Şimdi Ara

Yeni Şampiyon [ÇIKTI] -They Are Coming Teaser [Ana Konu] - Teoriler Eklendi # Kindred Skiller (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: intervention

mewtwo yu hatırlattı

efsaneydi
  • resimlerde bir somurtuyor biri gülüyor, biri hp basar damage i diğeri veriri büyük ihtimal
  • Hoş bişey böyle minyatür herolara sempatim var ipyi harcamim ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güzel fakat olaya direk dalması, BANA BİR MASAL ANLAT LAN der gibi direk pat die söylemesi çok acemice olmamışmı sizcede ?
  • Önlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah olan ölüm beyaz olan yaşam bence. Teaserde de bana masal anlat kuzu diyor.Belkide videodakiler bizim yeni karakterlerdir.
  • Ortalardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Yoksa sonunda cidden meepo tarzı bir şey mi geliyor ? Umarım gelir ya. Meepo main sonuçta.

Meepo tarzı olduğunu nereden anladınız Eğer bir hero gelecekse Invoker gibi çok kombinasyonlu bir mage gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Yoksa sonunda cidden meepo tarzı bir şey mi geliyor ? Umarım gelir ya. Meepo main sonuçta.

Meepo tarzı olduğunu nereden anladınız Eğer bir hero gelecekse Invoker gibi çok kombinasyonlu bir mage gelsin.

2 kişilikli ya o yüzden
  • Grim Reaper temali bence. Beyaz yuzlu siyah sacli adam, herkes onunla yuzlesmek zorunda. Bence APC olacak gibi. Ekko'dan sonra dogru duzgun cikar insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun, skiller için yorumlar ?
  • Aga bu adc ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Aga bu adc ya

aynen solo,jung beklerken adc geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

quote:

Aga bu adc ya

Fakat ultisi adcye olur mu bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lalale

quote:

Aga bu adc ya

Fakat ultisi adcye olur mu bilmiyorum

birde klasik vayne w'su gibi 3 yük yükleyen herolardan bıkmadılar gnar,ekko..

• Hayvan gibi şiy yapıyorsunuz ya skillere bak
  • Nişancı tasarımına sahip bir ormancı olarak nitelendiriyor riot. Enteresan bir yaklaşım adamlar hibrit yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

Nişancı tasarımına sahip bir ormancı olarak nitelendiriyor riot. Enteresan bir yaklaşım adamlar hibrit yaptı.

jung demiş çünkü as jung itemi gibi kalıcı damage topluyor + can çalıyor + %oranlı skill + yavaşlatma, bu skill setli bir adc instalock görür büyük ihtimal
  • O ulti çok rage attırır.
  • Son zamanlarda championların ultileri hep damage vurmayan tipten oluyor. Azir'den sonra sadece Ekko'nun ultisi damage vuruyor gerisi hep CC, supportive, utility içerikli.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.