Bildirim
Yeni Server Sizce Ne Zaman Gelecek..??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim kadarıyla Son 1 buçuk ay için 2 server açıldı 1er hafta ararlar ile fakat sanmıyorum tekrar yakın bir sürede server açılacağını ayrıca Yazı boyutun Kurallara uygun değil Gözüme girecekmiş gibi geldi ondan bilgilendirmek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 18 Ekim 2010; 19:30:55 > -
Teşekkür bilgi için.. -
1.5 sene gelmez daha 2 ay içinde 4 server acılmıs birde yeni servermı bekliyosunuz -
bugün :D -
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
1.5 sene gelmez daha 2 ay içinde 4 server acılmıs birde yeni servermı bekliyosunuz
-
Benim duyduguma göre 2 veya 3 ay sonra Yeni legend geliyor Ve Yeni Legendle bir suru degişiklik gelicek diyorlar Eu charlar tek skil kullanacaklarmıs Wiz/Bard Bir char Wiz yada Bard ı sececekmis sadece Cin karakterlerde bir değişme yokmus oyLe dıyorlardı Eu charların str ınt basımıda dusecekmıs ve cin eu charları esitleyeceklermmiş bu yontemle Ve oyLe bir durumde EG Li bir server AcarLar diye dsunuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ucuk81
Benim duyduguma göre 2 veya 3 ay sonra Yeni legend geliyor Ve Yeni Legendle bir suru degişiklik gelicek diyorlar Eu charlar tek skil kullanacaklarmıs Wiz/Bard Bir char Wiz yada Bard ı sececekmis sadece Cin karakterlerde bir değişme yokmus oyLe dıyorlardı Eu charların str ınt basımıda dusecekmıs ve cin eu charları esitleyeceklermmiş bu yontemle Ve oyLe bir durumde EG Li bir server AcarLar diye dsunuyorum
Server Geldi MAYA Adıda -
quote:
Orijinalden alıntı: ucuk81
Benim duyduguma göre 2 veya 3 ay sonra Yeni legend geliyor Ve Yeni Legendle bir suru degişiklik gelicek diyorlar Eu charlar tek skil kullanacaklarmıs Wiz/Bard Bir char Wiz yada Bard ı sececekmis sadece Cin karakterlerde bir değişme yokmus oyLe dıyorlardı Eu charların str ınt basımıda dusecekmıs ve cin eu charları esitleyeceklermmiş bu yontemle Ve oyLe bir durumde EG Li bir server AcarLar diye dsunuyorum
Uzaktan yakından alakası yok boyle bırseyın ksro ya gelen updatede eularla chnlılerın guclerını esıtlemek adına skıllerınde wuruslarında dengeleme yapıldı clerıcte duzenleme yapıldı sagdan solda herduyduklarınıza ınanmayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X