Şimdi Ara

Yeni serverda toplanıyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında biz Royalty ve yaklaşık gelceğini sandığımız 16,17 arkadaşımız vardı ve çoğu geldi sanırım ben tanımıyordum.Başka guildlere geçmişler oysa biz kendi guildimizi açmayı planlıyoduk.Artık neden bizi bıraktılar bilmiyoruz.Yarın yüksek ihtimal guildimizi açıcaz premiumlu arkadaşlarımızı bekliyoruz

Serverdan ilk cerberus resimleri ;

Bir hata oldu geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 25 Ağustos 2009; 20:37:24 >

• Premiumlu değilim ama aranıza katılmayı isterim Nick: Ispanak :D
  • Aktif olabilirsen çünkü yeni server premiumsuz girmek çok zor :).Yine guildi Royalty açıcak ona sormak lazım Aktif oyuncular lazım hemen yükselmemiz gerek...Bu arada oyunda nick BeyabaN
  • nickim xenith gelirdim ama sıktı oyun artık L4D ciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

Aktif olabilirsen çünkü yeni server premiumsuz girmek çok zor :).Yine guildi Royalty açıcak ona sormak lazım Aktif oyuncular lazım hemen yükselmemiz gerek...Bu arada oyunda nick BeyabaN

beyaban forumdan bir arkadaşın nicki sanıyordum
  • guildi kuracak varmı eğer sürekli oynuyacaksaız gelirim
  • Bende yeni char açtımDuruma göre premium alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ACaba BenidE Kabul Edermisiniz:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Bende yeni char açtımDuruma göre premium alabilirim

Gelirsen bekleriz :) Şuan bieşy diyemiyorum Royalty'le hiç görüşemedim o planlıyor herşeyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Bende yeni char açtımDuruma göre premium alabilirim

Gelirsen bekleriz :) Şuan bieşy diyemiyorum Royalty'le hiç görüşemedim o planlıyor herşeyi

Char hala kasılmakta Satış konusu gibi oldu ama neyse Almak isterseniz Pm me

• quote:

Aslında biz Royalty ve yaklaşık gelceğini sandığımız 16,17 arkadaşımız vardı ve çoğu geldi sanırım ben tanımıyordum.Başka guildlere geçmişler oysa biz kendi guildimizi açmayı planlıyoduk.Artık neden bizi bıraktılar bilmiyoruz.Yarın yüksek ihtimal guildimizi açıcaz premiumlu arkadaşlarımızı bekliyoruz

Ben burdayım TyphooN pmlereini bekliyorum 2-3 ark daha var benle ama dhden deil aramıza alırız

• ben sizin guılde gelmeye karar verdim
    Nick Piston
  • Tamam beyler para hazır fakat Royalty bi işleri varmış.Oyundan hepnize ulaşıcam Oyundaki nicklerinizi yazarsanız ben PMlerim sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 26 Ağustos 2009; 12:19:17 >
  • 0qre alırsan saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.