model daha işlemci deneme fırsatım olacak. Denedikten sonra yazarım tekrar sonuçları

• Tomahawk Max ile 4.2 Ghz için en stabil değerim 1.12V oldu sizce iyi mi? (2013SUS)
    4.0'a çektim ve 1.04V ile stabil kullanabiliyorum, daha aşağısı olmuyor, açıkçası 1.07-1.08'i 4.2'de alırım demiştim ama ancak 4.1'de alabiliyorum. Sıcaklık olarak çok yansır mı sizce?
  • Soc vid i sabitliyormusunuz ben onu autoda bırakıyorum

Ben de hocam. Sabitlemek daha mı iyiymiş?

2019pgs de aynı bende 4.2 1.25v, hepsi iyi çıkmıyormuş, şans işi

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Yeni seri kaliteli bir çip varsa elinde 1.100v 4.2ghz 1.200v 4.4ghz dir değerlerin gayet iyi.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Tam olarak 1.1V'de 4.2 Ghz alamıyorum ama 1.12V'ta stabil kalıyor. 0.02V ile de sıcaklık zaten değişmiyor fark göremedim yani. Sanırım en iyisi olmasa da benim silikon da kaliteli gibi.
    0.02v gibi değerler anakarttan anakarta değişir gayet kaliteli bir çip içiniz rahat olsun güle güle kullanın
    Anakartım Tomahawk Max. Malum B450'lerin en iyilerinden biri. Bir tık daha düşük beklerdim ama bence de kötü çip değil hocam sağolun. Son aldığım değerler 1.037V 4.0 Ghz Aida 64'te 10 dakikalık FPU testinde max 63-64 derece şeklinde seyretti, hava sıcaklığım 37 derece bana güzel geldi bilmiyorum.
    Kendinize bir frekans belirleyin en düşük voltaj da stabil olmaya bakın 4.4 üstünün pek bir etkisi yok oyunlarda bench kasarsınız sadece ayrıca belirtilen değerler stock soğutucu ile mi elde edildi

• 2010 sus soyledim dun ellerindeki son islemciydi(zoccoshop) sali gelir.tabi 2010 sus soyledik ama forumda hemen 2010 sus un koyu performansiyla alakali mesaj okudum tabi ki benim gibi sanssiz birine iyi denk gelmez simdi. 3. islemcim olucak.

4.0 Ghz ile 1.03'e kadar düşürebiliyorum. 4.2 için ise 1.12 istiyor. 0.1v biraz sıcaklıkta farkediyor, 0.2 ghz de daha yüksek olduğundan 6-7 derece fark görüyorum. Şimdilik bu şekilde kullanayım diyorum ileride 4.4-4.5'leri zorlarım hocam :)

Hayır hocam. Xigmatek Windpower Pro ile elde ettim. Fsp windale 6 ve noctua nhu12s ile de yakın hava durumunda kışın çok benzer sıcaklıklar alıyordum, soğutucum kötü değil yani. Şu an havalar 38-40 dereceyi buldu ona da yoruyorum biraz yoksa 60'ı görmezdim testlerde.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.