yeni servere sağlam bir grup olarak gireceğiz daha sağlam olmak için 2 buffer asas ve warrior charlarını açacak sağlam adamlara ihtiyacımız var ilgilenenler lütfen pm atsın serverin...
Evt ark yoıkmu gelen :D Bende varım diyen
ben buffer heal aççam bp olarak
bizde hep böyle clan kurup başlamaya kalkıyordukama hep dağılıyorduk.böyle burdan olmuyo.forumdan samimi arkadaşlarınız varsa birlikte geçin.yoksa boşa zaman kaybı
kanka biz 11 kişiyiz saolsun bi abim var o gel dedi ama ben yazılılardan dolayı 15 tatilde başlıya biliceğim aam olsun onlar beni kasrlar adam aralıksız 28 saat oynuyo siz düşünün x dede 80 lwl çarı vardı ismini unuttum askere gelmişti çar yalan oldu nese yeni server inşallah bişi olmassa kolluk yakcak bende clana girerim 1 lwl da
ben warıor açmayı planlıyorum ama bazı iş yerlerine başvuru verdim işe girmeden yeni server gelirse 7/24 online olurum bide humanmı orc mu açıcaksınız
KARUS DUSUNUYORUZ
konu yanlış yerde kardeş konu dışına aç
ordamısnız ???
bn warım karus human fark yapmaz asas açarım bn!!...
yeni server da .......acil cvb atın online olmıcam az sonra
beyler bn çıkıorm bu arada kendimle ilgili bilgi werim öğrenciyim 17 yasındaım yani knight a girişlerim sınırlı olur....Eğer kabul ederseniz ( asas açarım..) msn adresimi werimm tekin_9107@hotmail.com burdan bana ulaşabilirsiniz...
yanLıs mı anLıyorum bu adam kendi basına geLin Güvey mi oLuor ?
Valla Aklı olan O servere Ayak ßile ßasmaz ßu stres'ten sonra ßu benım Fikrim
ne alaka adam yeni servera baslayanlar sölesin demiş bn de söledim
bu arada sana noluo kii..
quote:
Orjinalden alıntı: Txrayt
,
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_
quote:
Orjinalden alıntı: Txrayt
,
Yeni serverın en sağlam magesi ben olacağım
Konunun Güncelleme/Haber/Duyurular bölümü ile alakası yok. Uygun bölümü kullanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme