Şimdi Ara

Yeni sampıyon Azirde Seytan figürü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semko007

Trollemeye devam edin abi siz geri kafalı yazanda olmuş seytan fıgurude deıl zaten teletabi o. Benim gibiler yuzunden gencler sapıtıyormus :) Bunlar var olan seyler arkadaslar siz reddetmeye sakalasmaya devam edin bu kasti yapılan bırseydır ve ınsanları eglendıren fılm muzık oyun vs. gibi yerlerde kullanılar bilinçli yapılan bi uygulamadır.Umarım gec olmadan hatanızı alnlarda sızde ınsanları bılınclendırmeye calısırsınız .Beni anlayan ve duyarlı olan arkadaslarada tesekkur ederım

trollsün (!) ama failsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordKungu

Baphomet şeytan figürü değildir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Baphomet acmaya usenenlere '' Baphomet veya Bafomet, 14. yüzyıl başlarında Katolik Kilisesi tarafından aforoz edilen Tapınakçıların[2] taptığı iddia edilen şeytanî figür. ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Ya ne saçma düşünüyorsunuz arkadaş. Şeytan teması zart teması zurt teması. Her göz illüminati oluyor zaten.
    Mısır'ın da spesifik figürlerini düşünsen bu kadar saçmalamana gerek kalmazdı.

Seytan temasından bahsetmıyoruz ki figurunden bahsedıyoruz Birde goz olayını shen yazıyor dedım goz ıle azir arasındakı bagı nasıl kurdun yaw
  • aS1_Sh3yt4nN bunu beqendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al baphomet
     Yeni sampıyon Azirde Seytan figürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: semko007

quote:

Orijinalden alıntı: LordKungu

Baphomet şeytan figürü değildir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Baphomet acmaya usenenlere '' Baphomet veya Bafomet, 14. yüzyıl başlarında Katolik Kilisesi tarafından aforoz edilen Tapınakçıların[2] taptığı iddia edilen şeytanî figür. ''

Katolik Kilisesi inancı mı taşıyorsun? Avrupa'da inanç anlamında doğu kökenli bir mistik bir felsefe yayılmasını sevmeyen kilisenin medya dezenformasyonudur bu. Ezoterizmin ne olduğunu öğren ve sonra gel tartışalım. Baphomet Düaliter dünyanın sembolüdür ve bu noktada insanların küstahça kendi günahlarını bir 'şeytan'a yüklemesidir. Batı majisi ve ezoterizmi de der ki 'Baphomet günahsızdır ve kendisi dengenin merkezindeki istençtir.' neyse. Oyuncu kitlesi belli. O yaş aralığı için ciddiyeti olmayan konular. Keşke 'The Arrivals' denilen amatör belgesel hiç çıkmasaydı. Saçma sapan bir yobaz kafayla ne Mısır kültürünün bilgisi ciddiye alınıyor şimdi ne de o eski kadim gelenekler.

• Ucgen peynir gorseniz illuminati diyeceksiniz

• Şizofren falan mısın ? Ben fotoğrafta bir benzerlik göremedim
  • Bu temadaki şampiyon sence hello kitty figürü mü kullanmalıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

adam tanrı Ra la, çarpılırsın

• Arkadaş çok haklı hatta Yorick hayalet çıkararak gençlerimizin hayaletlere karşı sempati duymasını sağlıyor ve diğer oyuncuları da dirilterek şirk koşuyor töbe oynanmaz bu oyun.
  • Blok.
  • Yine boş bir konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Burdan Nasus'a hiç girmiyoruz bile :D

Amumu'da mısırlı sanırım

• Buyrun detaylı kontrolden geçirdim ra sizi kutsasin
     Yeni sampıyon Azirde Seytan figürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 28 Ağustos 2014; 17:30:07 >
  • Ben seviyom illuminati yi gözlere sevgim büyük acaba mı diye sorguluyorum kendimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet LoL illuminatiye hizmet ediyor oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Evet LoL illuminatiye hizmet ediyor oldumu?

Knk senin avatar ne öyle ışık aydınlama fln sende mi hizmet ediyosun yoksa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 28 Ağustos 2014; 17:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqolas07

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Evet LoL illuminatiye hizmet ediyor oldumu?

Knk senin avatar ne öyle ışık aydınlama fln sende mi hizmet ediyosun yoksa :D

/>

Lux en büyük simgesi hatta loldeki illuminatinin.Pasifinin adına bak illumination
  • Ya bi yürü git şurdan neyin kafasını yaşıyosun kardeşim?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.