Şimdi Ara

Yeni Şampiyon:Yeraltındaki Dehşet Rek'Sai (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden son çıkan şampiyonlar insan dışı? Nerede yeni mf ler, ashe ler, ahriler
  • Who Feed Rek Sai nickim satilir O degide ilk defa instabuy yapicagim bir sampiyonu , cunku bu kadar mekanik isteyen taktik isteyen bir sampiyon ilgimi cekti. Nocturne , Kha zix ve Gnara benzettim ben bu sampiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anam vay sampiyona bak Valla gnar, kalista, rek sai guzel isler cikartiyor riot. GJ.

• quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Tünelleri arkadaşın dediği gibi 10 dakika boyunca kalıyorsa bence mükemmel.
    Ama bi şekilde görüntülebilirliği ve yok edilebilirliği olması lazım yoksa her baskın kill her oyun bd.

Görüp kesebiliyormuşsun sanırım yoksa koyardın bota ulti spamlerdin

• Merak ettim beyler ultisinde sizi bu kadar şaşırtan nedir ? Öyle bir yazmışsınızkı görende bişey var sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Aşırı iyi, çok beğendim.

Çünkü void

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp Neyini Beğendiniz Anlamış Değilim. Kaçmakdan Tünel Açmakdan Başka Neyi Var ? Saldırı Potansiyeli Sıfır ! Napacak Tf'de Tünel Açıp Baseyemi Dönecek. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 26 Kasım 2014; 7:18:14 >
  • bu kadar hero çıkmasına gerek var mı bilmiyorum ama çıkan heroları beğeniyorum ben. gnar, azir, kalista şimdi de bu gayet iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Merak ettim beyler ultisinde sizi bu kadar şaşırtan nedir ? Öyle bir yazmışsınızkı görende bişey var sanacak

Tünelin olan herhangi bir yere istediğin yerden uçabilmek sence çok mu normal?

• adam biliyor ya medium şeyi şeyisini şey yapmış şeyolmuş şey işte
  • Riot neler çıkartıyor öyle la. Azir kalista gnar yasuo falan görsele önem vermeye başladı. Sırf seyir zevki için bile alınır be.

Bu arada tünelleri nasıl koyacaz nereye koyacaz iki üç insec oynasında öğrenelim.

• Gayette başarılı bir champ bence. Jung'da terör estirecek gibime geliyor. Barona tünel aç, rakip takım barondayken bas U'yu smite çak kaç. Top'a gang attıktan sonra bir anda bot'ta belir, rakip takımın hiçbir lanesi rahat oyun oynayamayacak. Ayrıca counter jungle ile tamamıyla karşı jungleye yüklenmeyi düşünürsende rakibin blueye aç tünleli adam alırken u ile gir hem blue belkide 1 score ? Gayet başarılı ve kullanışlı bir champ. İnstabuy.
  • Ben bunu üst koridor da da oynarım

Kule altına gireceği zaman yerin dibine gir sorunu kule çözsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Ben bunu üst koridor da da oynarım

Kule altına gireceği zaman yerin dibine gir sorunu kule çözsün

Untargetable olmuyor ki

• Tünel ile kaçarsın hocam zor değil

• quote:

Tünel ile kaçarsın hocam zor değil

Hareket hızı artıyor mu gomulunce

• Böyle şampiyonmu olur oyundaki dengeleri kökten değiştirir bu.

• son çıkandan sonra değişik bir karakter daha =) oyunda değişim rüzgarı var ama yeni jung eşyalarını sevemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawn8

quote:

Tünel ile kaçarsın hocam zor değil

Hareket hızı artıyor mu gomulunce

can yenileme artıyor diye hatırlıyorum. Hareket hızı ulti kullanıldığı zaman artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Çöp Neyini Beğendiniz Anlamış Değilim. Kaçmakdan Tünel Açmakdan Başka Neyi Var ? Saldırı Potansiyeli Sıfır ! Napacak Tf'de Tünel Açıp Baseyemi Dönecek. ?

Bi skilli saldırı hızı veriyordu sanırım ww tarzı jungle itemi botrk çıkılıp tank kasılır gibi duruyor tipi skillseti falan cezbediyor daha çok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.