Şimdi Ara

Yeni Seat Leon (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
89.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sirvan abi bizim kasa leon ile kitaslarsak

Yeni leon alinirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Umutum eline sağlık.
    Aracı adam etmek için iç ve dış opsiyonlardan bahsetmişsin onların fiyatları bir belirtirsen daha güzel olur.
    Cam tavana gerek yok görsel ayrıntılar olsun sadece.

Eyvallah.
    Led olmazsa olmazımız
    Style pakette 2650 tl
    17" jant farkı 1000 tl
    Eğer istersek cam tavan 1900 tl

Fr da 17" standart jant var. 18 istersek 1000 veya 2000 tl ( titanium ) veriyoruz. Ama bizim yollarda 18" janta yazık olur kaldiki lastik fiyatı da pahalı.

Fr da led paket ve cam tavan plus paket olarak 3000 tl bence fiyatı uygun. Bu kombinasyonu golfte 6000 tl civarında alabiliyoruz.

1.2 motoru 50k,1.4 140hp motoru ise 55k ya fulleyebiliyoruz anladığım kadarıyla.
    Güzel bir fiyat stratejisi olmuş.
    Dizeli de sanırım 55k ya iyi bir duruma gelebilir.Ama 55k'ya dizel seçenekte daha dişli rakipler var.

• Surekli uzun yol yapan biri olarak 5 vitesin yetersiz olduğundan eminim. Vites farkıyla alacaklarım listesinden çıktı bu araç ... Tasarım olarak bana direk "normal" hissi verdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnchaineD

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bu araç FR'sız alınmaz diye düşünüyorum Şirvan Bey... Tasarım okumuş biri olarak söylemeliyim ki aracın aslında güzel bir potansiyeli var, gerçekten her bir çizgisine emek harcanmış, bu çok bariz...

Ama malesef, başlangıç donanımının farları ve jantları o kadar rezalet ki, tasarımcının burada yapabileceği birşey yok..

FR + Full LED + Cam Tavan direk kutsal kitaplardaki 10 emirden 3'ü olmuş o derece yani.

Edit: Bu arada sanki aksini iddia etmişsiniz gibi yazmışım da yok yani, sizde benzer şeyler söylüyordunuz teyit etmek amacıyla yazdım ben

Edit 2: 5-ileri şanzıman cidden şaka artık ya... Şu araba 120-130hp'lik 6-ileri düz 1.6 TDI o kadar yakışır ki, aktarması çok iyi zaten... 140hp'lik Leon'un hızlanma verileri, 140'lık Astra'nın çok çok önünde.

Showrooma beyaz ve kırmızı fr çıkarmışlardi. İkiside standart idi. Beyaz kesinlikle daha güzel duruyor.
    Aracın potansiyeli var gercekten. Ama o bahsettigin 3 şart aynen olmazsa olmaz ve benim icinde oyle. Bu 3 emir style da 5,5 bin tl.
    Beyaz fr da 17" güzel duruyor 3 binlik led + cam tavan yeterli.

Şirvan abi yüzde yüz katılıyorum. Dün ben de jettayı servise götürdüm. Zaman vardı Seata girdim baktım bende beyaz kırmızı ikisi de yanyana duruyordu Avek'te. Dediğiniz gibi 17" jantlar beyaza daha da çok yakışmış ancak kırmızı FR'ın da ayrı bir güzelliği var. Opsiyon olaylarını sordunuz mu teslimatta çok zaman farkediyormuymuş? Ben sorduğumda daha belli değil falan dediler.

Kardeş arada senin jetta ya giydiriyorum kızmamıssin helal olsun sana. Ornek bir davranış. Teşekkür ederim sana.

Yok abi ne kızması ben de giydiriyorum arada :) Ben eksikliklerini biliyorum arabanın tutup da 70 bin verip esp eşiği yüksek diyenlerden değiliz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sirvan abi bizim kasa leon ile kitaslarsak

Yeni leon alinirmi ?

Alınır tabi kardeş. Teste gittiğimizde senin araçla ben arkadan takip ediyim diyorum (benimki yazilimli ) tüketimleri kıyaslariz.

• Golf 7 1.6 TDI'da da aynı şanzıman mı kullanılıyordu ?

• 1.6 Linea bile 6 ileri.
  • quote:

quote:

Yeni leon alinirmi ?

Alınır tabi kardeş. Teste gittiğimizde senin araçla ben arkadan takip ediyim diyorum (benimki yazilimli ) tüketimleri kıyaslariz.

Abi haftaya cumartesi ayarla guzel bir test yapalim

Bagimsiz suspansiyon yok dimi aracta ?

Benim tercihim

1.6 tdi dsg style

Led paket

Deri koltuk

Kis paketi

Cam tavan

Ya beyaz yada kirmizi

Jant 16

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Golf 7 1.6 TDI'da da aynı şanzıman mı kullanılıyordu ?

Aynı plastik ve kaporta hariç aynı.

• Bence dizel arabada 6. vites çok gereksiz. 1.cisi zaten güç eğrileri oldukça doğrusal, viteslere fazla iş düşmüyor, ikincisi zaten 5 olmuş 6 olmuş son vitesteki aktarma oranı değişmiyor, değişemez de zaten.

Bu arada bu leondaki led'ler adaptif de değil sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Yeni leon alinirmi ?

Benim tercihim

1.6 tdi dsg style

Led paket

Deri koltuk

Kis paketi

Cam tavan

Ya beyaz yada kirmizi

Jant 16

Senin o kombinasyon
    2650+3000+1900=7550 tl

62500 tl ye alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Bence dizel arabada 6. vites çok gereksiz. 1.cisi zaten güç eğrileri oldukça doğrusal, viteslere fazla iş düşmüyor, ikincisi zaten 5 olmuş 6 olmuş son vitesteki aktarma oranı değişmiyor, değişemez de zaten.

Bu arada bu leondaki led'ler adaptif de değil sanırım.

Son vites tamam ama ara vites lazım. 2. Vites 30 km Hantal kalıyor mesala.

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

quote:

toyo benzinli motorları 15 binde bir değil mi bakımları?
    leon 1.2 tsi dsg 49 küsür artı led ve sunroof 53750 pazarlıkla kaç olur bilmiyorum çok olmaz heralde 53 desek
    auris 1.6 advance cvt skypack 54100 donanım olarak heralde bi 3000 tl fazlası vardır (leonda diz ve perde havayastığı bile opsiyon ) bu aracı 52000 bine alıyorsun (dün izmirden aldım fiyat)
    1.6 tdi zaten 60 bini buluyor hiç gerek yok.
    1.2 tsi ya göre de hem yakıt tüketimi hem performans hem sürüş dinamikleri ve konfor olsun bence auris..Hesap ortada..doğuşa eğilmek (aslı başkadır ) buyursun eğilsin..

Led paketin karşılığı Auriste yokki. Ayrıca Auriste 2000 tl indirim varsa kaçırma çünkü istanbulda 300 tl indirim yapıyorlar.

led paketin karşılığı dış tasarımda aurise yaklaşabilme hocam aurise bir de led paket olsa leona bu sefer ne eklicez.. ilk çıktığı günden beri vardı hocam indirim aydında antepte ve izmirde hep aynı fiyatı aldım.. 300 lira küfür şeklinde indirimi doğuştan başkasında görmedim.

derindere toyota 54.600 liste fiyatı 52.500 bıraktı tabi tanıdık vasıtası ile diğerleri pek indirim yapmadı birde gebze toyota aynı aracı 53.250 den bırakıyor.

• Güzel bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık.
  • quote:

quote:

Altyapıyı sormamıştım sanırım yanlış okudunuz, şanzımanlar aynı mı ?

• quote:

@umutsirvan
    ciddi alıcı iseniz indiriyorlar hocam hoş indirmezlerse de almam bu kadar basit. gider focus alırım..biz onlara değil onlar bize ayak uydursun müşterisin hocam..

karşılaştırmada bir tdi ya br tsi ye atlamışsınız ama..

yeni focusu şu donanımlarla almak istesen ve dizel senin tabirinle hani doğuşa eğilirsiniz diyosun ya
    emin ol otokoç'a dizlerinin üstüne çöktürürler adamı:D

auris ok leonla kıyasla ama focus bariz c sınıfının deli gibi pahalı bir arabası kim ne derse desin..

artı tasarımı kesinlikle çok ama çok tartışmalı sen ne anlarsın gibi bir tepkine karşılık söyliyim focus 1-2-2.5 dizel benzinli 5 e yakın focusum oldu şuan hala focusum var ve yeni focus kesinlikle eski her modelinden daha tipsiz
    bir sony teyp ekletmek için canı çıkar insanın adam gibi bir sunroof bile yok
    navigasyonu ekletmek istersen heralde koç'tan çocugun olur o derece:D
    jant meselesine hiç girmiyorum 5.8'' ekranı geçelim hiç konuşmayalım baya bi kaybettirir:D
    ama diyosanki abicim ben senin tam 13 yıl önceki focusundaki gibi kliması olan 2013 yeni focus alırım o zaman zaten bu konuda bunları yazmanın hiç anlamı yok..

biraz senin yöntemle cevap verdim kusura bakmasın millet:D

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

forumun ergen 3 silahşöleri toplanmış yine ...

biri uzmanmış gibi hergün test yapıp görüşlerini bildirir, öbürü vw ile yatıp kalkar, diğeri kopyala yapıştırdan başka birşey bilmez..

3 silahşörler .....

Sende olmasan kim bizi güldürecek

Pazar günü sen olsan hayatta bu aracı test edemezdin

İstersen 10 tane yeni kasa leon al fark etmez

Adam pazar gününü bu işe ayırmış beylikdüzünden kalkıp tekstilkent'e test'e gelmiş

Daha ne yapsın illa ha otomobil uzmanı mı olmak lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni leon alinirmi ?

Benim tercihim

1.6 tdi dsg style

Led paket

Deri koltuk

Kis paketi

Cam tavan

Ya beyaz yada kirmizi

Jant 16

Senin o kombinasyon
    2650+3000+1900=7550 tl

62500 tl ye alırsın.

60.000 rahat alırım Alturdan

• quote:

quote:

quote:

Altyapıyı sormamıştım sanırım yanlış okudunuz, şanzımanlar aynı mı ?

Aynı hocam hepsi aynı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.