Şimdi Ara

YENİ SAAB 9-3 İLK RESİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 sene önceki prototip model.3 senedir bu araçmı geliştiriliyormuş şimdi.O zaman satılmamıştı galiba tam bilemiyorum ama.Neyin kafası arkadaş bu harmanımı çekmişler ne yapmışlar
     YENİ SAAB 9-3 İLK RESİM
  • Olsun saab iyidir saglamdir dinimiz amin
  • eski kasasından daha kötü bulmakla birlikte ben beğendim ve çirkin bulmadım, sadece aykırı buldum ve bu da hoşuma gitti. Arabaların birbirine bu kadar benzemesi hiç hoşuma gitmiyor.
  • Bu araba yeni 9-3 değil. Saab satılmadan, daha doğrusu iflas etmeden önce geliştirilmesi devam etmekte olan 9-3'ün son hali bu. Fotoğraf eski, bir tanıtım sırasında çekilmiş. Firma Çinli'lere satılınca bu proje de çöpe gitti. Bu fotoğraflar dün çıktı piyasaya, hani "Saab satılmasaydı gelecek olan araba nasıl olacaktı" tadında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawnmower

Bu araba yeni 9-3 değil. Saab satılmadan, daha doğrusu iflas etmeden önce geliştirilmesi devam etmekte olan 9-3'ün son hali bu. Fotoğraf eski, bir tanıtım sırasında çekilmiş. Firma Çinli'lere satılınca bu proje de çöpe gitti. Bu fotoğraflar dün çıktı piyasaya, hani "Saab satılmasaydı gelecek olan araba nasıl olacaktı" tadında...

Eline sağlık da bu arada saabın son durumu ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist
    Eline sağlık da bu arada saabın son durumu ne oldu?

NEVS (National Electric Vehicle Sweden) isimli Çin şirketi aldı. Firmanın isminde İsveç'in ismi geçiyor ama aslen Çin firması. İsminden de anlaşılacağı gibi elektrikli otomobil üretiyorlar. GM Saab'ı sadece marka olarka sattı, Saab'ın hiçbir patentini vermedi. Haliyle adamların elinde ne platform, ne motor, ne de başka birşey var. Sadece henüz tamamlanmamış Phoenix platformu var, o da henüz kullanıma hazır değil. NEVS Avrupa pazarında Saab markasıyla elektrikli otomobil satacak. Henüz sergilenmiş veya duyurulmuş bir model yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawnmower

hatırladım şimdi bu konuşulmuştu forumda.Teşekkür ederim.
    verimli elektrik ve hibrit motorlarıyla çok iyi bir yer edinebilir pazarda kendine.
  • Tipe bak o güzelim tasarımdan sonra bunumu utanmadan çıkardılar
  • saab alan adam tipine bakmaz.. 2.elde elde edeceği prime bakmaz. Tükettiği yakıta bakmaz.. Saabı Saab olduğu için alır..

Reno Fiat la karıştırmayın.

yine özgün birtasarım oluşturmuşlar.. çizgilerini devam ettiriyorlar. marka ruhunu koruyorlar..
  • Kimse de demiyor ki yahu bu saab batmamış mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Saab yasiyor mu ya hala öldu diye duymustuk biz?

Saka bi yana yine ilginc ve ozgun bir tasarim Saab'dan.

İgrenc ve ozgun olarak okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık
    Bi konu vardı makyajlı kasası eskisinden daha kötü olanlar diye ekleyim hemen bunuda oraya..
    Saabın arabaları tip olarak efsaneydi benim gözümde ama sanırım efsane sona eriyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.