Şimdi Ara

YENİ SERVER GREECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SONUNDA BEKLEDİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ HAYIRLI OLSUN HEPİMİZE AÇILIŞ TARİHİ 05.26.2006 4 GÜN SONRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byby -- 22 Mayıs 2006; 9:49:44 >

• İşallah bir aksilik çıkmaz.
  • yatay geçiş hemen
  • ARKADAŞLAR BECE ŞİMDİDEN BİZ BAŞLAYALIM HAZIRLIKLARA NE YAPALIM KLANIMIZIN İSMİ NE OLSUN KİMLER GEÇECEK BUNLARI BERABERCE KARARLAŞTIRALIM ONA GÖRE YENİ SERVERDE HEP BERABER ORGANİZE OLALIM
  • Geliyorum bende.Tek guild kurmayalım zaten bir ana guild 4 tanede alt guild olsunki gelecek çok kişi var sığmayız sonra.Guildleri hemen level atlatıp unionu kurarız.Bu işlerle ilgilenece bir gm lazım.Bu işe aday olacaklarda burada söylesin.Seçelim hemen.
  • arkadaş haklı bencede bir klan kuralım sürekli online kasacak adamlaran oluşan ana bir klan ve bu kılanın kollarını oluşturalım
  • ooo abi tamam da daha durun lwl 40 tan başlıyacak değiliz bence bunu lwller yükseldikten sonra konuşmak daha ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OOOOOLLLLLLLEEEEEYYYYYYYYYY...OLEY BEEE HUUUHUUUUUSüper beaaaa.....

• demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak
  • İnşallah hayırlı olur beyler. doğrusu bu serverında oyundaki lagı paklıyacanı sanmıyorum ama gene bi umut koşara adımlarla 4 gün.....
  • Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :)
  • Ya bu Server in ismi hiç hoşuma gitmedi yaaa... Deiştirsinler walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3T1N

Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :)

• ben yazın uyumadan paso flame klıç kalkan adam kasıcam ama tatili bekleyin nuvanda geliyor :D nuvanda die server açsalar keşke
  • quote:

Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :)

sen boşver onları.botla kasan kassın yapacak bişey yok.biz kendi oyunumuza bakalım.2 ay ticketla kasarsan sende 70 görebilirsin.ama tabi ciddi bi şekilde oyunun hakkını vererek kasmak lazım.
  • bende gelicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkedi

demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak

Oynadıgım serverda 67 yim haftayada 70i gormus olurum sözüm bu arkadaşa idi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akkedi

demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak

Oynadıgım serverda 67 yim haftayada 70i gormus olurum sözüm bu arkadaşa idi

arkadaş yeni serverdan bahsetmiş yanlız.

• BEEEEEEEEEEEEEEEEen de geliooooooooooom biz sınıftan 4 arkadaş gelioz ztn ben guild kuracaktım sizlerle beraber olur müthiş olacak okullarda kapanıor ama benden ilk 1 hafta pek bişi beklemeyin sonra bakın bana ben guild kuracam ztn ama bana öle en üst guild kurdutturmayın biz sizin alt guildiniz oluruz hadiyin beyler coşalllıııııııııııııım
  • Evet birbirimizi anlamada sorun yaşıyoruz daha açık konuşalım arkadaşın yeni serverdan bahsettiğinin farkındayım diyor ki sevgilim arkadaşım " demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak " bende sevgili arkadaşımın bu sözüne cvp olarak diyorum ki " Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :) " şimdi burada anlamadıgınız kısmı belirtin ben onu daha bi açayım herkezin anlıyacagı hale getireyim :) demem o dir ki efendim biz türkler ülke halk cografya olaraktan vs.. dürüst oyun, adil oyun, adaletli oyun, sen botcusun bip sin ben değilim delikanlıyım , no botter yes human bla bla felsefemiz sürdüğü sürece diyorum efendim janganda wowwwwwww adam nası hareketler yapıyor diye seyretmekten öteye maalesef ama maalesef gidemicez efendim sizler sp kasıp 30 ü görmeye çalışırken diğerleri 70 siz 70e kasmaya çalışırken diğerleri 80 olucak efendim umarım şimdi çok daha açıklayıcı oldum umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılar bol şans

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.