Ne bu lan samimiyet ben anladım nie kavga ediosunuz onu anlamadım
kavga falan yok sadece dusuncelerimizi soyluyoruz
yasasınnnnnnnnnnnnnnnn herkes bir lvl olcakkkk kimse benimm kervanımı öyle kolay basamayacakkkk troyda bi kervan tasıyalımm diyommmm etrafımı thiefttler çeviriyorrrrr bu kezz öyle olmiycakk muhahaha ben çokda oynarımm sabahhh aksammm kimse beni öyle kolay yakalayamazzzzzzz
parası olan bir vieatnamlıu bot+ gold ticket full int charla 1 haftada lvl 48 olur onu söyleyim
yanniiiii ben bu yeni servera girdiğimdeee gine 70 lvl lik adamlar olcakmı_?????????
quote:
Orjinalden alıntı: M3T1N
Evet birbirimizi anlamada sorun yaşıyoruz daha açık konuşalım arkadaşın yeni serverdan bahsettiğinin farkındayım diyor ki sevgilim arkadaşım " demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak " bende sevgili arkadaşımın bu sözüne cvp olarak diyorum ki " Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :) " şimdi burada anlamadıgınız kısmı belirtin ben onu daha bi açayım herkezin anlıyacagı hale getireyim :) demem o dir ki efendim biz türkler ülke halk cografya olaraktan vs.. dürüst oyun, adil oyun, adaletli oyun, sen botcusun bip sin ben değilim delikanlıyım , no botter yes human bla bla felsefemiz sürdüğü sürece diyorum efendim janganda wowwwwwww adam nası hareketler yapıyor diye seyretmekten öteye maalesef ama maalesef gidemicez efendim sizler sp kasıp 30 ü görmeye çalışırken diğerleri 70 siz 70e kasmaya çalışırken diğerleri 80 olucak efendim umarım şimdi çok daha açıklayıcı oldum umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılar bol şans
VALLA SANA KATILMIYORUM.OYUNU BİLEN AMA İYİ BİLEN BİRİ BOTLA KASN ADAMDAN ÇOK GERİ KALMAZ BELKİ ARADA 3-4 LEVEL FARK OLUR AMA DAHA FAZLA AÇAMAZ ARAYI.BİZ KENDİMİZDEN BİLİYORUZ.O ADAMLAR BOTLA 1 AYDA LEVEL 70 OLUYORSA BİZDE BİLEMEDİN 1 AY 10 GÜNDE OLURUZ.BEN BURADA BÜYÜK KONUŞMUYORUM GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM.KENDİME OLAN GÜVENİM BANA SÖYLETİYOR BUNLARI.AMA BOTLA KASANDA KASAR BEN KENDİ OYUNUMA BAKARIM.DİĞERLERİ BENİ İLGİLENDİRMEZ.NEYSE SANA BAŞARILAR OYUNDA.
tmm bende artık yeni açılan servera geçicem kasılmıyo artık troyda çok lag var çok hızlı kasmak için bu sefer de int ci olarak da başlıcam en uygun olan bu
oleyyyy
işin yoksa bide orda kas yaf artık gece hiç uyuyamicaz
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE
quote:
Orjinalden alıntı: M3T1N
Evet birbirimizi anlamada sorun yaşıyoruz daha açık konuşalım arkadaşın yeni serverdan bahsettiğinin farkındayım diyor ki sevgilim arkadaşım " demekki artık bizim uzerimizde lvli olan car olmayacak " bende sevgili arkadaşımın bu sözüne cvp olarak diyorum ki " Bos hayaller yabancılar ozellikle vietnamlılar bot+ticketla giristiklerinde 1 ayda 70i gorucekler :) " şimdi burada anlamadıgınız kısmı belirtin ben onu daha bi açayım herkezin anlıyacagı hale getireyim :) demem o dir ki efendim biz türkler ülke halk cografya olaraktan vs.. dürüst oyun, adil oyun, adaletli oyun, sen botcusun bip sin ben değilim delikanlıyım , no botter yes human bla bla felsefemiz sürdüğü sürece diyorum efendim janganda wowwwwwww adam nası hareketler yapıyor diye seyretmekten öteye maalesef ama maalesef gidemicez efendim sizler sp kasıp 30 ü görmeye çalışırken diğerleri 70 siz 70e kasmaya çalışırken diğerleri 80 olucak efendim umarım şimdi çok daha açıklayıcı oldum umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılar bol şans
VALLA SANA KATILMIYORUM.OYUNU BİLEN AMA İYİ BİLEN BİRİ BOTLA KASN ADAMDAN ÇOK GERİ KALMAZ BELKİ ARADA 3-4 LEVEL FARK OLUR AMA DAHA FAZLA AÇAMAZ ARAYI.BİZ KENDİMİZDEN BİLİYORUZ.O ADAMLAR BOTLA 1 AYDA LEVEL 70 OLUYORSA BİZDE BİLEMEDİN 1 AY 10 GÜNDE OLURUZ.BEN BURADA BÜYÜK KONUŞMUYORUM GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM.KENDİME OLAN GÜVENİM BANA SÖYLETİYOR BUNLARI.AMA BOTLA KASANDA KASAR BEN KENDİ OYUNUMA BAKARIM.DİĞERLERİ BENİ İLGİLENDİRMEZ.NEYSE SANA BAŞARILAR OYUNDA.
İlk alıntıya cevap dostum öyle bi konuşuyosun ki bot mu kullanıyosun demekten kendimi alamıyorum hatta biraz daha bu şekilde yazsan gidip bot arayaca kendime iyi bişeymiş gibi. sorun şu ki bot kullananlar karşısında yükselişe geçmek imkansız , bot kullanmayan biri günde en fazla 7 8 sat full kendi lvlında yaratıklar kesecek. bot kullanmayan ise 24 saata kendi lvlından 2 3 lvl düşük yaratıklar kesecek yani bot kullanmayan 1000 exp alırken bot kullanan 400 500 civarı alacak (itiraz etmeyin ortalama söyledim). 8 saat kasana karşı 24 saat kasanın 8 saat kasma oranı 2/1 olacak bot kullanan 24 kastığı için bu kez oran 3 e 2 yani bot kullanan 3 oluyor burda diğeri 2 böylece bot kullanan 1 ayda 70 olsa diğeri ancak bunun 3 te 2 si olan 47 lvl civarı bişey olacak umarım açıktır yeterince ki 70 lvlı göremeyecek olan zamanı az olan kişiler için bot kullanmayı tavsiye ederim (ben asla kullanmadım kullanmam) böylece oyunun tüm haritasını ve yaratıkları görürler ve oyunu bitirmiş olurlar
ikinci alıntıya cevap 10 gün farkla adamı yakalaman üstte belirttiğim gibi imkansız . ayrıca senin dürüst olmana güveniyorum çünkü forumu uzun zamandır okuyorum. bot kullanmaman ve kendine güvenmen oyundan zevk alma açısından güzel bişey bende kullanmadığım için bu zevki yaşıyorum ama mutlaka senin de aklına gelmiştir zorlandığın yerlerde bi bot kullansam nasıl olur acaba diye ama botcu lakabı yememek için yapmamışındır(tahminen)
son olarak her oyunda hile vardır siz half life da hile yapıp oyunu bitirirken biri gelip ben bitiremedim sen hile yaptın şerefsiz diyemez bu da bot kullananlara birazda olsa hak vermemizi en azından küfür etmeyip tepkisiz kalmamızı sağlayabilir kullanan kullansın siz işinize bakın zaten engelleyemezsiniz bende işime bakıyorum çok ta mutluyum saygılar.
bot kullanıp kullanmama meselesi değil serverda herkez yüksek lvl diye 52 char bırakıp yeni servera gecerek orda en yuksekler arasında olma dusuncesi tasıyan arkadaslarım vardı ve değiştirdiler onlar 42 olamadan diğer elemanlar 70 oldu tabii bu sırada bıraktıgı serverdaki 52lerde 70 oldu sonuç hüsran diğer arkadaşın sanırım böyle bir düşüncesi var ona hitaben boşa kasmamasını söyledim madem merak ettin cvp vereyim evet bi süre bot kullandım şu an zaten yüksek levelim bundan geriye kalanıda kendim kasabilirim banlanma riskini almamak için kullanmıyorum half life örneğinide ilginç buldum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme