Şimdi Ara

YENI SERVER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen nasıl aldın o ıtemlerı anlat anlat dıye yalvaranların ss lerı halen duruyo amele gıbı gece gunduz lvl kkasan bendım dımı :D ogeyı denetleyı kes :D konustukca batıyosun be kardesım bsg ben sıkıldım artık koymktn
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysionn.aa

sen nasıl aldın o ıtemlerı anlat anlat dıye yalvaranların ss lerı halen duruyo amele gıbı gece gunduz lvl kkasan bendım dımı :D ogeyı denetleyı kes :D konustukca batıyosun be kardesım bsg ben sıkıldım artık koymktn

Ne diyon lan sen fındık? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Ne çok kasmışsın kendini abisi ya tamam sakin ol :)
    Biz vote bug filan yapmadık bu arada amele işi o 20 tane hesap açıp vote ile point kasmak.
    Bu arada global mu'yu da s9 ep3'e çekmişler yerinde bi karar olmuş :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

YENI SERVER

Murat arkadasimhttp://dmncms.net/ credi web acigindan mi yoksa farkli bir sekildemi temin ettin dogrusu mssql den girmis olsan boyle credi ile ugrasmazsin sayet webten yaptiysan dmncms uyelerini aciyacagim cunku suanda pvp serverlarin %80 dmncms geciyor dehset paralar donuyor bir acigini bulduysan butun sunuculari kitlemis olursun bu acik ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocaine

quote:

Ne çok kasmışsın kendini abisi ya tamam sakin ol :)
    Biz vote bug filan yapmadık bu arada amele işi o 20 tane hesap açıp vote ile point kasmak.
    Bu arada global mu'yu da s9 ep3'e çekmişler yerinde bi karar olmuş :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

YENI SERVER

Murat arkadasimhttp://dmncms.net/ credi web acigindan mi yoksa farkli bir sekildemi temin ettin dogrusu mssql den girmis olsan boyle credi ile ugrasmazsin sayet webten yaptiysan dmncms uyelerini aciyacagim cunku suanda pvp serverlarin %80 dmncms geciyor dehset paralar donuyor bir acigini bulduysan butun sunuculari kitlemis olursun bu acik ile.

Evet sıkıntı web sitesinde.

• Gecmis olsun diyelim dmncms kullanicilarina murat bey sizin sucularda oyun oynama gibi bir derdiniz oldugunuzu sanmiyorum bu acigi bulduktan sonra
    Dmncms imperiamu ve bir cok web alt yapisi ayni sayilir  YENI SERVER
    eklemis oldugum web den alinti yaparak clonlandi cogu sevindim desem yalan olmaz gorselligi ile insanlari kandirmaktan baska birsey deyil cunku o kadar parasi olan varsa dkarts dan alir angelsmu.com gibi vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocaine -- 1 Mart 2016; 2:53:37 >

• quote:

Gecmis olsun diyelim dmncms kullanicilarina murat bey sizin sucularda oyun oynama gibi bir derdiniz oldugunuzu sanmiyorum bu acigi bulduktan sonra
    eklemis oldugum web den alinti yaparak clonlandi cogu sevindim desem yalan olmaz gorselligi ile insanlari kandirmaktan baska birsey deyil cunku o kadar parasi olan varsa dkarts dan alir angelsmu.com gibi vs

Ben oynuyordum, 50 resetim vardı, sonraları bu açığı keşfettikten sonra az az wcoin basarak devam ettim. (full seal panda vs)
    Sonra aç gözlü bir arkadaşım yüzünden karakterim banlandı, sonra bende uyuz oldum 500k point basıp herkese kanat item wcoin vs dağıtıp serveri bıraktım.

• quote:

quote:

Gecmis olsun diyelim dmncms kullanicilarina murat bey sizin sucularda oyun oynama gibi bir derdiniz oldugunuzu sanmiyorum bu acigi bulduktan sonra

Ben oynuyordum, 50 resetim vardı, sonraları bu açığı keşfettikten sonra az az wcoin basarak devam ettim. (full seal panda vs)
    Sonra aç gözlü bir arkadaşım yüzünden karakterim banlandı, sonra bende uyuz oldum 500k point basıp herkese kanat item wcoin vs dağıtıp serveri bıraktım.

Atın intikamına dönmüş bu :D ama yinede keşke yapmasaydınız ne olursa olsun emek var hakka geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz27

quote:

quote:

Atın intikamına dönmüş bu :D ama yinede keşke yapmasaydınız ne olursa olsun emek var hakka geçer

Daha yapmıyorum, ilgilenmiyorum; kimseye de paylaşmıyorum hatanın ne olduğunu zaten. Öyle olsa serveri çoktan kapatmışlardı.

• 1 dolara 48 k w coın satıyo adamlar paraya ıhtıyacları yok D
  • BEYLER SERVERDA WCOININ ETKİSİ YOK DENECEK KADAR AZ O YÜZDEN DİĞER SERVERLA KARIŞTIMAMAK LAZIM

GÖRDÜĞÜM EN ZEVKLİ VE KALİTELİ SERVERLARDAN BİRİSİ HERŞEYDEN ÖNCE 650 ONLİNE VAR BOŞ SPOT YOK ... SPOTTA YOK SAYILIR... OYUN ZOR VE PARA DEĞİL OYNAYANIN KAZANACAĞI BİR OYUN OLMUŞ.

AYRICA BEN OYUNU BİRİLERİ AYAKTA KALSIN DİYE DEĞİL HERKES GİBİ EĞLENMEK KEYİF ALMAK İÇİN OYNUYORUM....

BU OYUNDA İNANIN ÇOK KEYİFLİ... EN AZINDAN DENEMEKTE FAYDA VAR OYUNDA BANA YAZABİLİRSİNİZ. HER TÜRLÜ DESTEK OLURUM

NİCK: vixen
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihyzn

AYRICA BEN OYUNU BİRİLERİ AYAKTA KALSIN DİYE DEĞİL HERKES GİBİ EĞLENMEK KEYİF ALMAK İÇİN OYNUYORUM....
    NİCK: vixen

Başka söze gerek yok. Oyun bu arkadaşlar, nerede keyif alıyorsanız orada oynayın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.