Şimdi Ara

Samsung Galaxy A56 tanıtıldı: S serisi özellikler artık orta segmentte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The Man in the Suit Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy şu anda #6
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meraktan soruyorum neden 2 telefon hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung almayın aldırmayın Samsung alanın kendine saygısı yoktur. Sözde hızlı şarj koymuşlar ah canım sadece 68 dakika şarj oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 2 Mart 2025; 22:48:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt

Samsung cihazlarda 25w ile 45w arasında çok da bir fark yok. YouTube üzerinde bunu gösteren birçok video testi mevcut. Telefon şarj olurken 45w güce hiç çıkmıyor gibi. Yani Samsung'un koyduğu hızlı şarj bile yavaş. Note 7 nasıl korkuttuysa yıllardır şu batarya ve hızlı şarj konusunda ileri gidemediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Biri Eşim Kullanıyor Diğerini Kendim Kullanıyorum...

• ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Aslında Hızlı Şarjı Çoktan Yaparlardı... Ancak Batarya Sağlığı ve Ömrünü Hızlı Şarjdan Daha Çok Önemsiyorlar...

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, microsd benim adıma büyük bir avantaj ve tercih sebebi oluyor her zaman. Trend de her zaman olduğu gibi özelliklerden kısıp, müşteriyi para harcamak zorunda kalacağı alternatiflere yöneltmek.

• 1580 ne, 5000 mah ne???

• ozmenakif kullanıcısına yanıt

Millet batarya değişimi diye gelmesin istiyor Samsung. Başka açıklaması yok bu zulmün.

Yıl 2025, 5BinMah batarya koymaya utanmıyorlar bi de şarj süresi 1 saatten fazla. Yuh artık ya.

Dediğiniz şeyi bende farkettim. Sadece çok düşükken alabileceği en yükseğe çıkıyor şarj hızı, %40 doluluktan sonra aşırı düşüyor. Rakipleri neredeyse %60'a kadar aynı tutuyorken.

Samsung ciddi donanım iyileştirmesi yapmazsa çok kullanıcı kaybedecektir.

• evet sarj olayında alt modellerde yavaş oluyor a34 ve s24ultra var aynı adaptörle sarj ediyorum s24 ultra yarıya yarıya daha hızlı sarj alıyor lakin hayatımı etkileyen hiç bir sorun yaşamadım fakat saat için aynı şeyleri söyleyemem galaxy watch 5 var hiç ellemesem 2 gün zor gidiyor yani kulaklıkta huawei'ye geçtim saattede huawei gt5'e geçecem galiba koreliler iyi adamlar lakin çok inatlar :)

• Yine aynı çerçeveler. Hem de simetrik değil. Yemin ediyorum mal bu Samsung.

• Bataryanın tam dolum süresi 70 dk'dan 68 dk'ya indirilmesi muazzam gelişme dghdhjg. Ekran bir Redmi Note 14 Pro 5G ve Pro+ kadar olamıyor. Aynı kamera paketini yapıştırıp geçmişler. 200 MP ya da kaliteli bir Sony sensör kullanmaya ne gerek var zaten?! Bunu alacağına Honor 200 alır geçersin..

• Batarya ve işlemci uyumu en iyi A serisi cihaz A73

Hem SD işlemcili hem de 5000 mAh bataryalı

2 yıldır A73 kullanıyorum, genel performansı halen mükemmel

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Kaybetti bile örnek ben :) s23 ultra kullanıcısıydım vivo x100 pro sonrası yaş devrinde kalmışım dedim.

• Hafıza kartı mı kaldı. Hem cihazları yavaşlatmaktan çökmesine neden olmaktan başka bir işe yaramıyor. Onun yerine bin tane bedava bulut hizmeti veren firma var. Taşınabilir bellekler var. Yıl olmuş 2025 hafıza kartından asi styla mı dinleyeceksiniz. İki de bir bozulur format atarsın bilgin gider.

• Li po yok galiba hala

• SD kart niye yok ya saçmalık.

• Süreyya Hanımın Muhteşem değişimi.

şaka bir yana yine çok satan bir cihaz olacak. a5X serisi hep çok satar. ama 20K üstüne çıkınca ciddi rakipler oluşmaya başlıyor.

• M51 adamdır bir m51 daha gelmezz

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Bu a56 modeli 25 bin lira dan aşağı gelmez 3 ay sonra 18-20 bin lira ya alınır

• Mstbalkes kullanıcısına yanıt

o fiyattan gelirse o kadar düşmez. 20bin tl altı ürünlerin fiyatlarının hızlı düşmesinin nedeni operatörlerden yapılan satışların tekrar satışa dönmesi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.