Şimdi Ara

Yeni sampıyon Azirde Seytan figürü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Biraz once facebook gamex sayfasında yeni şampiyon azirin videosunu izlerken dans ettiği sırada baphomet aldı şeytan figürüne benzediğini fark ettim.Zaten botlara karşı oynadığınızda eğer karşınıza shen gelirse oyunun başında ''gören göz seni izliyor'' (İllüminatinin gözü) diye alta mesaj yazıyor.Ben bu oyunu gercekten zevkle oynuyorum fakat yaşı kucuk olan kardeslerimize sübliminal mesajlar veriliyor ve oyun sayesinde bu şeytani simgeler sevdiriliyor.Ben bundan sonra oyuna tek kurus bile harcamıyacagımı soyluyorum bu densizlere destek olmamak ıcın zevk aldıgım ıcın oynamayı surdururum fakat herkezi bu konuda uyarmaya devam edecegim.
     Yeni sampıyon Azirde Seytan figürü

• Aynen kardeş. Gandalfın asasındada var üçgen göz. Ayrıca şeytan figüründeki bel altı bölgedeki cisim nedir? . Daha da ayrıca sen bu konuyu açarak bunu fark etmeyen 100lerce kişiye fark ettirdin. Çok iyisin dostum
  • İlluminati gözü zaten horus gözüdür, horus mısır tanrılarından bir tanesi. Azir de bir mısır tanrısı şeklinde tasarlanmış.
  • Burdan Nasus'a hiç girmiyoruz bile :D
  • Ya ne saçma düşünüyorsunuz arkadaş. Şeytan teması zart teması zurt teması. Her göz illüminati oluyor zaten.
    Mısır'ın da spesifik figürlerini düşünsen bu kadar saçmalamana gerek kalmazdı.
  • Dont feed the troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seytani simgeleri varsa ne olacak cok merak ettim kildan tuyden kusku duyan bir sey sanan adamlarsiniz. Sizin gibi insanlar yuzunden rtuk denen o salak kurumda televizyonda korku filminde korkulacak adamin suratini tamamen mozaikleyen akillimi akilli insanlar var.

Benim zamanimda hayaletli evler alien'lar ziplayan jackie vardi(o zamanlarin en korkunc seyleriydi)ve emin ol benim yasitimda ruh hastaligi yok ya da cinayete egilim yok bu yeni genclerde var yasaklayip populerlestirdiginiz seyleri bir b*k saniyorlar cunku...

Ozet: Bu gencligin siddete egilimli ve m*l olmasinin sebebi sen ve senin gibi kisiler yuzunden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kopek kedi severler harbi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LOL un ortadaki O su illimunati gözünden geldiğini biliyor muydunuz ? bilmiyordunuz çünkü şimdi uydurdum
  • ooo hemen illuminatiyi suçlayalım
  • baphometin memintolar tombiktoymuş
  • illu bizi öldürcek kaçınnnn
  • Atiye kliplerinin altına illuminati yorumları yapan kişiyi bulduk beyler

• saçmalık
  • Yaw he he

Akımı Başlatım beyler devamı sizde
  • Baphomet şeytan figürü değildir.
  • Beyler Aatrox'ın E'sinin skillshot şekli ne? Üçgen.
    Ahan da yüce İllu.
  • Abartma
  • adam tanrı Ra la, çarpılırsın
  • Trollemeye devam edin abi siz geri kafalı yazanda olmuş seytan fıgurude deıl zaten teletabi o. Benim gibiler yuzunden gencler sapıtıyormus :) Bunlar var olan seyler arkadaslar siz reddetmeye sakalasmaya devam edin bu kasti yapılan bırseydır ve ınsanları eglendıren fılm muzık oyun vs. gibi yerlerde kullanılar bilinçli yapılan bi uygulamadır.Umarım gec olmadan hatanızı alnlarda sızde ınsanları bılınclendırmeye calısırsınız .Beni anlayan ve duyarlı olan arkadaslarada tesekkur ederım
  • İllüciler bekleniyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.