Merhaba perşembe günü british longhear cinsi 4 aylık bir kedi sahiplendim. Kedimin cinsiyeti dişi. İlk gününü korku dolu geçirdi sanırım ev değiştirdiği için korktu. Kanepe altına saklandı sürekli. İkinci gün yakalayıp biraz sevdim birazcıkda tüylerini taradım. Mama ve suyunu eksik etmedim ama iki gün yediğini görmedim. İkinci gün korkarak veterinere gittim. Veteriner hekim 2 tane vitamin iğnesi yaptı bir tanede iştah açıcı hap içirdi. Tabi bu küçük hanım cuma akşamına kadar veterinerin ağzına zorla soktugu iki parça yaş mama dışında bir şey yemedi. Cuma günü akşam ise birazcık yanaşır gibi oldu sevdim bir paket ödül mamasını yedirmeyi başardım ama ikinci paketi verdiğimde yemedi. Bende tavuk, yaş mama ve kuru mamasını karıştırıp mama kabına koydum. Sorum ise şu ödül mamasını yemesi iştahının açıldığına bir işaret midir. Bundan sonra ödül maması mı vermeliyim yoksa mamasını yemesini mi beklemeliyim. Kedim için endişeleniyorum. İki gündür rüyalarımda hep o var. Birşey olmasından korkuyorum, yardımınız için teşekkür ederim. |
Bildirim