Şimdi Ara

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
9
Favori
250.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR,öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Nedendir bilemiyorum dokunmatik telefon sevmiyorum.Dış görünümü,kamerası ve flaşı nedeni ile bu telefona takıldım.Almayı düşünüyorum ama bi kaç yerde gördüm samsungun kendi sitesindede bi yorumda denk geldi.Görüşmeden sonra tel kapanıyo tekrar pin girince açılıyor diye burada da arkadaş yazmış 2.görüşmeye geçerken kapanıyo diye bu konuda paylaşımda bulunup yardımcı olacak ark. varsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircihad

ARKADAŞLAR,öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Nedendir bilemiyorum dokunmatik telefon sevmiyorum.Dış görünümü,kamerası ve flaşı nedeni ile bu telefona takıldım.Almayı düşünüyorum ama bi kaç yerde gördüm samsungun kendi sitesindede bi yorumda denk geldi.Görüşmeden sonra tel kapanıyo tekrar pin girince açılıyor diye burada da arkadaş yazmış 2.görüşmeye geçerken kapanıyo diye bu konuda paylaşımda bulunup yardımcı olacak ark. varsa çok memnun olurum.

Telefonu 15 gündür kullanıyorum. Bende de çağrı geldiğinde cevaplamak için tuşa bastığımda telefon kapanıp açılıyordu. Her çağrı geldiğinde böyle olmuyordu tabii, sadece birkaç kez böyle yaptı. Aynı simkartı kullandığım daha önceki 2 telefonumda da kapanıp açılma olmuştu. Simkarttan kaynaklanabileceğini düşünerek simkartı değiştirdim. Simkart değişikliğinden sonra daha kapanıp açılma yapmadı(en azından son 1 haftadır). Aynı şeyi bir daha yapmayacağını farzedersek, telefon kusursuz diyebilirim. Menüsüyle içeriğiyle kullanımıyla çok tatlı bir telefon. Ahize sesi, dış sesi ve kutusundan çıkan kulaklığın sesi çok çok iyi. Radyosu çok güzel. Kamerası iyi. Şarjı dayanmıyor diyen arkadaşın bataryasında bir sorun olabilir. Telefonun şarjı da çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircihad

ARKADAŞLAR,öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Nedendir bilemiyorum dokunmatik telefon sevmiyorum.Dış görünümü,kamerası ve flaşı nedeni ile bu telefona takıldım.Almayı düşünüyorum ama bi kaç yerde gördüm samsungun kendi sitesindede bi yorumda denk geldi.Görüşmeden sonra tel kapanıyo tekrar pin girince açılıyor diye burada da arkadaş yazmış 2.görüşmeye geçerken kapanıyo diye bu konuda paylaşımda bulunup yardımcı olacak ark. varsa çok memnun olurum.

Bunu bende merak ediyorum
  • Teşekkürler Tahsin.
  • Arkadaslar telefonu 1 aydan fazla suredir kullaniyorum. Hic kapanma sorunuyla karsilasmadim. Sarji da inanilmaz gidiyor. 1 haftayi geciyor. Ama konusma disinda baska ozelliklerini kullanmiyorum. Gunde 1 saat civarinda konusuyorum. Radyo veya muzik dinlenirse bu sure dusecektir tabiiki.
  • selam, cihaz yaklaşık 3 haftadır bende.Hattım Vodafone.cihazdaki sorun şu:3g kapsama alanından 2g ye geçerken cihaz resetleniyor (dolaşım sırasında).Bu durum bazen görüşme başlatırken veya sonlandırırkende oluşabiliyor.Sürekli değil rastlantısal.Ayrıca 3g kapsama alanından 2g ye geçerken drop oluyor.Yani görüşme kesiliyor.Denemek için sadece hattı değiştirdim Turkcell de bu duruma rastlamadım.Vodafone ile görüştüm,tabii ki biz ile ilgisi yok dediler.Bende cihazı gsm moduna aldım.2g de problemsiz çalışıyor.Kontratım bitince Turkcell e geçiş yapıp acılarıma son vericem.
  • arkadaşlar telefonun netini bilgisayara bağlamak mümkünmü hot spot özelliği varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliskansinan84

arkadaşlar telefonun netini bilgisayara bağlamak mümkünmü hot spot özelliği varmıdır

Yok.
  • arkadaşlar bu telefonu 3g modem olarak kablosu ile pc yi internete bağlayabiliyyor muyuz?? Bilen arkadaşlar varsa ona göre telefonu satınalıcam cvplarını bekliyorum şimdiden herkese çok büyüükk teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu telefonu aldım ve bir sorun nedeniyle iade ettim.
    Sorunu şu; telefonla görüşme sırasında handsfree özelliğini yani sesi dışa vererek konuşmaya çalıştığımda karşı taraf aşırı gürültü ve yankıdan anlaşılamadığını söylüyor.
    Kaç farklı numara ile görüştümse hep aynşeyi söylediler ve ben de telefonu iade ettim.

kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

bu sorun acaba aynı modelde hep yaşanabiliyor mu yoksa tek bendeki makinada mıydı...
  • arkadaslar bende bu telefonu baya ınceleyıp sorusturup aldım ama bazı sorunları dısında sorun dıyebılecek bısey yasamaadım 2 sorun var bende bırı ses sevyesı sonda ıken cızırtı var konusulanlaar anlasılmıyo hopörlöre ses verıldıgınde ses karsıya cok az gıdıyo ve karsıdakı ses de kesık kesık gelıyo son sorun ıse telefon bazı durumlarda kapanıyr acılıyor onların dısında telfon gorunus ve otekı ozelıklerı goz onunde tutuldgunda super bırde youtub tan vıdeo ızlenılseydı guzel olcaktı
    TİM den aldım degıstırmek ıstıyorum bazı yorumları okuduktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayto18 -- 28 Nisan 2012; 21:51:43 >
  • TELEFONUN KILIF VE EKRAN İÇİN KORUYUCU JELATİN İŞİNİ ÇÖZEN VAR MI ???
  • CUMARTESI BU TELEFONDAN TEKRAR ALDIM BIMEX DEN 284 TL MAALESEF AYNI RESETLENME SORUNU DEVAM EDIYOR CILDIRMAK UZEREYIM.ACABA SIM KARTTA MI SORUN VAR
  • Yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum telefonu 300 liraya aldım bence bu fiyata alınabilir en iyi telefon hiç sıkıntım olmadı, şoklamış ilk şarj ile 3 gün kullandım sonra tamamen bitince şarj ettim 1 haftadır şarja hiç takmadım ve 1-2 gün daha gider gibi duruyor şuan. Resetlenme sorunu yaşayanları duymuştum telefonu almadan evvel Ayarlar=>Şebeke=> Şebeke Modunu "GSM" yapınca bu sorunun tekrar yaşanmadığını okumuştum telefonu alınca hemen bu ayarı yaptım, bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu ayarı yaparak denesin ayrıca şarj süreside uzayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QEXEC

Yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyorum telefonu 300 liraya aldım bence bu fiyata alınabilir en iyi telefon hiç sıkıntım olmadı, şoklamış ilk şarj ile 3 gün kullandım sonra tamamen bitince şarj ettim 1 haftadır şarja hiç takmadım ve 1-2 gün daha gider gibi duruyor şuan. Resetlenme sorunu yaşayanları duymuştum telefonu almadan evvel Ayarlar=>Şebeke=> Şebeke Modunu "GSM" yapınca bu sorunun tekrar yaşanmadığını okumuştum telefonu alınca hemen bu ayarı yaptım, bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu ayarı yaparak denesin ayrıca şarj süreside uzayacaktır.

Evet 2G yani GSM modunda şarj süresi (bekleme) 600 küsur dakikadan 900 küsur dakikaya çıkıyor, yani neredeyse %50 artıyor.
  • Bugün ben de s5610 almış bulunuyorum, Hızlıal'dan 265/9 taksit şeklinde. Bu paraya daha iyi telefon yok sanırım :) gelince göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

takılma kasma yaşamazsın cihaz bu fiyatları iyi bir iki alternatiften biri zaten...

Turan bey inceleme için teşekkürler. Kutuyu açtığınızda telefon nasıl çıktı onu hatırlıyorsanız yazar mısınız? Kastettiğim, camında ya da arkasında jelatin var mıydı? Kutunun dışında jelatin var mıydı? İçinden şarj aleti, pil ve kulaklık çıktığını biliyoruz bunun dışında usb kablosu da çıkıyor mu?
  • ön camında ekran koruyucu jelatin vardı, usb kablosu yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

ön camında ekran koruyucu jelatin vardı, usb kablosu yoktu...

Teşekkürler, kutunun dışında var mıydı? İnternetten aldım, malum kullanılmış ürünleri gönderiyorlar bazen, onun için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 3 Mayıs 2012; 23:02:07 >
  • herkez sorunlu diyor ama memnun nasıl oluyor bu :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.