Şimdi Ara

Yeni Samsung Galaxy A serisine ilk bakış - Orta segmentte kartlar yeniden dağıtılıyor! (Galaxy A32,A52,A72) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğru onu unuttum. Ancak 720g ler konusunda tedarikte sizce aynı sıkıntı yaşanıyor mudur? Çünkü bu segmentte alternatifi fazla. Ben tanıtım yapıldığı ve youtube'a düştüğü vakit bir an önce gelmesini umuyordum. Bize bu şekilde tanıtılıyor. Ama bizim ülkede gelme meselesine gelince herşeyden en son yararlanıyoruz. Samsung acele etmezse sadece bizim ülkeye özel değil ama tüm diğer ülkeler için yine de dezavantajlı bir satışla başlayacağını düşünüyorum. 2021 in ikinci yarısına girmek üzereyiz ve 720g eskimeye başladı bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

Doğru onu unuttum. Ancak 720g ler konusunda tedarikte sizce aynı sıkıntı yaşanıyor mudur? Çünkü bu segmentte alternatifi fazla. Ben tanıtım yapıldığı ve youtube'a düştüğü vakit bir an önce gelmesini umuyordum. Bize bu şekilde tanıtılıyor. Ama bizim ülkede gelme meselesine gelince herşeyden en son yararlanıyoruz. Samsung acele etmezse sadece bizim ülkeye özel değil ama tüm diğer ülkeler için yine de dezavantajlı bir satışla başlayacağını düşünüyorum. 2021 in ikinci yarısına girmek üzereyiz ve 720g eskimeye başladı bile

Haklısınız redmi note 10 serisi de fazlasıyla iddialı.

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    3X optik yakınlaştırma yapabilen sensöre sahip. Boyut ve batarya harici ciddi olan başka farkı yok. 5G modellerinde ise 750G ve 120 Hz AMOLED var.

• Bir sonraki telefon serisi böyle olacak herhalde:

• aga sen sdn de degilmiydin

• başlığa bakarım başlık mı diye telefona bakarım telefon mu diye :D değilmiş :D

• A52 ve A72 nin 5G si türkiyeye gelmiyor avrupada satılıyor bence boykot etmek lazım neden avrupa da neden Türkiye değil ülkemiz i ne görüyorlar ben almaktan vazgectim 5G olmadığı için

• hasan073203 H kullanıcısına yanıt
    Bende Türkiye'yi adam yerine koyup 5G modem eklemedikleri için M52'de karar kıldım, hem ciddi fiyat farkı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.