|
Bildirim
128 gb - 500 dolar gerçi 50 bine sattığı s25te bile 128gb var bu açıdan evet s serisi özellikler artık orta segmentte diyebiliriz haberin başlığına istinaden. çinlilerin 5 sene önce 250 dolarlık cihazlarına koyduğu 45w şarj teknolojisni keşfetmesinden dolayı da yrıca kutluyorum samsungu. onun haricinde düzgün fiyatlandırmayla (s24fe gözetilerek) iyi satabilir. ama o fiyat bandından s24fe gerçeği varken en az 1-2 sene kolay değil başka cihaz satmak. |
kart slotunu kaldırıp, 45 watt şarj desteğide ekleyerek çağ atlatmışlar cihaza
|
İmkansız... Halihazırda Global fiyatı 650$'dan başlayan S24FE modeli Samsung'un sitesinde 29K₺ ve serbest piyasada 24 - 25K₺ bandında satılıyor. Bu cihazın fiyatı bence resmi sitede 25K₺ ve serbest piyasada 19 - 20K₺ bandında olacak :). |
Kesinlikle Katılıyorum A55 ve A73 Kullanıyorum Değiştirmeye Deyecek Bir Yenilik Yok...
|
Bence microsd kaldırarak telefonu geri götürmüşler.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İmkansız... Halihazırda Global fiyatı 650$'dan başlayan S24FE modeli Samsung'un sitesinde 29K₺ ve serbest piyasada 24 - 25K₺ bandında satılıyor. Bu cihazın fiyatı bence resmi sitede 25K₺ ve serbest piyasada 19 - 20K₺ bandında olacak :). < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surface Area -- 2 Mart 2025; 17:53:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
128 gb - 500 dolar gerçi 50 bine sattığı s25te bile 128gb var bu açıdan evet s serisi özellikler artık orta segmentte diyebiliriz haberin başlığına istinaden. çinlilerin 5 sene önce 250 dolarlık cihazlarına koyduğu 45w şarj teknolojisni keşfetmesinden dolayı da yrıca kutluyorum samsungu. onun haricinde düzgün fiyatlandırmayla (s24fe gözetilerek) iyi satabilir. ama o fiyat bandından s24fe gerçeği varken en az 1-2 sene kolay değil başka cihaz satmak. |
|
|
|
S24 fe zam görmezse iyi. Bu yeni tlflar yüzünden makas açalım diye zamı bindiriyorlar hep. Açıkçası A35 ve A55 daha mantıklı telefonlardı. A36 olmamış, Snapdragon olması yanıltmasın fark atmıyor. A56 iyi tercih ama fiyata bakmak lazım. A26 en makul olanı ama damla çentik ve parmak izi inadı devam ediyor. En falso olan ise Micro SD desteği yok. Çoğunluk için tercih sebebiydi bu da internetsiz ortamlarda foto/video stoklamak arşivle gezmek can kurtarıcı oluyor. Yapay zeka diyor ama Galaxy AI yok. Yine ondan kıs bundan kıs değişik bir seri olmuş. Sadece kasa sağlam. Güncelleme hızlı şarj falan Samsung'ta bunlara aldırış etmemek lazım. Günlük kullanıcı için stabil telefonlar. |
|
A36 ve A26'nın aynı performansta SoC'lere sahip olmasına ne demeli? A36 kesinlikle Exynos 1480 ile gelmeliydi :/. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ortalama olarak avrupa fiyatını 1.8 ile çarparak bulunur fiyatlar. ama samsung genelde tr ye biraz daha özel çalışma yapıyor. 1.7 ile çarpabilirsiniz ekstra bir durum olmazsa. yani 500*1.7=850 dolardan benim tahminim 28999-29999 TL civarı olur. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet fiyata bakmak lazım, kilit nokta o. Fakat a56da 12gb seçeneği olmaması düşündürücü. Öyle ahım şahım bir maliyet yaratmazdı ama sanırım satış stratejisi. Verdikleri 6 yıllık desteğin özellikle son 2-3 yılında ram yetersiz gelmeye başlayarak yeni telefona yönlendirmek istiyor olabilirler. Bence s24fe nin de bir handikapı bu hem de güçlü bir işlemciye sahip olmasına rağmen. Umarım yanılırım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |