Şimdi Ara

Yeni server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni server ne zaman gelir tahmini?????

• yarın
  • Arkadaşım Açmayın Şu Yeni Server Topiclerini Daha 3-4 Ayı Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

yarın

yarından sonra
  • hayrola niye sordun amaçın ney ona göre cvp yazalım sana
  • ukalalık yapasınız diye açmadım topici. Adam akıllı bi soru sorduk + sadece tahmin. Bu kadar önyargılı olmayın.

*imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::WaLLaCE::: -- 5 Ocak 2008; 11:35:56 >
  • Akara daha geleli ne kadar oldu ki yeni server diyorsun?
  • Akaranın açılış tarihi 09.11.2007. girakonun kini hatırlamıyorum ama hatırlayan varsa yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::WaLLaCE::: -- 5 Ocak 2008; 11:50:18 >
  • Akarayı Kimse Ele geçiremezse daha Çok Kullanırız BUnu
    // şaka biyane K2Network'un sahibi Jeannie Hong türk kullanıcılarının ihtiyaçları için önüümzdeki aylarda amsterdamda ki bi görüşmesi sonucunda yeni server açıcağını dile getirmiş..
  • Topici açmamdaki asıl konu şudur arkadaşlar.Ben 3,5 sene xigenon serverında oynadım daha sonra çarı devredip Girakon açıldığı gibi oraya geçtim. Fakat bazı çarlara üstünlük sağlandığı (insanity) için o server adaletsiz oldu.Demek istediğim şudurki yeni server açılmadan önce bunun gibi olayların olmaması için neler yapabiliriz.Sonuçta herkes adil ve eşit olarak oynasın oyununu.
  • Kahinmiyiz biz .. Bide üstüne adamları şikayet edior .
  • en az 2 3 ay sonra açılır daha çook beklersin

ama bu k2 erken bile açar para kazanmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Kahinmiyiz biz .. Bide üstüne adamları şikayet edior .

1.senden kahin olmanı isteyen yok
    2.her tahmin yazan kahinde olmuyor.
    3.polemiğe girmek istemiyorum.
  • ya çocuk sadece tahmin sormuş olayları göz önünde bulundurarak gereksiz msj atmak yerine cvp vermeyin madem.ben bir soru sorsam forumda bakan bile olmuyor ama böyle yerlere saçmasapan cevap veren bol!!

soruna gelince bence akaraya olan ilgiden dolayı baya güzel para kazandılar yakın zamanda yeni bir server açabilirler.
  • ÇIKMAZ AYIN SON ÇARŞAMBASI DİYE DUYMUŞTUM
  • iide birde şu var her serverda humandan ve orctan birer clana öncelik her zaman tanınır örn : daha önce cyperda oynadığım için biliyorum heaven clanı gm her zaman önlerine talosu vb bossları çıkarıp duyodu o kadar item depoladır dupelediler kimsenin sesi soluğu çıkmadı girakondada insanty olmuşsa bunda kötü bir yan göremiyorum her erverda belli bir kaç clan kollanır yeni açılacak serverdada bunun olacağını düşün ve bence devam et serverına
    ayrıca bi akarada bi pazarda dolaş grikonda oynayacağına eminim her yer bfrost itemi dolu grikonda en azından bu adaletli itemlerin hepsi gerçek yakında akarada bi patlama olacak göreceksin
  • yorumlara bak Allah'ım ya
    bi tahminin warsa yaz .
    yoksa yorum yazma
  • Yaz başı veya ortasında gelir Ama serverların yogunlugu azken daha da gecikebilir
  • Belki Yarın Belki Yarındanda Yakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.