Şimdi Ara

Yeni Server Yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Server açmayı düşünyorum fikirlerinizi almak istiyorum ve katılım sayımız kaç olucak onu merak ediyorum Saygılar

• Herkesin Şahsi düşücelerini duymak isterim arkadaşlar
  • ne gibi ozelikleri olcak
  • Server'ı açtım 500 x 1.01e version su an acıkları kapatma cabasındayım :D
  • Low yapıcaksan 100x e veya altına çek fun yapıcaksan 1000 yap geç
  • 500 iyi degil mi sizce ?
  • Sunucu kaliteli olacaksa her türlü oynamaya hazırım ve arkadaşlarımıda davet edebilirim. Sezon 6 olsa fena olmaz aslında. Dosya konusunda yardımcı olabilirim.
  • Bence 500 bi hayli fazla ama oynayacak arkadaşlar söylesin biraz da

İyi geceler
  • ben 97d oynuyorum ek seri:) oburleri bana sacma geliyor:)
  • asagi yukari nekadar dayanir server. ( yani kac gun acik kalir)
  • kusura bakma korktuk artik:)
    quote:

Orijinalden alıntı: coktafiffi

asagi yukari nekadar dayanir server. ( yani kac gun acik kalir)

• Vallah kardeşim şimdiden hayırlı olsunda artık dilimiz yandığından arklarla türk serverı düşünmüyoruz yeterince gına geldi...Bir servera gireriz admin adamların arkı olur banlaması gerekirken banlamaz item verir,birini keseriz,adamı kesince adam admin charla gelir hadi simdi kes der,birine gireriz sabah akşam kasarız server kapanır.Nerde eski ilk mu-türkler darklord mular keşke öle birşey yakalsanda herşey admin ve gmlerde bitiyor tabi.Yani son sanşımızı şu anda yabancı bir serverda deniyoruz gönül her zamn ister sağlam bir türk serverı olsun özellikle kalıcı olsun ama bu dediğimiz maddeler illaki oluyo türk serverında illa arkı olucak adminin illa şike olcak inşallah böyle birşey olmaz ve kalıcı bir server olurki sana tavsiyem öncelikle bu hususlara dikkat et zaten gerisi kendiliğinden gelir.Exp ye gelince 500 çok bencede 250 200 falan iyi olur şahsi fikrim arkadaşın biride season 6 demiş ama düzelen birşey yoksa bug sorunu çok oluyor season 6 da en sağlam season 3 fakat şu an tutulması için season 4 veya 5 iyi gider.Gönlümüzde hep türk serverı varda artık inanmaktan vazgeçtik üstüne alınma kardeşimde illa bir muhabbet oluyor,inşallah olmaz ve uzun ömürlü olur inşallah...

• ben bu lafi 200 defa duydum ve 200 defada acilacak denildi ama fasafiso acan 2 gun sonra kapadi:)
    quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Vallah kardeşim şimdiden hayırlı olsunda artık dilimiz yandığından arklarla türk serverı düşünmüyoruz yeterince gına geldi...Bir servera gireriz admin adamların arkı olur banlaması gerekirken banlamaz item verir,birini keseriz,adamı kesince adam admin charla gelir hadi simdi kes der,birine gireriz sabah akşam kasarız server kapanır.Nerde eski ilk mu-türkler darklord mular keşke öle birşey yakalsanda herşey admin ve gmlerde bitiyor tabi.Yani son sanşımızı şu anda yabancı bir serverda deniyoruz gönül her zamn ister sağlam bir türk serverı olsun özellikle kalıcı olsun ama bu dediğimiz maddeler illaki oluyo türk serverında illa arkı olucak adminin illa şike olcak inşallah böyle birşey olmaz ve kalıcı bir server olurki sana tavsiyem öncelikle bu hususlara dikkat et zaten gerisi kendiliğinden gelir.Exp ye gelince 500 çok bencede 250 200 falan iyi olur şahsi fikrim arkadaşın biride season 6 demiş ama düzelen birşey yoksa bug sorunu çok oluyor season 6 da en sağlam season 3 fakat şu an tutulması için season 4 veya 5 iyi gider.Gönlümüzde hep türk serverı varda artık inanmaktan vazgeçtik üstüne alınma kardeşimde illa bir muhabbet oluyor,inşallah olmaz ve uzun ömürlü olur inşallah...

• kizma bana:) ustunede alma serverini gormeden yorum yapmiorum:)
    quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

ben bu lafi 200 defa duydum ve 200 defada acilacak denildi ama fasafiso acan 2 gun sonra kapadi:)
    quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Vallah kardeşim şimdiden hayırlı olsunda artık dilimiz yandığından arklarla türk serverı düşünmüyoruz yeterince gına geldi...Bir servera gireriz admin adamların arkı olur banlaması gerekirken banlamaz item verir,birini keseriz,adamı kesince adam admin charla gelir hadi simdi kes der,birine gireriz sabah akşam kasarız server kapanır.Nerde eski ilk mu-türkler darklord mular keşke öle birşey yakalsanda herşey admin ve gmlerde bitiyor tabi.Yani son sanşımızı şu anda yabancı bir serverda deniyoruz gönül her zamn ister sağlam bir türk serverı olsun özellikle kalıcı olsun ama bu dediğimiz maddeler illaki oluyo türk serverında illa arkı olucak adminin illa şike olcak inşallah böyle birşey olmaz ve kalıcı bir server olurki sana tavsiyem öncelikle bu hususlara dikkat et zaten gerisi kendiliğinden gelir.Exp ye gelince 500 çok bencede 250 200 falan iyi olur şahsi fikrim arkadaşın biride season 6 demiş ama düzelen birşey yoksa bug sorunu çok oluyor season 6 da en sağlam season 3 fakat şu an tutulması için season 4 veya 5 iyi gider.Gönlümüzde hep türk serverı varda artık inanmaktan vazgeçtik üstüne alınma kardeşimde illa bir muhabbet oluyor,inşallah olmaz ve uzun ömürlü olur inşallah...

• Exp konusunda ise benim görüşüm 100-200 arası.

Oyun ev bilgisayarına mı kurulcak? yokda Sunucumu kiralancak?

Versiyon bence iyi bi seri seçilmeli yani şuana kadar bakıyorum genelde herkes yeni

versiyonlardan sıkılmış (sevmemiş) season2 ve alt sürümleri oynamakta (sağlam oyuncular)..

Bide belirtmek istedim 1.1e versiyonunda gereğinden fazla bug var bence uğraşmayın boş yere

"Emeklerinize" yazık olur

Ama yinede sizler bilirsiniz Hayırlısı OLsun, İyi Çalışmalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 2 Mart 2011; 2:02:23 >
  • aynen benim dusuncemde o sekil ama ben 97 veya 99b hastasiyim:)
    quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Exp konusunda ise benim görüşüm 100-200 arası.

Oyun ev bilgisayarına mı kurulcak? yokda Sunucumu kiralancak?

Versiyon bence iyi bi seri seçilmeli yani şuana kadar bakıyorum genelde herkes yeni

versiyonlardan sıkılmış (sevmemiş) season2 ve alt sürümleri oynamakta (sağlam oyuncular)..

Bide belirtmek istedim 1.1e versiyonunda gereğinden fazla bug var bence uğraşmayın boş yere

"Emeklerinize" yazık olur

Ama yinede sizler bilirsiniz Hayırlısı OLsun, İyi Çalışmalar..

• exp 25 - 50 arası

+1 itemsler satılmaLı. bless soul fazla düşmemeli

spotlar boL :) kalplerden +10 +11 items düşmeli .

Her büyü satılmalı

arenadaki spotlarda arena canavarları oLmaLı ( Bazı ServerLerde icarus,Lost7,davias,tarkan canavarları koyuyorlar o yüzden söylüyorum )

1.01E oLursa harika oLur
  • Gardes bence server ilk basta 97d olmayı exp ise

50 ve 100 arası olsa iyi olur ve arena olmasada iyi olur blot casle yapsa herkes çok gzl olur ama senin dedğin gibi 500 expde olsada iyi olur ve şimdidende hayırlı olsun GARDES SERVER
  • teşekkür ederim görüşleriniz için bir kaç güne halledeceğim ama version 1.01e gibi gosukuyor ama duruma göre yine bakıcam ;)
  • inşlah hayırlısı olur gardes sn aç serveri biz oynamaya çalısırız b ioaly olmassa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.