Şimdi Ara

Yeni Samsung Galaxy A serisine ilk bakış - Orta segmentte kartlar yeniden dağıtılıyor! (Galaxy A32,A52,A72)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu videoda özellikleriyle dikkat çeken Samsung'un yeni Galaxy A serisine sizlerle birlikte göz atıyoruz. Bu cihazlar ile birlikte orta segmentte kartlar yeniden dağıtılıyor.

Orta segmentte yer almalarına rağmen bünyelerinde bulundurdukları teknolojileriyle öne çıkan bu cihazlar, kısa bir süre içerisinde popüler olacak gibi duruyor. Özellikle 90 Hz tazeleme ve IP67 sertifikaları burada dikkatleri çekiyor. 

Bu videonun bir ilk bakış videosu olduğunu belirtelim. Ürünler ofise ulaştığı zaman derinlemesine bir incelemeyi sizlerle gerçekleştirmiş olacağız.

İyi seyirler

• Örümcek gözlerine benzemeye başladı kamera sistemleri artık arkaya bi tane büyük lens koysunlar da rahat edelim
  • samsung yeni saçma fiyatlara sahip telefonları :S

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Fiyatı belli mi ki?

• Geçen senenin işlemcisi resmen ayıp

• Halilowich kullanıcısına yanıt
    a52 4g 350 euro, 5g 430 euro. s750 işlemci için pahalı olmuş.

• A52 5G'yi Türkiye'ye getirenler olursa almayı düşünürüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2008 den beri samsung müşterisi olarak 6 aydır başka marka telefon araştırıyorum. Samsung

Benim için geride kaldı.

• Biri bana düz A72 ile A52 arasında ne fark var açıklayabilir mi?
    www.gsmarena.com
    Compare Samsung Galaxy A72 vs. Samsung Galaxy A52 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10469&idPhone2=10641

Gsmarena pek hata yapacak bir site değil.

• Hiçbir albenisi yok 3 modelin de niye böyle saçma başlık attın acemi editör kardeş anlamadım

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt

6.5 inç vs 6.7 inç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung S20 FE varken 5G'li versiyonları Tr'ye büyük ihtimal gelmeyecek telefonları neden alayım ki?

• A32 üvey kardeşin üvey evladı gibi.

• 350 Euro'ya redmi note 10 pro alırım. Fiyatlar çok uçuk. M52 de belki toparlayabilir.

• Güzel cihazlar ama işlemciden yana pek bir değişim yaşanmamış. En son M51 de 730G kullanıldı. 720G de aynı. Sadece Samsung'un artık orta segmente IP67 gibi bir sertifika almasına çok şaşırdım ve sevindim. Birde ois olayı çok iyi olmuş. Fiyat burada çok önemli. A72 modelini merak ediyorum özellikle.

• samsung bu defa kullanicilari dinlemiş gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt

2 fark görebildim. A72 ekranı 6.7 inc, A52 6.5 inc. Birde batarya farkı var 5000 mah-4500 mah

• A51 kullanıyorum üzerine çok şey koyulmuş. İşlemci snapdragon olmuş exynostan. 60 hz olmuş 90 hz. Su geçirmeme gelmiş, batarya büyümüş. Kameralara megapixelleri basmışlar. Tek hoparlör olmuş stereo.

Çok fazla fark olmuş.

• Telefon eskiyince bize gelir artık. Nisan'da gelecekmiş oda beeelki. İyi satma potansiyeli olan cihazda zaten eskimeye başlayan 720g var. Bize geldiğinde iyice eskiyecek. Nasıl bir satış politikası, telefonları çıkar çıkmaz almak için sanırım youtuber olmak gerekecek artık.

• Bu sene dünya çapında çip tedariğinde sıkıntı yaşanıyor. O yüzden işlemcide aynı şekilde devam edilmiş olabilir mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.