Şimdi Ara

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
9
Favori
250.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

en son yorumlara bakarak biraz daha bekleyim diyorum.
    anneme hediye alıcam bunu ama reset olayı beni kasar.
    Herkestemi var bu sıkıntı yoksa bazı arkadaşlardamı?

Kutunun içinden kulaklık çıkıyormu?

Ben olsam tercih etmezdim şu durumda... Benim aklımın ucuna bile gelmezdi bir samsung da böyle saçma bir sorun olacağı . O nedenle açıkçası özelliklerini beğenince hediye olarak aldım gitti. . Keşke biraz baksaymışım forumlara bu yorumları görsem hayatta almazdım.
  • şunu da belirteyim ki ben 2g olarak da ayarladım telefonu gene yapıyor...

Ayrıca bu çözümde çok komik aslında . Ben mecburmuyum 2g de kullanmaya telefonu? . Belki 3g ile konuşmak istiyorum sık sık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

şunu da belirteyim ki ben 2g olarak da ayarladım telefonu gene yapıyor...

Ayrıca bu çözümde çok komik aslında . Ben mecburmuyum 2g de kullanmaya telefonu? . Belki 3g ile konuşmak istiyorum sık sık...
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 10 Mayıs 2012; 2:11:23 >
  • bahsedilen problemlerle karsilasmadim. gayet basarili bir telefon.
  • valideye aldım. lakin bazı sıkıntılarını gordum . oncelıkle bır kez denedım hoparlörü , çınlama vardı. diğerleri ise bluetuth. acıyorsunuz lakin kapatma seçeneğini yok ya da bir sır. yani varsa da bulamadım. son olarak radyo. calısmıyor. sanırım kutudan cıkarıldığı gibi hemen çalıştıralamıor . servis ayarı mı yapılması gerekiyor ? hic kullamadıgım için bilemedim. eger deilse bır eksi daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmnbcr

valideye aldım. lakin bazı sıkıntılarını gordum . oncelıkle bır kez denedım hoparlörü , çınlama vardı. diğerleri ise bluetuth. acıyorsunuz lakin kapatma seçeneğini yok ya da bir sır. yani varsa da bulamadım. son olarak radyo. calısmıyor. sanırım kutudan cıkarıldığı gibi hemen çalıştıralamıor . servis ayarı mı yapılması gerekiyor ? hic kullamadıgım için bilemedim. eger deilse bır eksi daha.

Uygulamalar-bluetooth-seçenekler-ayarlar-bluetooth kısmından bluetoothu açıp kapatabilirsiniz. Radyo için önce kulaklığınızı takın daha sonra radyoya girdikten sonra orta tuşa basıp açmanız gerekiyor.
  • saolasın seth86. paylaşımın iş gördü . yalnız hoparlörü zayıf , karsı tarafa ses yetersiz geliyor.
  • 1 aya yakındır kullanıyorum telefonu hiç sıkıntısını görmedim açıkcası çalışmayan hiç bir özelliği yok btt yada radyo gibi gayet başarılı ses kalitesi birazda operatöre bağlı birşey şarjı zaten bi acayip 1000mh batarya var iyide konuşuyorum 1 hafta rahat götürüyor beni :) reset sorunu felanda yaşamadım hiç. yanlız kies ile bağladığımda telefonu "kies ile güncelleme desteklenmemektedir" gibi bir yazı çıkıyor onu çözemedim daha gerçi çokta umrumda değil çünkü hiç sorunum yok çok şükür.
  • Bu telefonu bugün bende aldım.Gördüğüm kadarıyla kullanışlık şık bir telefon.Özellikle kamerası mükemmel bence..Uygun oyun falan var mı bildiğiniz?
  • Arkadaşlar bu telefondaki kendi uygulamalarını nasıl kaldırabiliriz?
  • selamlar.arkadaşlar ben bu telefona (gelen-giden aramaları otomatik kaydeden) bir program arıyorum.böyle bir şey mümkünmü acaba.
  • Merhaba bende 1 haftadır kullanmaktayım telefonu , en önemli eksiği olarak avize sesinin yetersiz ve çok boğuk ses vermesinden dolayı konuştuğuz kişiyi bazen anlayamayabiliyorsunuz hele gürültülü ortamlarda tam bir eziyet eller serbestten hiç bahsetmek istemiyorum :)

Görüşme sırasında ses kayıt proğramı menü giriş v.s çalışmamakta ektra bi proğram bulmanız lazım , tabi varsa?

Radyoda aratıığınız kanallar arası geçiş için kısa yol tuşuna basılı tutmanız gerekiyor , proğramı yazan hiç pratik biri değilmiş demek , kulaklıktanda basınca kanal geçişi olmuyor sadece radyo kapanıyor açılmıyor ondada bi fonksiyon yok.

Yazılımı konusunda problemleri genelde güncelleme çıkar diye ümit ediyorum.

Avize sesinin tizleştirlmesi ve seste artış.
    Ses kayıt proğramının görüşmeye entegresi.
    Radyo kanal geçiş tuşlarının düzeltilmesi ve kulaklık tuşunun fonksyonelliği.

• bişey dicem sanırım kimse inanmıcak.
    Özellikle denemek için bunu yaptığımı bilmenizi isterim..

Telefonu anneme aldım, 2 normal şarj ve deşarjdan sonra Kandil gecesi 4 saat şarjda bıraktım ve full doldurdum.
    o günden beri ilk kez şuan şarj bitti.. diceksinizki hiç mi telefonu kullanmıyorsunuz, tam tersi kullanıyoruz.
    annem gunde en az 10-15dk telefonla görüşür. bende msj hakkı oldugu için msj atarım ortalama 20 felan.
    ayrıyetende 5 gundur yazlıktayım ve 30dan fazla foto çektim....

İyiki almışım telefonu.. pil konusunda gercekten cok başarılı.

birde telefon görüşmesi yaparken gelen çağrıları ekraanda görüyorum, cevap veriyorum konusup kapatıyorum. bir sıkıntı yaşamadım. bunu 5-6 kere test ettim..
  • tesadüf, bu telefonu daha bir kaç gün önce babama hediye olarak alıp ertesi gün hemen iade etmiştim; şimdi konuyu gördüm; hem kendi fikrimi yazmak (belki birilerinin işine yarar benim iade sebebim), hem yeni fikir sormak istedim; telefonu ben de bir satış ofisinde görüp sonra biraz nette arattım; benim aradığım özellikler öncelikle uzun şarj süresi, başarılı fotoğraf çekim kalitesi; ve mümkünse görüşme-konuşma konusunda sıkıntı çıkarmamasıydı (ahize sesi bu açıdan çok önemli); telefonu babam kullanacağı için öncelikle telefon fonksiyonlarını başarıyla yerine getirmesi; tuş takımlı olması, ve de görünüşünün de estetik olmasını istiyordum; bu telefon malzeme kalitesi olarak çok başarılı durmasa da (yine de piyasada bulunan ve kendisinden pahalı olan pek çok telefondan daha sağlam ve albenili duruyor; ama yine de elinize aldığınızda o görüntünün karşılığını vermiyor) estetik olarak başarılı ve de bahsettiğim diğer özellikleri karşılayacak gibi duruyor; ancak telefonu alıp kullandığınızda neden bu kadar ucuz olduğunu ekranından anlıyorsunuz; ekran TFT-LCD ve ekranda rahatsız edici derecede açılı bakmalarda görüntü kaybı var (bu sadece bu telefona özgü bir şey değil, bu telefonda bu sorunla karşılaşınca bu fiyat aralığındaki diğer marka telefonlara da bakmak zorunda kaldım; hesaplı görünen telefonlarda ortak problem bu TFT-LCD ekranlar; hep benzer ekranlar kullandıysanız sorun yok; ancak biraz daha başarılı- görüntü kaybı yaşanmayan ekranlardan kullandıysanız bu ekrana alışmak çok zor oluyor)

kısacası bu (veya benzeri) telefonu almak isteyenler ekranına kesinlikle iyi baksınlar; zira sanırım özelliklerin üç aşağı beş yukarı aynı olduğu telefonlarda fiyat farklılıklarını markanın fiyat politikası dışında asıl olarak ekranın üretim maliyeti belirliyor; ben gerek kendi monitör tercihlerim sırasında incelediğim monitörlerden, LCD televizyon alırken baktığım ürünlerden; telefon ekranlarından vb. edindiğim tecrübeye dayanarak bu TFT-LCD ekraların başımıza örülmüş en büyük çorap olduğunu düşünüyorum; eski CRT monitörü yeni aldığı TFT-LCD'den aslında görüntü kalitesi olarak kat kat üstün olduğu halde sırf ince diye monitörünü değiştirip LCD alan bir sürü insan var; ve üreticiler halen daha tüm görüntüleme sistemlerinde ısrarla ucuzluk adına bu adi ekranları kullanmaya devam ediyor...

işin soru ya da tavsiye kısmına gelince; bu saydığım özellikleri karşılayacak (tuş takımlı-kamerası başarılı-şarjı uzun giden-ekranı sıkıntılı olmayan) (ve mümkünse hesaplı olan) telefon tavsiyesi olan var mıdır? (philips'in çift hatlı ve gerçekten kaliteli malzeme kullanıldığı hissini veren bir modeline baktım; ama netteki yorumlarında kamerası 3.2 mp olarak geçmesine rağmen kamera kaltesinin çok kötü olduğu söylenmiş; şarj süresi diyince akla philips geliyor; ama onlarda da sanırım kamera problemi var)

• bende samsung s5610k aldım. dün bu sayfada yazıların hepsini okudum ve kendi kendine kapanma sorunu aklıma takılmıştı ve dün yani ilk gün telefonu karıştırırken içinde yüklü bulunan facebook uygulamasına girip sayfama bakarken tak kapandı açıldı bir defa. başka da olmadı. dün gold pc de elime bir nokia x2 yi aldım birde sony erccson w100i yi aldım. yarım saat karar veremedim. sonra da gidip samsung 5610k yı aldım. ama içime sinmedi gerçekten telefon. sanki hemen bozulacakmış gibi bir his var içimde. birde telefonu aldığımda içinde iki tane resim yüklüydü. iki tane bir evin içini gösteren amatör bir resim vardı. benden önce birisi alıp geri mi vardi acaba dedim. gerçi sildimo fotoğrafları ama. şimdi fotoğraf kalitesine bakıyorum hani 5 mp yazıyor ya ama bu sanki 1mp gibi çekiyor. ayarlardan da 5mp yi seçtim ama çok kalitesiz çekiyor.

size sorum şu bunu hemen nasıl iade edebilirim. tüketici haken heyetine gtsem ne ihtarname çeksem mi veya telefonu aldığım vodafone mağazasına gidip iade alın mı desem. gerçi dün bunu alırken yarın geri iade etsem alır mısınız diye sorudğumda hayır demişlerdi. bunların geri almayacağı belli en iyisi ben yarın kaymakamlığa gidip tüketici hakları heyetinden dilekçe vereyim ihtarname çektireyim.

• arkadaşlar 3 aydır bu telefonu kullanıyorum.buradaki mesajların hepsini okudum.bende resetleme sorunu hiç olmadı.3g açık her şarjda 3-5 saat konuşuyorum 24 saat açık telefon ve şarjı 10-11 gün gidiyor.bir telefon için çok iyi şarj süresi.ben kendi şahsi fikrime göre bu telefonu herkese tavsiye ederim parasını son kuruşuna kadar hakediyor
  • Benim telefonum da çekmeyen bir yere girdikten sonra bazen kapandığı oluyor. Elime alıp baktığımda pin ekranında kalmış görüyordum bazen. Ben de pin kodunu kaldırdım, artık kapanıp açılsa da 20sn sürer en fazla o da dert değil.
  • android tiplere alışamadığım için bugün bimeksden 261 TL ye maksimum 6 taksit olarak peşin fiyatına aldık. özelliklerini henüz kullanmadım ama genel görüşme, ses vs. problemi yaşamadım.
    bu tel sanırım evdeki wireless olan ağa bağlanmayan cinsden ama olsun zaten evdeyken ihtiyaç anında zaten pc var.
  • bu telefonu 4 aydır kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ilk aldığım birinci haftada hoparlörü patladı avize hoparlörü geri iade ettim telpaya ücret iadesi aldım başka tel aldım ama gözüm bundaydı yine çok şık ve kullanışlı olduğu için o zaman 400tl idi fiyatı sonra başka bir model aldım onu kullandım bu arada fiyatı bir anda 299 düşünce tekrardan aldım çekinsemde her ne kadar bu zerafete değer diye düşündüm.bu aldığımda hiç sorun çıkmadı ne resetlenme ne bişi en ufak sorun yok yüzlerce tel kullanmış biri olarak yorumlarsam bu cihazı yukardakileride okudum kesinlikle avize sesi güçlü kısık falan değil baslı ve net tok ne konuşurken nede duyarken avize sesi ve ya microfon sorun yaşatmadı.. fiyatına aldanmayın boş bir telefon değil kesinlikle camerası kötü demişler yukarda kesinlikle camerası süper zaten resimler ekledim onlara bakın siz karar verin net doygun çekiyor bende wawe 1-2 var ikisindende iyi çekiyor çektim test ettim yanyanda resimleri..bu cihazla gündüz resimlerinde bir resimde 2.8mb boyutu gördüm resmin boyutundan kalitesini anlayın artık normalde 2.0 mb aşağı çekmez resimleri camerası kesinlikle çok iyi.. bu paraya yani 250tl nokiada üstünde 1.3 mp yazan alo nasılsın denecek cihaz alırsın bu devirde f/p anlayın artık yani cihazın diğer markaların 5.0 mp camerası var diye geçinen telefonları bir resim ortalama 600-700kb genelde.ses kalitesi kulaklıkla süper cx300 ile kullanıyorum mp3 aldırtmaz normal dinleyiciye net berrak bir sesi var avize sesini belirtmiştim zaten yukarda arka hoparlör sesi yüksek diyebilirim gürültülü ortamlarda bile duyma sorunu olmuyor biri aradığında.. şarj yukarda yazılanlar gibi bir hafta gitmez ama 2.5-3 günden aşağıda düşmez içinde bütün çok kullanılan uygulamalar yüklü geliyor zaten msn facebok twiter vs.. internet hızı 3g ile güzel ne dedik camera-ses-şarj-tasarım-kullanım kolaylığı süper kısacası gelelim kötü yanlarına malzeme kalitesi evet çok iyi değil,videosu 320*240 mp4 formatında ama akıcı sonuçta fena değil bu fiyata 1080p koyucak halleri yoktu dimi ekranı vasat çözünürlük değilde dpi değerinde bir sorun var sanırım solgun keskinlik biraz az gibi birde biraz şans işi bu telefon genel olarak yazılımsalmı neden kaynaklanıyorsa artık bazı sorunlar var kitlenme reset vs bana olmadı ama şans işi artık yinede değer kullanmaya sonuçta garantisi var atarsınız kafalarına gidip

--- Yeni Samsung S5610K --- (*****)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 10 Haziran 2012; 2:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

Tarla başı bulvarımı burası
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.