Şimdi Ara

yeni samsung c 6500 led tv hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
13.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaiser802

slm..46 c6500 seçeneklerim arasında ağır basıyor..
    siz kullanan kişilere sorarsak..
    görüntüyü uydudan aldığınızda sd görüntü nasıl beyler..
    normal lcd ler ile kıyaslarsak sd ve hd görüntülerde
    gözle farkedilir farklar var mı..mesela
    46c650 lcd ile 46c6500 ledler arasında 1000 lira fark var
    bu farkı vermeye değer mi..
    veya kaliteli plazma tvlerle kıyaslarsak özellikle sd yayınlarda
    hangisi iyidir..c6500 ledlerde dts mkv sorunsuzmudur..
    ve bi arkadaş çok yansıma yaptığından bahsetti..
    yansıma katlanılmaz boyuttamı..

DOSTUM NERDEYSE ONLARCA LCD VE LED TV İ DENEDİM 3 D ÖZELLİĞİ OLMASA DA OLUR DERSEN C6500 VEYA USB DEN KAYIT ÖZELLİKLİ C6850 ÇOK MUKEMMEL MAKİNALAR TV YE KARSISINDAN BAKINCA EKRANA GÜNES YANSISADA BİŞEY OLMUYOR BNM PS3 KAFEM VAR İLK MESAJLARDA BELİRTTİMDE ÇOK TV GÖRDÜM KULLANDIM OYUN FİLM VS OLARAK EN HARİKA BU SUANDA BNM KANIMCA İSTEYEN GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLİR (DİGİTAL UYDU YAYINLARINDA NERDEYSE HD KALTESİ VERİYOR )

• Edge Led ile Florasan Lamba aydinlatma arasinda fark yoktur diyen arkadas, garip bir yorum olmus.
  • Ilk cikan Samsung Edge Ledlerin devami bu seriler ise eminim cok iyilerdir. Bence oldukca akilli secim olur Edge Led almak. 5000 lira para verecekseniz gidip 3D Led samsung alacaksiniz... Full Led ile asiri kalite farki oldugunu soylemek mumkun degil. Samsunglar cok iyi.. Yani en azindan ilk cikanlar oyleydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

kor_do bu modelle panasonic plazma arasında seçim yapıcam..
    plazmanın burn in gibi sorunları devam ediyormuş o yüzden soğudum
    açıkçası..46c6500 edge ledlerin arasında en iyisi galiba..
    full ledlerin fiyatıysa çok fahiş şu anda..ve bi tvye 5000 lira ve
    üstü para vermek çok mantıklı değil bence..ben 0 46c6500 ü 3100 e
    buldum..eğer değer diyosan büyük olasılıkla bu modeli alıcam..

bn kendim kullanıyorum diye bu tv yi aL demem kardesim ama mutlaka 2 sinden birini alcaksan 6500 :) olsun plazmalardan iğrenrim nerdeyse en iyisi bile ps3 performansını sevmedim ama normal yayınlarda ve dvd filmlerde iyi olduğunu diyolar devamlı plazmaların ama ben sevmem hd blue ray ps3 x 360 digital uydu hepsi takılı bnm tv de herbirinden mutihş memnunum alırsan beğeneceğinden şüphem yok suan 46 c 6500 o fiyata büyüklük ve kalite olarak çok uygun kaçırma derim

• Merhaba arkadaşlar
    Bende 40C6500 kullanıcısıyım sizlere sormak istediğim benim tv nin şeffaf kısımda bulunan dokunmatik tuş takımları ya bu modelde aydınlatmasız yada benimkinde çalışmıyor.Bu tv den kullan arkadaşlardada durum aynı mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamondata -- 9 Ekim 2010; 14:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamondata

Merhaba arkadaşlar
    Bende 40C6500 kullanıcısıyım sizlere sormak istediğim benim tv nin şeffaf kısımda bulunan dokunmatik tuş takımları ya bu modelde aydınlatmasız yada benimkinde çalışmıyor.Bu tv den kullan arkadaşlardada durum aynı mı acaba ?

Merhaba arkadaşım..Benim tv de 40c6700 ve tuş takımında herhangi bir aydınlatma yok. sadece standby da kırmızı bir ışık var..
  • arkadaşlar merhaba

40c6540 tv için önereceğiniz en uygun kablosuz USB dongle/adaptör hangisidir? alan arkadaşlar fiyat bilgisi de verirlerse harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin17

quote:

Orijinalden alıntı: dreamondata

Merhaba arkadaşlar

Merhaba arkadaşım..Benim tv de 40c6700 ve tuş takımında herhangi bir aydınlatma yok. sadece standby da kırmızı bir ışık var..

bnki de aynen öyle :)
  • bnde uygun bulursam almayı düşünüyorum ama bnm tv ye pc bağlı ps3 vs bağlı biraz lüks olur ama onları da açıp ufak şeyler için elektrik harcamamak için iyi boşa mı led aldık :):DD:
  • 40c6500 ile 40c6000 arasında kararsız kaldım. sizce bu fiyat farkına değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.